מידע בירה שחורה

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
אהלן חברס
שאלה שמעניינת אותי
בכל מכוני כושר שביקרתי בהם ראיתי שבמקררים יש בירה שחורה
גם הרבה פעמיים כל המתאמנים אומרים שהם שותים בירה שחורה בזמן הארוחה אח משהו.
האם יש בבירה שחורה משהו שונה או מיוחד.?

השאלה שלך מעיינת גם אותי. בכל מקרה, ללא קשר לשאלה שלך, בירה שחורה נחשבת לאחד המשקאות הקלים הבריאים אם לא הבריא ביותר.

מידע רנדומלי מהאינטרנט:
1. היא עשירה באנטי-אוקסידנטים בזכות לתת שעורה:
בירה שחורה עשויה ממים, לתת קלוי, כשות וסוכר. הלתת, או בשמו המלא לתת שעורה, הוא שמם של גרעיני השעורה. את הלתת קולים בתהליך מיוחד, שלא הורס את ערכיו התזונתיים, ובנוסף, מעניק להם ארומה וטעם ייחודיים.

גרעיני הלתת עשירים באנטי-אוקסידנטים, או נוגדי חמצון, שתפקידם בגוף להילחם ולנטרל את השפעתה המזיקה של הרדיקלים החופשיים, שזה שם כללי לכל הדברים הרעים המצויים במזון מעובד, חשיפה לשמש עישון ועוד עוד.

2. היא מופחתת סוכר
בירה שחורה מכילה כ-8.5 גרם סוכר ב-100 מ”ל, נמוך משמעותית ממשקאות קלים אחרים שמכילים כ-12 גרם סוכר ויותר השווים ל2.5 כפיות סוכר!

לצד כמות סוכר מופחתת, הבירה השחורה מכילה פחמימות זמינות ולכן היא אידיאלית לשתייה כארוחת ביניים או כאשר הרעב מציק ואין לנו אפשרות להתפנות לארוחה מספקת. כמויות הסוכר המתונות יביאו לעלייה הדרגתית בכמות הסוכר בדם ולתחושת שובע לאורך זמן.

3. היא מכילה בעיקר מים
ידוע לנו שחשוב לשתות כ-12 כוסות מים בכל יום כדי לשמור על מאזן נוזלים תקין.

אין ספק שללא נוזלים הגוף לא יתפקד. אי שתייה כרונית עלולה להביא לשלל בעיות החל מעצירות וירידה בקצב חילוף החומרים ועד לכאבי ראש ועייפות מתמדת. חשוב לשתות. נקודה.

אבל לא חייבים לשתות רק מים. בבירה שחורה, למשל, יש 90% מים, מה שהופך אותה לחלק מנבחרת הנוזלים היוקרתית: מים, תה, ומיצים טבעיים, שאת כולם אפשר לשתות כחלק מהמאמץ לשתייה מספקת.

4. היא מלאה בויטמינים ומינרלים
לתת שעורה, אותם גרגרים קלויים מסעיף 1, עשיר לא רק בנוגדי חימצון אלא גם בויטמינים מקבוצת B שאחראים על קצב חילוף החומרים בגוף וידועים כמשפרי מצב רוח ברמה הכימית. מינרלים כמו סידן, מגנזיום, אבץ ואשלגן שגם הם נמצאים בבירה השחורה בכמויות מכובדות, תורמים לאיזון מאגר המלחים בדם, חיזוק העצמות והשיניים והנעה והפעלה של תהליכים כימיים שונים בגוף שתורמים לתפקודו התקין.

5. היא מכילה כשות, הצמח שנלחם בסרטן
בירה שחורה עשויה משני צמחים, כשות ולתת שעורה. את יתרונותיה של לתת השעורה כבר למדנו להכיר, ועכשיו מגיע תורו של הכשות. מחקרים שנערכו בשנתיים האחרונות גילו שתרומתו של הצמח למניעת סרטן היא עצומה, זאת בזכות כמות הפוליפנולים (סוג של נוגדי חמצון) העצומה שהוא מכיל. החוקרים אף גילו שהוא יעיל למניעת מגוון סוגים של סרטן בהם סרטן השד, סרטן המעי הגס וסרטן הערמונית.

בקשר לשאלה שלך יש לי השערה(לא בהכרח מבוססת מציאות) והיא שהם מעוניינים בסוכר ובקלוריות אך ללא המרכיבי זבל שיש במוצרים כמו קוקה קולה למשל ובנוסף בשאר הדברים הכתובים לעיל.

חולה על בירה שחורה והסיבה היחידה שלא שתיתי אותה היא בגלל שחשבתי שהיא משמינה ולא מתאימה לתקופות חיטוב. שמח שהמידע כאן גרם לי לחשוב בשנית.

. היא מכילה בעיקר מים
בניגוד לשאר המשקאות הקלים שמכילים בעיקר נפט? הסעיף הזה תמוה כל כך שהוא העלה אצלי את החשד שהנקודות שהבאת לקוחות מאיזה אתר פרסומי. גוגל ידידי אישר את התחושה שלי כשמצא את המקור:
upload_2015-7-12_11-26-49.png

אני לא מנסה להגיד משהו רע על בירה שחורה, אולי היא משקה האלים, אבל להביא פרסומת בתור מקור מידע? לפני יומיים שלושה מישהו כאן התרשם מסרטון פרסומת של איזו אבקת כביסה חלבון עד רמה של "הם קנו אותי" (ציטוט מהזכרון, כנראה קצת שגוי), לא פחות. האם צריך להזכיר שפרסומת אינה מקור אמין?

בניגוד לשאר המשקאות הקלים שמכילים בעיקר נפט? הסעיף הזה תמוה כל כך שהוא העלה אצלי את החשד שהנקודות שהבאת לקוחות מאיזה אתר פרסומי. גוגל ידידי אישר את התחושה שלי כשמצא את המקור:
צפה בקובץ המצורף 27826

אני לא מנסה להגיד משהו רע על בירה שחורה, אולי היא משקה האלים, אבל להביא פרסומת בתור מקור מידע? לפני יומיים שלושה מישהו כאן התרשם מסרטון פרסומת של איזו אבקת כביסה חלבון עד רמה של "הם קנו אותי" (ציטוט מהזכרון, כנראה קצת שגוי), לא פחות. האם צריך להזכיר שפרסומת אינה מקור אמין?
סעיפים 1,4,5 ידועים לי בלי קשר ואלו הסעיפים העיקריים. כמו שכתבתי זה מידע רנדומלי מהאינטרנט, הם פשוט הציגו את זה בצורה נוחה.

סעיפים 1,4,5 ידועים לי בלי קשר ואלו הסעיפים העיקריים
בסדר, כאמור אין לי הערות לעניין הבירה עצמה, בטח לא לאותם סעיפים. סעיף 2, לעומת זאת, הוא סעיף מגוחך שמנסה לאחוז את המקל משני הקצוות (יחסית למשקאות קלים אחרים יש בה פחות סוכר אבל יותר פחמימות זמינות אחרות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית