הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה| מישהו ניסה פעם שמירי בירה?

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני מרגיש שזה כל יום מלחמה להגיע לערכים בשבילי אני במסה נקייה , ובזמן האחרון אני מחסיר בערך 200-300 קלוריות כל יום מהכמות הסופית שאני צריך והרוב זה מגיע מחוסר פחמימות ולעיתים קצת שומן,

דפדפתי באינטרנט וראיתי את הערכים של אבקת שמירי בירה , אין לי מושג אם יש לזה טעם או משהו כזה רציתי לשאול אותכם , יש לזה ערכים מטורפים מישהו פעם ניסה להוסיף את זה לשייק? ישלי חלבון שקבלתי ממשהו והוא עוזר לי לסגור את הפינה של החלבון אבל מבחינת הפחמימות אני חייב איזה תוסף לשייק שיעזור לי , אני שם סוכר ענבים אבל זה לא מספיק לי ..

• פותח/ת השרשור
באמת חסרים דברים מפוצצי קלוריות בעלי פחמימות ובמיוחד שומן??

חח ברור שלא הבעיה שרוב הזמן אין לי נגישות למטבח אני מחפש משהו שאוכל להוסיף לחלבון שיש לו המון פחמימות .. עם שומן זה לא בעיה זה כבר טעות שלי בחישובים .. אבל אני לא מצליח בלעמוד בכמויות של הפחמימות שאני צריך ואני חייב פתרון

כן.
הוספתי את זה בגלל אחוז החלבון הגבוה.
לגבי הטעם זה אידבידואלי.
לי זה טעים, אני מסוגל לאכול את זה בלי כלום.

• פותח/ת השרשור
לצערי לא, אבל יש כאן אנשים שמשתמשים במוצר, כמו moo, powerlifting וכדומה.
תשאל אותם.

וואו זה משוגע הבנתי שזה הפחמימה שמשתמשים בהם בגיינרים ..
זה מתוק בטירוף? לגבי הסוכר אין לי ממה לחשוש כל עוד זה נכנס לי בערכים ?
זה סוג של רב סוכר אם אני לא טועה, זה לא הפחמימה הכי טובה.
לא כזה מתוק..

שמירי בירה
בעברי עבדתי כברמן תקופה, הייתי גם מבשיל בירה בבית, השמרים לפי דעתי טעימים מאוד ועשירים בויטמינים מינרלים חלבון ונוגדי חמצון, אף פעם לא ניסיתי אבקת שמרי בירה אבל נשמע טעים 😃
חמאת בוטנים
נראה לי מנצח כל שמרי בירה, חלק מטעם החיים זה חמאת בוטנים 😍

• פותח/ת השרשור
תודה לכם על התגובות!
שאלה אחרונה ,
האם יש בעיה להשתמש במלטודקסטרין באופן קבוע בתפריט היומי? כמובן שזה נכנס בערכים ..

מבחינה בריאותית
זה סוג של רב סוכר אם אני לא טועה, זה לא הפחמימה הכי טובה.
לא כזה מתוק..

זה לא כל כך רב סוכר זה בין בין חד סוכרים לרב סוכרים כי יש בזה 10-3 יחידות סוכר , אבל מה הסכנות של שימוש בזה באופן קבוע בתפריט אני פשוט בדיוק לומד על כל החומר של התזונה ועדיין אין לי תשובה

אני נסיתי שמרי בירה כתחליף לגבינה בבישול ואפיה זה נחמד די טעים אבל לא יודעת איך זה בשיק
אומרים שזה גם די בריא יש בזה ויטמין b
אבל מצד שני יש אנשים ובעיקר בשימוש ממושך שזה עלול לפתח להם פטריות בגוף קנדידה וכאלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית