מסה מעבר למסה, מתכונים שיבולת שועל ! מחפש...

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
היי ! אני רואה שיש כאן בשלנים רציניים :D

רציתי לדעת אם יש לכם מתכונים מנצחים עם שיבולת שועל לשלב בזמן המסה ! בבקשה לא להתפרע מדי כאילו טעים אבל עדיין נורמלי אני בנקייה עכשיו 😉

הכי חשוב בלי קמח וסוכר 😱

תודה רבה ! 😋🍴

תריץ חיפוש יש מלא אשכולות עם מתכונים לש"ש..

אני אוהב לבשל עם סקופ של אבקת חלבון (עד 50-70 גרם ש"ש) מעל זה מוסיף 2 סקופים של חלבון

מתכון אישי שלי, ממליץ לנסות -
קח 3 ביצים ו100 גרם שיבולת שועל, שים בבלנדר(2 ביצים קודם > 100 גרם שיבולת שועל > ביצה, בשביל שיתערבב). אפשר להוסיף מעט חלב בבלנדר.
תחמם בזמן הזה מחבת, אחרי 15-20 שניות שפוך את תוצר הבלנדר אל תוך המחבת ותבשל כמו חביתה.
כשהחביתה מוכנה אפשר להוסיף מעל תוספות כגון חמאת בוטנים/גבינה לבנה/נוטלה. אפשרי גם להוסיף בצד סקופ חלבון עם חלב/מים.
טעים ומאוד קל להכין את זה. ערכים(רק ל3 ביצים ו100 גרם שיבולת, ללא תוספות) - סביב 70 פחמימה, 38 חלבון ו25 שומן. 655 קלוריות.

נכון, אבל ציינתי את הערכים לשניהם בלי קשר לזה שהחלבון בתפריט צריך להיחשב כמלא.

הכי קל והכי פשוט לדעתי זה לטחון את השב"ש ולהוסיף לשייק
גם אפשר לדחוף כמות יפה וגם נשארים רעבים אח"כ בשביל לדחוף עוד אוכל

כשזה מוצק דבר ראשון זה בלתי אכיל אחרי תקופה מסויימת ודבר שני זה מפוצץ לאיזה 3-4 שעות ומאלץ אתכם לדחוף אוכל בכוח

קח 3 ביצים ו100 גרם שיבולת שועל, שים בבלנדר(2 ביצים קודם > 100 גרם שיבולת שועל > ביצה, בשביל שיתערבב). אפשר להוסיף מעט חלב בבלנדר.
תחמם בזמן הזה מחבת, אחרי 15-20 שניות שפוך את תוצר הבלנדר אל תוך המחבת ותבשל כמו חביתה.
כשהחביתה מוכנה אפשר להוסיף מעל תוספות כגון חמאת בוטנים/גבינה לבנה/נוטלה. אפשרי גם להוסיף בצד סקופ חלבון עם חלב/מים.
טעים ומאוד קל להכין את זה. ערכים(רק ל3 ביצים ו100 גרם שיבולת, ללא תוספות) - סביב 70 פחמימה, 38 חלבון ו25 שומן. 655 קלוריות.
בתכלס זה להשתמש בקמח שיבולת שועל.

הכי פשוט, טעים ובריא...שיבולת שועל ופרי (הכי טוב יוצא עם בננה, אבטיח או מלון) עם כוס מים לבלנדר וזהו.

כמה זמם בבלנדר?

תלוי בבלנדר אבל בגדול 20-30 שניות.

עשיתי את זה עכשיו ובסוף שמתי 30 גרם חמאת בוטנים מומסת במיקרו ומרחתי.
היה ממש טעים אבל הטעם של הביצים טיפלה חזק מדי.

עשיתי את זה עכשיו ובסוף שמתי 30 גרם חמאת בוטנים מומסת במיקרו ומרחתי.
היה ממש טעים אבל הטעם של הביצים טיפלה חזק מדי.
זה אמור להיות מעין חביתה. אני מורח מעל נוטלה, מרגיש כמו קרפ צרפתי 😁

Back
למעלה תחתית