עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
3 ביצים זה 18 ג חלבון.ל3 ביצים ו100 גרם שיבולת, ללא תוספות) - סביב 70 פחמימה, 38 חלבון ו25 שומן. 655 קלוריות.
7 גרם בגודל large. רשמתי את הערכים לביצים+השיבולת שועל, לא את הערכים של הביצים בנפרד.3 ביצים זה 18 ג חלבון.
רצוי שערכי החלבון בתפריט יחושבו על פי החלבון המלא (זו דעתי לפחות).7 גרם בגודל large. רשמתי את הערכים לביצים+השיבולת שועל, לא את הערכים של הביצים בנפרד.
בתכלס זה להשתמש בקמח שיבולת שועל.מתכון אישי שלי, ממליץ לנסות -
קח 3 ביצים ו100 גרם שיבולת שועל, שים בבלנדר(2 ביצים קודם > 100 גרם שיבולת שועל > ביצה, בשביל שיתערבב). אפשר להוסיף מעט חלב בבלנדר.
תחמם בזמן הזה מחבת, אחרי 15-20 שניות שפוך את תוצר הבלנדר אל תוך המחבת ותבשל כמו חביתה.
כשהחביתה מוכנה אפשר להוסיף מעל תוספות כגון חמאת בוטנים/גבינה לבנה/נוטלה. אפשרי גם להוסיף בצד סקופ חלבון עם חלב/מים.
טעים ומאוד קל להכין את זה. ערכים(רק ל3 ביצים ו100 גרם שיבולת, ללא תוספות) - סביב 70 פחמימה, 38 חלבון ו25 שומן. 655 קלוריות.
מתכון אישי שלי, ממליץ לנסות -
קח 3 ביצים ו100 גרם שיבולת שועל, שים בבלנדר(2 ביצים קודם > 100 גרם שיבולת שועל > ביצה, בשביל שיתערבב). אפשר להוסיף מעט חלב בבלנדר.
תחמם בזמן הזה מחבת, אחרי 15-20 שניות שפוך את תוצר הבלנדר אל תוך המחבת ותבשל כמו חביתה.
כשהחביתה מוכנה אפשר להוסיף מעל תוספות כגון חמאת בוטנים/גבינה לבנה/נוטלה. אפשרי גם להוסיף בצד סקופ חלבון עם חלב/מים.
טעים ומאוד קל להכין את זה. ערכים(רק ל3 ביצים ו100 גרם שיבולת, ללא תוספות) - סביב 70 פחמימה, 38 חלבון ו25 שומן. 655 קלוריות.
עשיתי את זה עכשיו ובסוף שמתי 30 גרם חמאת בוטנים מומסת במיקרו ומרחתי.מתכון אישי שלי, ממליץ לנסות -
זה אמור להיות מעין חביתה. אני מורח מעל נוטלה, מרגיש כמו קרפ צרפתי 😁עשיתי את זה עכשיו ובסוף שמתי 30 גרם חמאת בוטנים מומסת במיקרו ומרחתי.
היה ממש טעים אבל הטעם של הביצים טיפלה חזק מדי.