הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוריד את האינדקס למטרודקסטרין

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני רוצה לצרוך במלטודקסטרין באופן קבוע , כחלק מהתפריט היומי , אבל בעייתי הא׳ג שלו , אם אני מוסיף חלבון וסיביים (שהבנתי שממש מעיטים את עיכול הפחמימות) ושומן טוב, זה יכול להוריד את הא׳ג במספר מכובד?

קראתי גם שפעילות גופנית באופן קבוע משנה את התגובה הגליקמית, ופחות סובלים מעליות חדות של אינסולין מה אתם אומרים

נערך לאחרונה:
כי הוא לא רוצה להיות סוכרתי בעתיד?
אז שיאכל גם אוכל אמתי. אם הוא ישתמש במלטודקסטרין בעיקר לפני/לאחר אימון, לא בהגזמה ומעבר לזה ישלב גם שומן וסיבים בתפריט, שום סיכון לסכרת לא יהיה.
על אותו משקל אפשר להתווכח שזמן הספיגה של חלבונים שונים משנה משהו. לא, כי הגוף לא פועל בצורה מדויקת תמיד ויש עוד המון משתנים.
אם הבחור יכניס 400 גרם פחמימה ממלטודקסטרין, כמובן שיש כאן בעיה.

• פותח/ת השרשור
אז שיאכל גם אוכל אמתי. אם הוא ישתמש במלטודקסטרין בעיקר לפני/לאחר אימון, לא בהגזמה ומעבר לזה ישלב גם שומן וסיבים בתפריט, שום סיכון לסכרת לא יהיה.
על אותו משקל אפשר להתווכח שזמן הספיגה של חלבונים שונים משנה משהו. לא, כי הגוף לא פועל בצורה מדויקת תמיד ויש עוד המון משתנים.
אם הבחור יכניס 400 גרם פחמימה ממלטודקסטרין, כמובן שיש כאן בעיה.

לא ממש לא גג ביום לסגור פינה של עד 100 גרם ולרוב מתחת לזה אבל אני לא יודע את הכמויות של שאר הדברים כדי לאזן את זה רוב הפעמים אני עושה יחס של 1:1 עם חלבון ומוסיף סיבים אבל אני לא יודע כמה זה מיריד את האינדקס לארוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית