עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי בסט אחרון של החימום אתה מרים את המשקל עבודה לסינגל?100%
לא... 90-100% ממשקל העבודה שאני עובד איתולא הבנתי בסט אחרון של החימום אתה מרים את המשקל עבודה לסינגל?
זה לא סתם מעייף?לא... 90-100% ממשקל העבודה שאני עובד איתו
כשאתה לוחץ 120 קילו בסט עבודה זה לא רעיון טוב לסיים חימום עם 100. במשקלי העבודה שלך זה לא כל כך משנה. אני אישית מעדיף לפני סט עבודה כבד לדד סינגל עם משקל העבודה וזה לא מעייף כל כך כשזה משקל שאני מרים ל5 חזרות לכמה סטים. למרות שבזמן שעבדתי כבד עבדתי בלינארית ושם לא עשיתי חימום בכלל, פשוט עליתי באחוזים והיה בסדר.זה לא סתם מעייף?
אני בד״כ קופץ ב 20-25 קג בין החימום לסט
אני יודע אבל שאלתי לגבי האחוזים בין החימום האחרון לסטב SS החימום הוא 5-3-2 ואז ה 3X5.
לא מבין למה לא להמשיך עם זה.
אני לא מבין.אני יודע אבל שאלתי לגבי האחוזים בין החימום האחרון לסט
לדוגמה אתמול עשיתי 20X2X5-10 60X3 85X2 105X3X5
הרעיון של לעשות 10% יותר תאמת נשמע טוב, ניסית את זה פעם?לשם שינוי מצטרף להמלצה של ביסט של 90% לסינגל. ואוסיף שיש אנשים שגם מעדיפים לעשות rack walkout עם משקל העבודה או 10-20% מעליו כדי "לרמות" את מערכת העצבים בשביל שסט העבודה ירגיש קל יותר.
הרעיון של לעשות 10% יותר תאמת נשמע טוב, ניסית את זה פעם?
אוקיי אני אנסה. אבל רק בשביל לשמוע חוות דעת עלזה, מה אתה אומר?כן, אבל בד"כ אני לא עושה את זה. נסה ותראה אם איך זה עובד לך.
כך בחשבון שלא בטוח בכלל שתצליח להרים 10% יותר... (בטח שלא 20%) . מעידה קטנה בטכייקה ואתה נכשלהרעיון של לעשות 10% יותר תאמת נשמע טוב, ניסית את זה פעם?
כך בחשבון שלא בטוח בכלל שתצליח להרים 10% יותר... (בטח שלא 20%) . מעידה קטנה בטכייקה ואתה נכשל
אוקיי אני אנסה. אבל רק בשביל לשמוע חוות דעת עלזה, מה אתה אומר?