ייעוץ אחוזים בין סט החימום לעבודה

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
יש העדפה לעשות אחוז מסויים של חימום האחרון לבין סט העבודה? נגיד לעשות חימום אחרון 80% ואז העבודה?

אני מעדיף לעשות כ90-100% בסט החימום האחרון לסינגל. רק כדי להרגיש את המשקל לחזרה לפני שאתה מתחיל לעבוד. החימום אמור בנוסף למטרתו "לחמם" אותך גם לספק את הצורך הפסיכולוגי של להרגיש מוכנות לסט העבודה

זה לא סתם מעייף?
אני בד״כ קופץ ב 20-25 קג בין החימום לסט
כשאתה לוחץ 120 קילו בסט עבודה זה לא רעיון טוב לסיים חימום עם 100. במשקלי העבודה שלך זה לא כל כך משנה. אני אישית מעדיף לפני סט עבודה כבד לדד סינגל עם משקל העבודה וזה לא מעייף כל כך כשזה משקל שאני מרים ל5 חזרות לכמה סטים. למרות שבזמן שעבדתי כבד עבדתי בלינארית ושם לא עשיתי חימום בכלל, פשוט עליתי באחוזים והיה בסדר.

אני לא הולך לפי אחוזים לדוגמא היה בבנצ 125 KG
התחלי 2 סטים מוט ריק
60 קילו ל 5
80 ל 3
105 ל 3
125 2*3

סט חימום אחרון לפני סטים של 5 חזרות, יהיה אידיאלי לרוב האנשים כסינגל עם 90% מהמשקל. זה אינדיוידואלי וכל אחד יעדיף משהו קצת אחר, אבל 90% לסינגל עובד מעולה והייתי ממליץ להתחיל משם ואחרי מספר אימונים אם מרגיש צורך - לנסות לשנות מעט. אבל לא סביר להניח שתרגיש צורך, כי זה באמת עובד טוב.

לשם שינוי מצטרף להמלצה של ביסט של 90% לסינגל. ואוסיף שיש אנשים שגם מעדיפים לעשות rack walkout עם משקל העבודה או 10-20% מעליו כדי "לרמות" את מערכת העצבים בשביל שסט העבודה ירגיש קל יותר.

לשם שינוי מצטרף להמלצה של ביסט של 90% לסינגל. ואוסיף שיש אנשים שגם מעדיפים לעשות rack walkout עם משקל העבודה או 10-20% מעליו כדי "לרמות" את מערכת העצבים בשביל שסט העבודה ירגיש קל יותר.
הרעיון של לעשות 10% יותר תאמת נשמע טוב, ניסית את זה פעם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית