הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים מטורפים

ron119506

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
התחלתי לעשות סקוואט לפני חודשים הכל היה טוב ולפני חודש התחלתי חיטוב מאז כל הזמן נתפסים לי שרירים ו3 אימונים אחרונים של סקוואט נתפס לי ברמה מטורפת גב תחתון רק בצד ימין אני לא יודע למה זה תמיד באותו במקום אבל אני כמעט בטוח שזה שריר שנתפס אני עושה חימום הליכון וגם חימום טוב לפני הסקוואט ועדיין כואב ביקשתי מאמנים לראות את הטכניקה כולם אמרו שהיא טובה.. לא יודע כבר מה לעשות

התחלתי לעשות סקוואט לפני חודשים הכל היה טוב ולפני חודש התחלתי חיטוב מאז כל הזמן נתפסים לי שרירים ו3 אימונים אחרונים של סקוואט נתפס לי ברמה מטורפת גב תחתון רק בצד ימין אני לא יודע למה זה תמיד באותו במקום אבל אני כמעט בטוח שזה שריר שנתפס אני עושה חימום הליכון וגם חימום טוב לפני הסקוואט ועדיין כואב ביקשתי מאמנים לראות את הטכניקה כולם אמרו שהיא טובה.. לא יודע כבר מה לעשות
אם ביקשת מהמאמנים לראות את הטכניקה שלך והם אמרו שהיא טובה, סביר להניח שהיא לא טובה, מעבר לזה אין לי כלכך איך לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
אם ביקשת מהמאמנים לראות את הטכניקה שלך והם אמרו שהיא טובה, סביר להניח שהיא לא טובה, מעבר לזה אין לי כלכך איך לעזור לך.

אני עושה כבר חודשים סקוואט אז אם הטכניקה לא הייתה טובה כבר מהתחלה היו צריכים להיות בעיות לא..? וגם אני מרגיש שזה שריר שנתפס אני לא כ'כ חושב שזה קשור לטכניקה

לא צריך להגזים, סביר להניח שאם אמרו שהיא טובה אז הוא לא מעקם את הגב או משהו.

בכל מקרה, שרירים נתפסים זה טבעי גם לאורך זמן, תמשיך לסבול ובסוף זה יפסיק (כל עוד זה שריר!).

לאו דווקא בהתחלה. בהתחלה המשקל היה קל אז גם עם טכניקה לקויה אפשר לעבוד בלי כאבים. צלם את הטכניקה ותעלה לפה.

אתה עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע בחיטוב?!? זה קצת מוגזם, ובקשר לכאבים תתחיל לראות סרטונים ולקרוא מאמרים אחרי שתסיים תלך למכון תעשה סקוואט עם משקל שנוח לך צלם ותעלה לפה. ואם הכאבים ממש חזקים אני ממליץ לך ללכת לאורטופד.

1. תעלה סירטון
2. תקח ויטמינים
3. תפסיק לעשות 3 פעמים סקוואט בשבוע בחיטוב אם אתה עושה גם אירובי עצים
4. תעלה תוכנית אימונים + תזונה + נתונים פיזיולוגים

• פותח/ת השרשור
1. תעלה סירטון
2. תקח ויטמינים
3. תפסיק לעשות 3 פעמים סקוואט בשבוע בחיטוב אם אתה עושה גם אירובי עצים
4. תעלה תוכנית אימונים + תזונה + נתונים פיזיולוגים
בתוכנית יש לי פעמים בשבוע סקוואט באימון B ואני עושה ככה ABXABXX
1. אימון הבא אני יצלם סירטון ויעלה
2. אני באמת צריך להתחיל לקחת ויטמינים כי אני גם בכלל לא אוכל ירקות
.3בקשר לתזונה פחות 600 קלוריות מנטרלי ביום ללא אימון אירובי 1400 ביום עם אירובי ומשקולות בסביבות 2000 .
אני מתאמן 8 חודשים שוקל 65 גובה 172 עוד מאט מסיים חיטוב בערך 14 אחוז שומן
4.
A:
דחיקת חזה 4 סטים 8 חזרות
חזה עם דאמבלים בשיפוע עליון 8-10 חזרות 4 סטים
מילטרי פרס 4 סטים 6-8
הרחקה לצדדים סט 1 10
לחיצה צרפתית 3X8

B:
סקוואט 3 סטים 8-6 חזרות
פשיטת רגליים במכונה 8-10 חזרות 3-2 סטים
מתח עם משקל 8X4
bent over row 8X4
יד קידמית 3 סטים של 8-10
מתאמן בתוכנית הזאת בסביבות 3 חודשים

נערך לאחרונה:
תוכנית די גרועה, במיוחד לחיטוב. תוריד טווח חזרות ל6-8 בשרירים הגדולים ו4-3 סטים סה"כ לשריר גדול, 0-2 לשריר קטן. לדוגמא בחזה תעשה 3x6-8 דחיקה, וסט אחד בשיפוע למרות שגם זה מיותר. 3 סטים במילטרי וכו'... תעיף את הפשיטת רגליים, זה מיותר, תעשה סט של דדליפט או שניים (מומלץ 1). מה הקטע עם הגב? 8 סטים לרחב גבי? רעיון טוב... הייתי מוסיף גם 5 סטים של פשיטת כתפיים... אני הייתי מתחיל מחתירה בהטיית גב עושה 3 סטים אחרי זה 8 חזרות של מתח בסופינציה עם תוספת משקל שני התרגילים עובדים פחות או יותר על אותם השרירים, למרות שהם עובדים בצורה קצת שונה. או שעוד יותר טוב, הייתי מתחיל מ3x8 מתח בסופינציה ועושה סט של חתירה בהטיית גב או חתירה בהטיית גב באחיזה רחבה לחזה במקום למותן(עובד על הדלתא האחורית). 3 סטים לכפיפת מרפקים זה יותר מידי,
תעשה אחד או 2, אני לא הייתי עושה בכלל, כנ"ל לגבי לחיצה צרפתית.
תסיים עם החיטוב הזה ותתחיל SS.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תוכנית די גרועה, במיוחד לחיטוב. תוריד טווח חזרות ל6-8 בשרירים הגדולים ו4-3 סטים סה"כ לשריר גדול, 0-2 לשריר קטן. לדוגמא בחזה תעשה 3x6-8 דחיקה, וסט אחד בשיפוע למרות שגם זה מיותר. 3 סטים במילטרי וכו'... תעיף את הפשיטת רגליים, זה מיותר, תעשה סט של דדליפט או שניים (מומלץ 1). מה הקטע עם הגב? 8 סטים לרחב גבי? רעיון טוב... הייתי מוסיף גם 5 סטים של פשיטת כתפיים... אני הייתי מתחיל מחתירה בהטיית גב עושה 3 סטים אחרי זה 8 חזרות של מתח בסופינציה עם תוספת משקל שני התרגילים עובדים פחות או יותר על אותם השרירים, למרות שהם עובדים בצורה קצת שונה. או שעוד יותר טוב, הייתי מתחיל מ3x8 מתח בסופינציה ועושה סט של חתירה בהטיית גב או חתירה בהטיית גב באחיזה רחבה לחזה במקום למותן(עובד על הדלתא האחורית). 3 סטים לכפיפת מרפקים זה יותר מידי,
תעשה אחד או 2, אני לא הייתי עושה בכלל, כנ"ל לגבי לחיצה צרפתית.
תסיים עם החיטוב הזה ותתחיל SS.

זה מה שאני רוצה לעשות אני מת לסיים תחיטוב ולהתחיל את הSS אבל הקטע עם הסקוואט משגע אותי אני מקווה שזה רק שריר שנתפס

אתה 1.72 מ' שוקל 65 ק"ג ואתה עושה חיטוב?! לפי דעתי אתה טועה לגבי חישוב אחוזי השומן שלך , 14% שומן בנתונים שנתת נראה לי קצת לא הגיוני (או שיש לך מסת שומן גדולה מאוד). תעזוב את החיטוב , תעלה במסה וכשתשקול 80 ק"ג עם אותם הנתונים אז תעבור לחיטוב. לגבי הכאב בגב , כמו שאמרו , תקפיד על טכניקה ותוריד קצת משקלים בהתחלה. תתחזק ואז תעלה משקל.

• פותח/ת השרשור
אתה 1.72 מ' שוקל 65 ק"ג ואתה עושה חיטוב?! לפי דעתי אתה טועה לגבי חישוב אחוזי השומן שלך , 14% שומן בנתונים שנתת נראה לי קצת לא הגיוני (או שיש לך מסת שומן גדולה מאוד). תעזוב את החיטוב , תעלה במסה וכשתשקול 80 ק"ג עם אותם הנתונים אז תעבור לחיטוב. לגבי הכאב בגב , כמו שאמרו , תקפיד על טכניקה ותוריד קצת משקלים בהתחלה. תתחזק ואז תעלה משקל.
המסה הראשונה שלי הייתה חודשים ושקלתי בה 62 העלתי מהר מאוד ל70 והעלתי תמונות ואמרו לי שאני צריך להתחיל חיטוב בנתיים אני בחודש ושבועים בחיטוב והגעתי ל65 יש תוצאות יפות אבל יש עדיין כרס רק כרס נשארה והסיבה שלדעתי אני שוקל קצת יחסית היא בגלל שהרגליים שלי חלשות והבנתי מאוחר שצריך להשקיע ברגליים אבל בחודשים האחרונים התחלתי להשקיע ברגליים מאוד..
אני רוצה להגיע ל12 אחוז שומן ולגמור עם החיטוב לשקול 62 בערך ואז מסה עם תוכנית SS עד למשקל 75

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית