הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט חיטוב?

The kabab

משתמש מתחיל
91
14
נק' מוניטין:
14
91
14
חצי גביע קוטג׳ עם 10 גרם אגוזי מלך

4 פרוסות לחם חיטה מלאה 4 פרוסות גבינה צהובה 28% ועגבנייה (לפעמים אני עושה את זה בטוסט)

200 גרם כוסמת/200 גרם אורז לבן מבושל עם 200 גרם חזה עוף ושני מלפפונים

100 גרם טונה עם 2 ביצים קשות

סה״כ 1800 קלוריות
160 חלבון
75 שומן
120 פחמימה

עכשיו אני סוג של skinny-fat על גובה 174 שוקל 65 על (אני מעריך 15 א״ש) הייתי 71 קילו אבל ירדתי 5-6 קילו בפרק זמן מאוד קצר בגלל מחלה
כשזה קרה אני הייתי אחרי השבוע הראשון של החיטוב אז הירידה ירדה מהשריר והשומן ולא מהנוזלים (מה שלא יאמן כי בתקופה של 4-5 ימים ירדתי פאקינג 5-6 קילו!!) נשארתי על אותו א״ש..

לא בטוח לאן אתה יכול להתחטב מ65 קילו בגובה הזה...
אני גם 174 אבל 78 קילו לקראת סוף חיטוב מ85
ואגב 1800 לא יחטב אותך, אתה אפילו תעלה במשקל , אני כרגע על 2000

• פותח/ת השרשור
לא בטוח לאן אתה יכול להתחטב מ65 קילו בגובה הזה...
אני גם 174 אבל 78 קילו לקראת סוף חיטוב מ85
ואגב 1800 לא יחטב אותך, אתה אפילו תעלה במשקל , אני כרגע על 2000
אני לא עושה חיטוב מבחירה תאמין לי...
אני רק רוצה נקודת זינוק טובה יותר בשביל המסה כדי שאני אוכל למשוך אותה כמה שיותר
הrmr שלי הוא 2050 ואני מאוד פעיל
3 אימוני כוח שני ריצות (אינטרוולים) 2 אימוני mma ואחרי כל אימון כוח חצי שעה שחייה( עצימות נמוכה כי זה יותר לנפש מלגוף)

אבל שוב תבין, גם אם תעשה חיטוב, לא יהיה לזה באמת תוצאות טובות, קודם כל אתה תהיה מאוד מאוד מאוד חלש בתחילת המסה בגלל שאתה תשקול איזה 60 קילו, גם אתה תראה רע, ובינינו המסה שלך לא באמת תהיה "נקייה" זה לא כאילו לא תעלה בכלל שומן, אתה בכל מקרה תעלה שומן בחזרה
אז אני אישית לא רואה טעם לעשות את זה
שוב, זה רק הדעה האישית שלי

• פותח/ת השרשור
אבל שוב תבין, גם אם תעשה חיטוב, לא יהיה לזה באמת תוצאות טובות, קודם כל אתה תהיה מאוד מאוד מאוד חלש בתחילת המסה בגלל שאתה תשקול איזה 60 קילו, גם אתה תראה רע, ובינינו המסה שלך לא באמת תהיה "נקייה" זה לא כאילו לא תעלה בכלל שומן, אתה בכל מקרה תעלה שומן בחזרה
אז אני אישית לא רואה טעם לעשות את זה
שוב, זה רק הדעה האישית שלי
מבין אותך אבל אני לא יכול להתחיל מסה מהאחוז שומן הנוכחי שלי היא תסתיים תוך 4 חודשים ואז אני יעשה חיטוב באמצע השנה הכי עמוסה בחיים שלי..

או שתמשיך עוד במסה, אף אחד לא מחייב אותך ל4 חודש, תלוי לאן אתה רוצה להגיע, מסה הבאה שלי אני יעשה עד ל90
4 חודש ל20 קילו אגב זה 5 קילו לחודש זה דיי הרבה לדעתי מעל לקילו בשבוע זה מוגזם ומלוכלך

אני אגב עשיתי מסה 4 חודש מ72 ל85, אין לאן למהר אחי , אני מניח גם שאתה צעיר נכון?
Quality > Quantity

• פותח/ת השרשור
או שתמשיך עוד במסה, אף אחד לא מחייב אותך ל4 חודש, תלוי לאן אתה רוצה להגיע, מסה הבאה שלי אני יעשה עד ל90
4 חודש ל20 קילו אגב זה 5 קילו לחודש זה דיי הרבה לדעתי מעל לקילו בשבוע זה מוגזם ומלוכלך

אני אגב עשיתי מסה 4 חודש מ72 ל85, אין לאן למהר אחי , אני מניח גם שאתה צעיר נכון?
Quality > Quantity
מסכים עם רוב מה שאמרת
כן אני אהיה שחיף רצח, כן זה לא יראה טוב ולקחתי את זה לתשומת לב כשהחלטתי לעשות חיטוב ולא מסה
כי העניין הוא שאני רוצה לפתוח את המסה מאחוז שומן נמוך כדי למשוך אותה כמה שיותר (סביבות ה8-10 חודשים) ואני בחיים לא אוכל לעשות את זה מאחוז שומן כמו שיש לי כרגע כי זה אומר שאני אגיע ל18-20% מהר מאוד
יש לך איזה הערות על התפריט אז?

לגבי התפריט נראה לי ש1800 יהיה לך יותר מדי תנסה אבל שבוע תבדוק איך המשקל שלך
חוץ מזה לא הייתי אוכל טונה כל יום, תעשה יום כן יום לא
אתה בטוח שאתה מגיע ל160 חלבון ככה? אם זה באמת המספרים אז זה סבבה לגמרי, פשוט נראה לי שיש לך פחות חלבון פה אולי באזור ה100

• פותח/ת השרשור
לגבי התפריט נראה לי ש1800 יהיה לך יותר מדי תנסה אבל שבוע תבדוק איך המשקל שלך
חוץ מזה לא הייתי אוכל טונה כל יום, תעשה יום כן יום לא
אתה בטוח שאתה מגיע ל160 חלבון ככה? אם זה באמת המספרים אז זה סבבה לגמרי, פשוט נראה לי שיש לך פחות חלבון פה אולי באזור ה100
איך הגעת ל100 גרם חלבון?
ולמה אתה לא ממליץ לאכול טונה? יש איזה תחליף בעל אותו ערך והתפלגות קלורית שאתה יכול להציע במקום?

אין שום בעיה עם טונה, אבל כל יום לדעתי זה מוגזם מבחינת הכספית, ברור שגם לאכול 10 ביצים ביום זה מוגזם ונדיר שיקרה לך משהו רע אבל באותו אופן לא ממליצים טונה כל יום בגלל הכספית או משהו כזה
שמע אם עשית את החשבון והגעת ל160 אז בכיף אחי, פשוט אני אוכל דומה ועדיין לוקח 50 גרם חלבון מאבקות בשביל להגיע ל180

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם טונה, אבל כל יום לדעתי זה מוגזם מבחינת הכספית, ברור שגם לאכול 10 ביצים ביום זה מוגזם ונדיר שיקרה לך משהו רע אבל באותו אופן לא ממליצים טונה כל יום בגלל הכספית או משהו כזה
שמע אם עשית את החשבון והגעת ל160 אז בכיף אחי, פשוט אני אוכל דומה ועדיין לוקח 50 גרם חלבון מאבקות בשביל להגיע ל180
אבל אני אוכל הרבה מזונות שיש בהם חלבון
חצי קוטג׳ 13 גרם
4 פרוסות גבינה צהובה 28% 27 גרם
100 גרם טונה בשמן 30 גרם
2 ביצים קשות 18 גרם
200 גרם חזה עוף 58 גרם
4 פרוסות לחם חיטה מלאה 11 גרם

סה״כ 157 (זה יותר כמו 162 כי עיגלתי למספרים שלמים ולא הכנסתי גרמים בודדים פה ושם)
בשקט מגיע לערכים

שמע.... אם זה באמת המספרים אז סבבה
אצלי לחם 3 פרוסות זה 5 אז לא יודע איך אצלך 4 זה 11
אצלי 3 ביצים זה 22 אז 2 ביצים צריך להיות 14 [ביצים גדולות]
טונה זה 27
גבינה צהובה זה באמת כל כך הרבה חלבון? האמת לא אוכל אז לא יודע
אני האמת אוכל גם 200 גרם חזה הודו שזה אצלי 36גרם

שוב, אם המספרים שלך נכונים אז הכל סבבה אחי תמשיך כך!

• פותח/ת השרשור
שמע.... אם זה באמת המספרים אז סבבה
אצלי לחם 3 פרוסות זה 5 אז לא יודע איך אצלך 4 זה 11
אצלי 3 ביצים זה 22 אז 2 ביצים צריך להיות 14 [ביצים גדולות]
טונה זה 27
גבינה צהובה זה באמת כל כך הרבה חלבון? האמת לא אוכל אז לא יודע
אני האמת אוכל גם 200 גרם חזה הודו שזה אצלי 36גרם

שוב, אם המספרים שלך נכונים אז הכל סבבה אחי תמשיך כך!
אני אוכל לחם חיטה מלאה לא יודע איזה לחם אתה אוכל
עכשיו שקלתי את הביצים שלי יצא לי 123 גרם (בניגוד ל140 שחשבתי) אבל לא נורא
כן יש מלא חלבון בגבינה צהובה
אני אוכל חזה עוף רגיל של עוף לא הודו
אבל עד עכשיו אני מדדתי את הלחם והגבינה צהובה בפרוסות אני אהפוך את זה לגרמים כדי להיות בטוח

Back
למעלה תחתית