חזרתי להתאמן לפני שבוע אחרי שהפסקתי לפני כ-10 חודשים בערך. התאמנתי בעבר כמשך שנה בלי בעיות אבל עכשיו שחזרתי בזמן שאני עושה בנץ' פרס אני מרגיש כאבים בכתף שמאל. הכאב במאחורה של הכתף אני לא יודע איך בדיוק להסביר את זה. חשבתי אולי שזה מזה שחזרתי מהר אבל אני לא חושב שחזרתי כל כך מהר. הייתי מרים פעם כ-50 קילו בבנץ' פרס אני חושב והתחלתי מ30 עליתי ל35 למשך שני אימונים ועליתי באימון האחרון ל40. אני לא מרגיש שזה כל כך כבד לי ואני יודע שאני יכול להרים עוד אבל אני מפחד להתקדם כי אני לא רוצה שתתחיל לי דלקת. הכאב בבנץ' פרס רגיל ובשיפוע עליון.
עוד משהו, פעם שהתאמנתי עשיתי פעם אחת דדליפט רומני עם מוט ריק לא היה כבד ומאז היו לי כאבים בגב העליון בשריר ליד עמוד השדרה. הכאב הוא סוג של מתיחה בשריר משהו כזה, הייתי אצל אורטופד אבל הוא אמר שזה קשור לתזונה ויש לו גם את זה אבל אני חושב שזה לא קשור.
תודה רבה לעוזרים
עוד משהו, פעם שהתאמנתי עשיתי פעם אחת דדליפט רומני עם מוט ריק לא היה כבד ומאז היו לי כאבים בגב העליון בשריר ליד עמוד השדרה. הכאב הוא סוג של מתיחה בשריר משהו כזה, הייתי אצל אורטופד אבל הוא אמר שזה קשור לתזונה ויש לו גם את זה אבל אני חושב שזה לא קשור.
תודה רבה לעוזרים