הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף

• פותח/ת השרשור dht186
  • פורסם בתאריך

dht186

משתמש מתחיל
107
2
נק' מוניטין:
2
107
2
חזרתי להתאמן לפני שבוע אחרי שהפסקתי לפני כ-10 חודשים בערך. התאמנתי בעבר כמשך שנה בלי בעיות אבל עכשיו שחזרתי בזמן שאני עושה בנץ' פרס אני מרגיש כאבים בכתף שמאל. הכאב במאחורה של הכתף אני לא יודע איך בדיוק להסביר את זה. חשבתי אולי שזה מזה שחזרתי מהר אבל אני לא חושב שחזרתי כל כך מהר. הייתי מרים פעם כ-50 קילו בבנץ' פרס אני חושב והתחלתי מ30 עליתי ל35 למשך שני אימונים ועליתי באימון האחרון ל40. אני לא מרגיש שזה כל כך כבד לי ואני יודע שאני יכול להרים עוד אבל אני מפחד להתקדם כי אני לא רוצה שתתחיל לי דלקת. הכאב בבנץ' פרס רגיל ובשיפוע עליון.
עוד משהו, פעם שהתאמנתי עשיתי פעם אחת דדליפט רומני עם מוט ריק לא היה כבד ומאז היו לי כאבים בגב העליון בשריר ליד עמוד השדרה. הכאב הוא סוג של מתיחה בשריר משהו כזה, הייתי אצל אורטופד אבל הוא אמר שזה קשור לתזונה ויש לו גם את זה אבל אני חושב שזה לא קשור.
תודה רבה לעוזרים

אני לא בדיוק זוכר... הוא אמר לי לנסות להפסיק לאכול בשר או משהו... באמת משהו דפוק
🤣 - את זה עוד לא שמעתי... אורטופד מקורי.
כמובן שאין שום קשר.
סביר להניח שכאבים מקורם בתוכנית אימונים לקוייה ובטכניקת ביצוע לא טובה.

• פותח/ת השרשור
כמובן שאין שום קשר.
אני כמעט בטוח שהטכניקה שלי טובה... מכווץ שכמות שזה מרים את החזה ומוריד לקו הפטמות.
יכול להיות שזה מהתוכנית אימונים אבל בשבוע יקרה משהו?
אני אתייעץ בפורום אימונים תודה.
אתה מכיר חימום לכתפיים טוב? אני מכיר תרגילים אבל אני לא כל כך יודע כמה סטים לעשות וחזרות.
כמובן שאין שום קשר.
עשיתי אימון עכשיו והיו לי כאבים ממש חזקים... הרמתי רק 30 קילו והרגשתי אותם, כדאי ללכת לאורתופד? כמובן לא לאורתופד שהלכתי אליו פעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית