אחר פרס בתחרויות

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
שלום, סתם שאלה שעניינה אותי: אני רואה הרבה אנשים פה מעלים סרטונים שלהם מתחרויות ותמיד יש רק סקוואט, דדליפט ובנץ'.
למה אין פרס בתחרויות?

אני חושב שמנסים על כל תנועה לקחת את התרגיל שאתה יכול להרים ז"א בשפיפה הכי הרבה זה סקוואט,ולא פרונט סקוואט או מכרעים,במשיכה זה דדליפט ולא מתח או חתירה, ובלחיצה זה בנצ,ולא פרס או מקבילים.

זה דווקא היה חלק מהאולימפיאדיה עד 1972, יחד עם קלין (כמו קלין אנד ג'רק - רק קלין אנד פרס) ונחתך החוצה.
הסיבה היא שקשה לשפוט פרס נקי, כי המתמודדים הפכו את זה ללחיצה בשיפוע ואין קריטריון ברור עד איפה מותר לנטות לאחור, ועד כמה לרגליים מותר להיות מעורבות (או להיראות מעורבות) בלחיצה.

זה דווקא היה חלק מהאולימפיאדיה עד 1972, יחד עם קלין (כמו קלין אנד ג'רק - רק קלין אנד פרס) ונחתך החוצה.
הסיבה היא שקשה לשפוט פרס נקי, כי המתמודדים הפכו את זה ללחיצה בשיפוע ואין קריטריון ברור עד איפה מותר לנטות לאחור, ועד כמה לרגליים מותר להיות מעורבות (או להיראות מעורבות) בלחיצה.
אם כבר אתה מדבר על קושי בשפיטה אז יש לך מושג איך הולכים לשפוט את מקצה הPUSH AND PULL בתחרות? זה גם מקצה שמעורר קשיי שפיטה בסגנון
מה ההבדל?

אם כבר אתה מדבר על קושי בשפיטה אז יש לך מושג איך הולכים לשפוט את מקצה הPUSH AND PULL בתחרות? זה גם מקצה שמעורר קשיי שפיטה בסגנון

מה ההבדל?
למה קשה לשפוט פוש אנד פול?

מה ההבדל?
למה קשה לשפוט פוש אנד פול?

בתחרות הזאת? או בכללי? ואיך שופטים את זה? גם במקצה הזה אפשר לרמות ולקחת את הגב אחורה.
לא יודע אם זה יהיה בתחרות הקרובה אבל זה מקצה שקיים (היה בדצמבר ברואו100%). אי אפשר לקחת את הגב אחורה כי נשענים על קיר.

"עם כוח גדול באה אחריות גדולה"
ציטטת את הדוד בן? חחחחחח
2cb6ed104f8d4b505400964b1f6310f1.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית