הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לפרס

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224
אז ככה, לפני בערך שבועיים-שלושה עברתי חדר כושר, מסתבר שהמשקלים שחשבתי שאני עובדת איתם במכון הקודם היו הרבה פחות ממה שנדמה לי.
בסקווט ובדדליפט הספקתי להדביק את הפערים.
הבעיה היא בפרס- במכון הקודם חשבתי שאני מרימה 22.5 לחמישייה (שזה כשלעצמו ממש נמוך יחסית לשאר המשקלים שלי), בגלל שאני בלינארית כרגע אני אמורה לעשות 5 סטים בפירמידה, אבל המוט הכי קטן שיש במכון בחדש הוא 20 ק״ג.
מה אני יכולה לעשות? יש איזשהו תרגיל שאני יכולה בינתיים להחליף אותו בפרס כדי שיעזור לי להתקדם בו?
*נ.ב אני בחיטוב...
@MikeRozner
@מרטין

נערך לאחרונה:
אז ככה, לפני בערך שבועיים-שלושה עברתי חדר כושר, מסתבר שהמשקלים שחשבתי שאני עובדת איתם במכון הקודם היו הרבה פחות ממה שנדמה לי.
הבעיה היא בפרס- במכון הקודם חשבתי שאני מרימה 22.5 לחמישייה (שזה כשלעצמו ממש נמוך יחסית לשאר המשקלים שלי), בגלל שאני בלינארית כרגע אני אמורה לעשות 5 סטים בפירמידה, אבל המוט הכי קטן שיש במכון בחדש הוא 20 ק״ג.
מה אני יכולה לעשות? יש איזשהו תרגיל שאני יכולה בינתיים להחליף אותו בפרס כדי שיעזור לי להתקדם בו?
*נ.ב אני בחיטוב...
מצטרף להצעה של הדאמבים. תעבדי בהם האופן זהה מבחינת סטים וחזרות עד שתגיעי ל20 ק"ג.
זה לא אותו דבר כמו מוט אבל במשקלים האלה אני חושב שזה בסדר

• פותח/ת השרשור
איך לעבוד עם זה? מאיזה משקל להתחיל? לעשות גם עם הדאמבלים 5 סטים של פירמידה? ולמשך כמה זמן לעבוד עם זה עד שאני חוזרת למוט? מצטערת על החפירה חח
יש שם מוט קצר כמו הw רק שטוח..?

יש אבל לא נכנסים בו הפלטות הקטנות שאחר כך אני צריכה להוסיף, ובנוסף הוא עקום...

איך לעבוד עם זה? מאיזה משקל להתחיל? לעשות גם עם הדאמבלים 5 סטים של פירמידה? ולמשך כמה זמן לעבוד עם זה עד שאני חוזרת למוט? מצטערת על החפירה חח

אני במקומך הייתי לוקח 5-7 קג כל יד, ועובד תקופה ב5*5 ומנסה להעלות פעם בשבוע שבועיים עד שתתחילי להתקרב ל10 קג ואז לעבור למוט ותרימי בלי בעיה. לא יודע אם שווה לעבוד לינארית כמו שהיא עם דאמבלים כי הקפיצות בהם גדולות.

*נ.ב אני בחיטוב...
@MikeRozner
@מרטין
אולי עדיף להתחיל להעלות את משקלי העבודה בתוכנית אחרת כמו למשל SS.
ממה שהבנתי עדיף להתחיל את הלינארית עם משקלי עבודה יותר גבוהים

• פותח/ת השרשור
אולי עדיף להתחיל להעלות את משקלי העבודה בתוכנית אחרת כמו למשל SS.
ממה שהבנתי עדיף להתחיל את הלינארית עם משקלי עבודה יותר גבוהים

עשיתי ss, אמרתי שהפרס הוא בהפרש גדול יחסית למשקלים האחרים שלי..אני כרגע בסקוואט 62.5, ובדדליפט 55.
גם בחזה אני די בפיגור, 25...

יש לנו במכון מוט קצר יותר, אפשר להניח אותו על המקבילים בחדר ולהתקדם איתו תקופה(הוא קצר מידי כדי שיהיה אפשר להניח אותו על הפינים).
יכולה גם במקום פירמידה בפרס לעשות 3X5.

• פותח/ת השרשור
יש לנו במכון מוט קצר יותר, אפשר להניח אותו על המקבילים בחדר ולהתקדם איתו תקופה(הוא קצר מידי כדי שיהיה אפשר להניח אותו על הפינים).
יכולה גם במקום פירמידה בפרס לעשות 3X5.

זהו שלא נכנס עליו ה1.25 וה2.5 זאת הבעיה..מה אני אעבוד איתו לבד?

זהו שלא נכנס עליו ה1.25 וה2.5 זאת הבעיה..מה אני אעבוד איתו לבד?

לדעתי באמת לא יקרה כלום אם תעבדי תקופה על 3x5 בלחיצת כתפיים עם עלייה במשקלי העבודה..😃 מאמינה שתתחזקי ותעברי למוט די מהר..

• פותח/ת השרשור
שכחתי לציין וזה די חשוב...אני לא מצליחה לעשות את הפרס כמו שצריך, אני יודעת מה אני אמורה לעשות, איך הטכניקה אמורה להתבצע..אבל פשוט לא מצליחה לבצע את זה..מה אפשר לעשות חוץ מלנסות שוב ושוב? יש תרגיל מסויים שיכול לעזור לי? או שאני פשוט צריכה להמשיך ולנסות?
כי זה די הרבה זמן ככה וזה פשוט מתסכל אותי!!!

אבל זה פשוט לא קורה!! בא לי לבכות מרוב שההתקדמות בזה איטית..כבר כמה חודשים שאני תקועה על אותו המשקל בשני התרגילים האלה 😭
תשמעי, אין מה לעשות ככה זה חיטוב. במיוחד לנשים קשה להתקדם בפלג גוף עליון.

• פותח/ת השרשור
תשמעי, אין מה לעשות ככה זה חיטוב. במיוחד לנשים קשה להתקדם בפלג גוף עליון.

זהו שמה שמוזר זה שאני מתקדמת עדיין במשקלים בחיטוב, גם בסקווט וגם בדדליפט...ועדיין יורדת במשקל.
אז חשבתי שאם בזה אני מתקדמת אז גם בתרגילים האלה זה יעבוד, כנראה שלא..
האמת שגם במסה לא התקדמתי בהם מי יודע מה, די מתיש.,

במיוחד במסה היית אמורה להתקדם בהם.לפחות בבנץ'.. תבדקי את הטכניקה, או הכי טוב- אם תעלי סרטון שיתנו לך עליו חוות דעת.

נערך לאחרונה:
בפרס קשה יותר להתקדם כי השריר הוא קטן יותר. בטח עכשיו כשאת נמצאת במאזן קלורי שלילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית