הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 8 ימי אימונים רצופים

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
שלום.

אני עובד בתכנית abc בתבנית abcabxc...

מחר כעיקרון אמור להיות לי יום מנוחה, אך ביום חמישי אני נוסע לבית מלון עד שבת.

ואני מעדיף שיום המנוחה יפול על אחד מהימי חופשה שלי גם כי כמובן יותר כיף וגם שלא יעשו לי שם בעיות עם כסף או גיל.

אז השאלה היא האם זה אפשרי להמשיך להתאמן היום ומחר ולעשות את יום המנוחה ביום שישי ? או שעדיף במקרה הגרוע להפסיד אימון אחד

תישן טוב
תאכל טוב
הכל יהיה בסדר

אחרי הכל אתה עושה ABC ולא FBW
אין שום סיבה שלא תוכל להמשיך גם ל10 או יותר ימים

תישן טוב
תאכל טוב
הכל יהיה בסדר

אחרי הכל אתה עושה ABC ולא FBW
אין שום סיבה שלא תוכל להמשיך גם ל10 או יותר ימים
אם הוא יכול להמשיך 10 יום רצוף והוא לא מוזרק סימן שהוא לא מרים מספיק כבד וחבל. נראה לי זאת גם הסיבה שהוא מצליח לשרוד 6 אימונים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אפשר קצת רקע עליך ,אימונים ,ותק, א''ש וכו'

כמובן

אז אימונים כמו שאמרתי 6 פעמים בשבוע abc

וותק 3 חודשים של אימונים

אחוז שומן אני לא יודע אבל אני אצרף תמונה תראה. עכשיו בדיוק סיימתי חיטוב אני עולה לאט לאט לניטרלי ואז למסה

קבצים מצורפים

• MyCollage_3.png
    MyCollage_3.png
    KB 241.6 · צפיות: 167
אם הוא יכול להמשיך 10 יום רצוף והוא לא מוזרק סימן שהוא לא מרים מספיק כבד וחבל. נראה לי זאת גם הסיבה שהוא מצליח לשרוד 6 אימונים בשבוע.

האמת שלא הייתי מסכים
לא חייבים להזריק בשביל להחזיק 10+ ימים
אחרי הכל ב10 ימים יוצא לו לעשות רגליים רק 3 פעמים
חזה ויד 3 פעמים
גב ויד 3 פעמים, וזה אני סתם מנחש

יש לו מספיק מנוחה לשרירים, אני מניח שהוא גם צעיר באזור ה16-20 ? לא אמורה להיות שום בעיה לדעתי

אני עשיתי הכי הרבה 12 יום ברצף, 5 UPPER 5 LOWER ושתי ריצות עם אימון סטריט בסוף הריצה שלא מבייש שום אימון משקולות

עזוב abc זה מיותר אתה תגדל יותר טוב מss/fbw אם תעלה כל אימון/שבוע משקלים תנצל את זה שאתה מתאמן מתחיל ויכול לגדול ןלהתאושש מהר מהאימונים

האמת שלא הייתי מסכים
חזה ויד 3 פעמים

יש לו מספיק מנוחה לשרירים, אני מניח שהוא גם צעיר באזור ה16-20 ? לא אמורה להיות שום בעיה לדעתי

אני עשיתי הכי הרבה 12 יום ברצף, 5 UPPER 5 LOWER ושתי ריצות עם אימון סטריט בסוף הריצה שלא מבייש שום אימון משקולות
יצא לי להסביר את אפקט המתאמן המתחיל כבר בהמון פוסטים ולפי זה התקדמות אידיאלית למתאמן מתחיל נובעת מהתקדמות במשקלי העבודה. אני בספק אם אתה יכול להוסיף משקל עבודה ב6 פעמים בשבוע כמו שאתה יכול להוסיף ב3.

אם אתה חושב שארנולד ,קאי גרין ,פיל וכל שאר הענקים התחילו עם abc אז אתה טועה .
תרגע תוריד הילוך תעשה תוכנית נורמלית תאכל במאזן חיובי ,תתאמן כבד ותישן מעל 6 שעות ואחרי זה אתה תגדל יפה

יצא לי להסביר את אפקט המתאמן המתחיל כבר בהמון פוסטים ולפי זה התקדמות אידיאלית למתאמן מתחיל נובעת מהתקדמות במשקלי העבודה. אני בספק אם אתה יכול להוסיף משקל עבודה ב6 פעמים בשבוע כמו שאתה יכול להוסיף ב3.

מהתמונה שהוא נתן בבהחלט שלא הייתי ממליץ על ABC

• פותח/ת השרשור

אני מרים הכי כבד שאני יכול ומשלב דרופים ופרמידות מהבחינה הזאת הכל פיקס.
6 אימונים בשבוע לא כזה בעיה כי כמו שאמרו זה 2 אימונים בשבוע לכל שריר ויש מנוחה של יומיים בין כל אימון...
האמת שלא הייתי מסכים
חזה ויד 3 פעמים

בן 15 ותודה אז אני מבין שזה בסדר?

עזוב abc זה מיותר אתה תגדל יותר טוב מss/fbw אם תעלה כל אימון/שבוע משקלים תנצל את זה שאתה מתאמן מתחיל ויכול לגדול ןלהתאושש מהר מהאימונים

הייתי fbw חודשיים וקצת והמון גם מפה וגם מהחדר כושר ומפורומים אחרים המליצו לי לעבור לabc

אני מרים הכי כבד שאני יכול ומשלב דרופים ופרמידות מהבחינה הזאת הכל פיקס.
6 אימונים בשבוע לא כזה בעיה כי כמו שאמרו זה 2 אימונים בשבוע לכל שריר ויש מנוחה של יומיים בין כל אימון...

בן 15 ותודה אז אני מבין שזה בסדר?

הייתי fbw חודשיים וקצת והמון גם מפה וגם מהחדר כושר ומפורומים אחרים המליצו לי לעבור לabc
כלום לא פיקס והכל לא נכון...

לא גיל זה לא בסדר
לא רשמת שאתה מתחיל בהודעה הראשונה, ומזה הנחתי שאתה כבר מתאמן מנוסה
אבל בגלל שאתה רק 3 חודש זה באמת שיהיה יותר מדי בשבילך, אתה תפסיד יותר משתרוויח
כמו כך , תחליף תוכנית יש פה אחלה תוכניות בבפורום
אולי לא יצא לך לפמפם בייספס כמו שאתה אוהב אבל התוצאות יהיו כפולות

תוכל לפרט למה ?

מה הכוונה
כי עכשיו המשקלים שלך נמוכים וזאת תוכנית מדהימה לעלות במשקלי עבודה כל עוד אתה סגור ובטוח בטכניקה שלך בכל התרגילי הבסיס ואם תעלה במשקלי העבודה תעלה גם במסת השריר

תוכל לפרט למה ?

מה הכוונה
אתה מבצע תוכנית אימונים שנועדה למתאמנים מאוד מתקדמים עם שנות נסיון רבות שכל דבר אחר בנפח נמוך יותר כבר לא עובד עליהם. מתאמן מתחיל אמור להתחיל בפיצול נמוך ולעבוד כמה שיותר על התקדמות במשקלי העבודה בתרגילי הבסיס בתחילת קריירת האימונים שלו. מעבר לפיצול גבוה יותר, כמו AB או ABC מתרחש כאשר מתאמן מתחיל להרגיש קושי בהתקדמות בתוכניות בעלות פיצול נמוך יותר ולכן נדרש לפצל שרירים ליותר ימים על מנת להתאושש בצורה טובה יותר. אתה צריך להתחיל מתוכנית בסגנון SS או FBW ולהתקדם רק כשמשקלי העבודה שלך גבוהים מספיק כדי שתרגיש שאתה לא מסוגל להתקדם יותר במתכונת ללא פיצול. מתי תגיע לזה? עוד חודשים רבים לפי איך שאתה נראה. בקיצור, אין לך מה לחפש בABC או בתוכנית שבה אתה תעבוד יותר מ3 פעמים בשבוע כרגע. תדאג להתקדם במשקלי העבודה בתרגילי הבסיס, כשתעבוד עם משקלים מספיק כבדים ותראה שאתה לא מצליח לשרוד את הפיצולים הנמוכים אתה תדע שהגיע הזמן להתקדם לתוכנית הבאה. יש עוד מלא עקרונות בשינויים דינאמיים בתוכניות שקשה להסביר בהודעה נפרדת, אני בטוח שתצבור אותם עם הנסיון.

• פותח/ת השרשור
כי עכשיו המשקלים שלך נמוכים וזאת תוכנית מדהימה לעלות במשקלי עבודה כל עוד אתה סגור ובטוח בטכניקה שלך בכל התרגילי הבסיס ואם תעלה במשקלי העבודה תעלה גם במסת השריר

לכמה זמן היית ממליץ לי לעשות ?

תוכל לפרט למה ?
בנוסף גם צריך לאכול במאזן קלורי חיובי, שזה לא פחות חשוב.
תתחיל מלקרוא את שני המאמרים הבאים:
1. המדריך השלם להעלאה במסת השריר
2. תוכנית אימונים SS
ואם יש לך שאלות אז תקרא כאן את מה שרלוונטי אלייך: שאלות ותשובות ל-SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית