הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל להתאמן

kukuzablo

משתמש מתחיל
86
7
נק' מוניטין:
18
86
7
חזרתי להתאמן אחרי תקופה, התוכנית שאני עושה היא כזו-

סקוואט 3x5
בנץ פרס 3x5
מתח עם משקל 3x5
פרס 3x5

כשאני בבסיס ולא אפשרי לעשות את התרגילים האידאלים אני עושה אימון כזה-

לג פרס 3x6
לחיצת חזה עם דאמבלים 3x6
מתח עם משקל 3x5
פרס 3x5

עושה רוטציה של נפח ועצימות בפרס ובבנץ בין אימון לאימון.
מה דעתכם על האימון? הייתם משנים משהו?המטרה כרגע היא להעלות מאסה, משתדל להתאים תזונה כמה שיותר בהתאם (בכל זאת, תלוי גם באוכל של הצבא).
דבר נוסף, האימון לוקח לי סביבות ה45 דקות, מרגיש לי מעט מדי.

אשמח לדעת כמה פעמים בשבוע אתה בבסיס ואיזה ציוד בדיוק יש לך, בנוסף לכך את הנתונים שלך, כמה זמן אתה מתאמן ומה משקלי העבודה שלך

• פותח/ת השרשור
צודק.
בחד״כ בבית אני מתאמן בחמישי ושבת (חינם עם תעודת לוחם), שם יש את כל הציוד הנדרש לתרגילים הנ״ל.
בבסיס לצערי אין כלוב נורמלי עם השיניים בשביל להניח את המוט בסקוואט, ובנץ פרס יש רק בשיפוע או בסמית, אז אני עושה עם משקולות חופשיות.
עם הפרס אני עוד איכשהו מסתדר בבסיס.
גיל 21, משקל 75, גובה 1.83, לא יודע א.ש.
לאחר שבועיים פחות או יותר של אימונים המשקלים הם כאלה-
סקוואט- 70
בנץ פרס- 55
מתח- מוסיף 6
פרס-36

צודק.
בחד״כ בבית אני מתאמן בחמישי ושבת (חינם עם תעודת לוחם), שם יש את כל הציוד הנדרש לתרגילים הנ״ל.
בבסיס לצערי אין כלוב נורמלי עם השיניים בשביל להניח את המוט בסקוואט, ובנץ פרס יש רק בשיפוע או בסמית, אז אני עושה עם משקולות חופשיות.
עם הפרס אני עוד איכשהו מסתדר בבסיס.
גיל 21, משקל 75, גובה 1.83, לא יודע א.ש.
לאחר שבועיים פחות או יותר של אימונים המשקלים הם כאלה-
סקוואט- 70
בנץ פרס- 55
מתח- מוסיף 6
פרס-36
נחמד מאוד. לדעתי במקרה שלך הייתי מבצע בנץ' בשיפוע ופרס במקום עבודה בדאמבלים. אין לך צורך במצב שלך לעשות רוטציית נפח עצימות אתה עוד מתאמן מאוד מתחיל אז תדאג לעשות רק אימוני עצימות בינתיים עם מטרה להתקדם במשקלים. אם יש לך את האופציה לעבוד פעמיים בשבוע בבית אז תתאמן 3 פעמים בשבוע כאשר אימון אחד יהיה בבסיס ושם תעבוד בעצימות על פרס ובנץ' עליון, ובשאר האימונים אתה יכול לעשות SS. זה לא הכי אידיאלי אבל זה בסדר ואתה תתקדם מזה.

• פותח/ת השרשור
לדעתך עדיף להחליף פשוט את הלחיצה עם דמבלים בבנץ עליון?
ובכללי, ארבעה תרגילים לוקחים לי אימון של גג 45 דקות. כדאי להוסיף תרגילי עזר נגיד?
אשמח להצעות נוספות בכללי

לדעתך עדיף להחליף פשוט את הלחיצה עם דמבלים בבנץ עליון?
ובכללי, ארבעה תרגילים לוקחים לי אימון של גג 45 דקות. כדאי להוסיף תרגילי עזר נגיד?
אשמח להצעות נוספות בכללי
לדעתי תחליף לעליון. ואם האימון לוקח 45 דקות סימן שצריך להוסיף משקלי עבודה כי כנראה משקלי עבודה קלים לך אם אתה מסוגל לנוח 2 דקות בין סט לסט. ככל שתעלה יותר במשקלים יהיה לך כבד יותר, אתה תזדקק ליותר זמן מנוחה והאימון יהיה ארוך יותר, אז אין טעם להוסיף כלום בינתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית