הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לב ריאה

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
לאחרונה נתקלתי בבעיה עם הסקוואטים והדדליפט בעיקר, אני ממש מתקשה לנשום,עכשיו במיוחד שחם טילים אני עושה נגיד חזרה של סקוואט ואני ישר מתנשף וצריך לנוח כמה שניות עם המוט עליי בשביל עוד חזרות,וזה ממש נאחס, אני מרגיש שזה אשכרה עוצר את ההתקדמות שלי, נורא קל לי לעלות מבחינת הגוף והרגליים אבל פוט קשה לי לנשום,מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את זה?

גם לי זה קורה אבל בד"כ בסוף סט, הרגשה של אחרי ריצת מרתון. לא קרה לי שבאמצע סט הייתי צריך להתנשף, משהו כאן לא בסדר. איך אתה בריצות?

• פותח/ת השרשור
גם לי זה קורה אבל בד"כ בסוף סט, הרגשה של אחרי ריצת מרתון. לא קרה לי שבאמצע סט הייתי צריך להתנשף, משהו כאן לא בסדר. איך אתה בריצות?
איזה אמצע מחזרה ראשונה,הריצות שלי נוראיות,כבר לפחות חצי שנה לא רצתי אז אני לא יודע עד כמה נוראיות

• פותח/ת השרשור
אז כדאי שתתחיל לרוץ
Ffs רציתי להתחיל לרוץ ואז הםסקתי לנסות, אני בדיוק בתוכנית חדשה גם... אני מנסה כרגע את התוכנית של קנדיטו,של ה6 שבועות, יש לי פלג גוף תחתון(סקוואט ודד) פעמיים בשבוע, כמה פעמיים היית ממליץ לי לרוץ בשבוע?

Ffs רציתי להתחיל לרוץ ואז הםסקתי לנסות, אני בדיוק בתוכנית חדשה גם... אני מנסה כרגע את התוכנית של קנדיטו,של ה6 שבועות, יש לי פלג גוף תחתון(סקוואט ודד) פעמיים בשבוע, כמה פעמיים היית ממליץ לי לרוץ בשבוע?
לא מכיר את התוכנית הספציפית הזאת אבל לדעתי ריצה של 3 פעמים בשבוע לא תזיק.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את התוכנית הספציפית הזאת אבל לדעתי ריצה של 3 פעמים בשבוע לא תזיק.
סבבה, אם נגיד אני פשוט ארוץ 3 פעמים בשבוע על הליכון נגיד על מהירות מסוימת כמה זמן שאני יכול זה סבבה? או שעדיף אינטרוואלים וכאלה?

סבבה, אם נגיד אני פשוט ארוץ 3 פעמים בשבוע על הליכון נגיד על מהירות מסוימת כמה זמן שאני יכול זה סבבה? או שעדיף אינטרוואלים וכאלה?
לדעתי אתה לא תשרוד אינטרוולים בשלב הזה. תרוץ על הליכון במהירות קבועה, תנסה מדי פעם להוסיף מרחק ולהוסיף מהירות. אתה צריך להגיע למצב שבו תוכל לשרוד ריצת 2000 ב10-11 דקות לפחות ומסוגל לרוץ 4-5 קילומטר ללא עצירה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה לא תשרוד אינטרוולים בשלב הזה. תרוץ על הליכון במהירות קבועה, תנסה מדי פעם להוסיף מרחק ולהוסיף מהירות. אתה צריך להגיע למצב שבו תוכל לשרוד ריצת 2000 ב10-11 דקות לפחות ומסוגל לרוץ 4-5 קילומטר ללא עצירה.
אוף טוב אני אתחיל לשלב בימים שהרגליים שלי לא תפוסות, תודה

אני לא חושב שזה קשור. אני מאבד אוויר בחזרות האחרונות בדדליפט בסט דל חמש חזרות. ואני בכושר לא רע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית