הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אויי כמה שזה נראה טעים!!!

משוגעים לגמרי זה נראה עמוס מידי חח אשכרה איזה 2000 קלוריות

לא יכל ללכת על משו יותר פשוט ?

והמילקשייקים נראים מטורף, חבל שלא הייתי בקנברה כשהייתי באוסטרליה בטיול אחרי צבא God Damn It!

לא יכל ללכת על משו יותר פשוט ?

והמילקשייקים נראים מטורף, חבל שלא הייתי בקנברה כשהייתי באוסטרליה בטיול אחרי צבא God Damn It!
חח אשכרה... כשאני אלך לאוסטרליה (וזה יקרה מתישהו) מבקר שם ללא ספק המקום נראה מטורף.

אפחד לא חשב על מילקשייק אוראו?..
אוסטרלים מפגרים:wallbash:👎🤦‍♂️😵

איך מצאת אותם ? חיפשתי ולא מצאתי.
חיפשתי פשוט את השם שלהם חח
https://www.facebook.com/patissez.pty.ltd/timeline

הנה תמונה של האוראו לבחור שביקש

2A83067100000578-3160104-image-m-4_1436852967872.jpg

הוא לועס,הוא גם משתמש בשיטות שליפטרים משתמשים וסלבה מניומאר,הוא מקום 2 באכילה תחרותית בעולם הוא מדורג אחרי JOEY CHESTNUT
רואים שהוא לא לועס. הוא בולע בצ'אנקים.
לדעתי הוא מקיא הכל אחרי שהמצלמה מסיימת לצלם. אין מצב בעולם שהוא יושב ומעכל את כל זה.
ואגב הוא כבר לא מקום שני, הוא כרגע מקום ראשון!
http://www.mercurynews.com/bay-area-news/ci_28495585/san-jose-after-taking-hot-dog-title-from

רואים שהוא לא לועס. הוא בולע בצ'אנקים.
לדעתי הוא מקיא הכל אחרי שהמצלמה מסיימת לצלם. אין מצב בעולם שהוא יושב ומעכל את כל זה.
ואגב הוא כבר לא מקום שני, הוא כרגע מקום ראשון!
http://www.mercurynews.com/bay-area-news/ci_28495585/san-jose-after-taking-hot-dog-title-from
זה שהוא זכה במאט אנס לא אומר שהוא מקום ראשון יש הרבה קטגוריות והמוביל עכשיו הוא Joey chestnut
הוא כן לועס אחרת הוא היה נחנק פשוט להבדיל ממך הלעיסה שלו היא פה כמה וכמה חזקה יותר משלכם שמוערכת במאה ועשרים קילו לכל נשיכה
הוא לא מקיא כלום אחרי הסירטו מה שאתם חושבים שהיה איזה בנאדם שרוצה לאכול אז יאללה בוא נלך זה לא הולך ככה הוא מתאמן ומרחיב את הקיבה שלו ב 400 אחוזים כלומר פי ארבע מקיבה ממוצעת

הוא מתאמן ומרחיב את הקיבה שלו ב 400 אחוזים כלומר פי ארבע מקיבה ממוצעת
אז קח לדוגמא את Furious Pete, אני מניח ששמעת עליו, הוא גם אכלן תחרותי (כן, ככה זה נקרא) ובנוסף יש לו שם לא קטן בעולם הפיטנס וכל היוצא בזה.
בכל מקרה, אתה טוען שהם מגדילים את הקיבה שלהם הרבה מאוד כדי להצליח לאכול כמויות כאלו, אם ככה אז איך ביום יום הם יכולים לאכול כרגיל ולשבוע? הרי הם מתרגלים לכמויות ענק לא?

אז קח לדוגמא את Furious Pete, אני מניח ששמעת עליו, הוא גם אכלן תחרותי (כן, ככה זה נקרא) ובנוסף יש לו שם לא קטן בעולם הפיטנס וכל היוצא בזה.
בכל מקרה, אתה טוען שהם מגדילים את הקיבה שלהם הרבה מאוד כדי להצליח לאכול כמויות כאלו, אם ככה אז איך ביום יום הם יכולים לאכול כרגיל ולשבוע? הרי הם מתרגלים לכמויות ענק לא?
אכלן תחרותי...FP הוא אכלן תחרותי חובבני וקבע רק שיאי גינס,אכלן תחרותי זה מעבר לזה.
תראה משהוא שיסביר לך:

ועוד משהוא בקטנה:
סתם כדי שתבין,נשיכה שלו היא מאוד חזקה,הוא מתאמן על זה,אוכל פעם בשבוע כמו שהוא אוכל בתחרות והקיבה מתרגלת,גם יש הסבר למה הוא נשאר FIT.
הוא יכול ללעוס המוןןןןןן מסטיקים בבת אחת.
הסרטון השני זה התוצאה שלו בנאטאנס הוט דוג תחרות עולמית,זה איך הקיבה שלו נראית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית