עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא,הוא לועס ובולע,בלי לעיסה הוא היה נחנק כבר.גועל נפש.
אנשים הזויים.
ואגב, הוא לא לועס את האוכל, רואים בברור שהוא בולע.
אני הולך כבר לקבל פיצה יאללה אני כבר מת לאכול אותה יאללה שואל את עצמי אם לדפוק עליה ביד או לא..
😳אני הולך כבר לקבל פיצה יאללה אני כבר מת לאכול אותה יאללה שואל את עצמי אם לדפוק עליה ביד או לא..
מה זה
איך
כמה
😭
עושים את זה עם צושוקלד ציפסיםשילוב של שוקולד עם מרשמלו שטובלים עם לוחות גראהם קרקר אבל אצלנו זה יהיה טעים יותר עם ביסקוויטים.
אם בני המשפחה שלי לא היו מסיימים לי את כל הרכיבים לזה - הייתי מוסיף אותם למנה( מי לא היה רוצה שוקולד צ'יפ ואוראו גרוס במנה הזאת ?).
מה שעשיתי(מהמצרכים שכן היו לי...) זה מרחתי שוקולד נוטלה על כל הפלטת זכוכית מלמטה ועל זה שמתי מרשמלו. חיממתי בתנור ל-10 דק' והוצאתי ו-וואלה יצא לי ס'מורס דיפ.
עושים את זה עם צושוקלד ציפסים
חחחחחח,גם אני לפעמים טרפתי אותם בשקט כל פעם לקחתי קצת ככה כל פעם עד שהשקית נגמרה ואז אני אומרררררררררר אוווושיטטט מה עשיתיייי בוא נעביר תאשמה למישהוא אחר[סתם לצחוק]אני יודע, המשפחה אכלה לי אותם.
😱😱😱😱😱😱😱עכשיו חזרתי מיומנגס עם חברים, במיוחד בשבילכם. הלכנו על מנות פתיחה של טבעות בצל ווינגס עם רוטב חמאת בוטנים והפטריות ממולאות עם גבינה(מעדן)
![]()
😱😱😱😱😱😱😱
כמה עלה?
לכל אחד? או לכולם ביחד?500 כולל טיפ(460 ללא)
וואוווווו נראה מטורףעכשיו חזרתי מיומנגס עם חברים, במיוחד בשבילכם. הלכנו על מנות פתיחה של טבעות בצל, ווינגס עם רוטב חמאת בוטנים והפטריות ממולאות עם גבינה(מעדן)
![]()
למה אתה חושב שכל אחד שילם 500לכל אחד? או לכולם ביחד?
אני לאוואוווווו נראה מטורף
למה אתה חושב שכל אחד שילם 500
😵אני לא
בגלל זה שאלתי
איזהההה טעות למה לא לקחת את ההמבורגר עם המזרקים שקוראים לו המבורגר צרפתי איזה טעים הוא.!!@!#!#!עכשיו חזרתי מיומנגס עם חברים, במיוחד בשבילכם. הלכנו על מנות פתיחה של טבעות בצל, ווינגס עם רוטב חמאת בוטנים והפטריות ממולאות עם גבינה(מעדן)
![]()