לא מרגישה שאני מתקדמת

• פותח/ת השרשור SR1
  • פורסם בתאריך
אוקיי אז אני אסתכל בתכנית , ואתה מתכוונן שאני צריכה להוסיף רק חלבון למה שאני אוכלת עכשיו? ואיך אני יודעת שאני אוכלת מספיק חלבון..

תתחילי מלקרוא מאמרים ולהחכים...

https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
כשאת מורידה אחוזי שומן את לא מעלה מסת שריר, וכשאת מעלה מסת שריר את לא מורידה אחוזי שומן (לרוב).

אני חושבת שלפי הנתונים שרשמת (את מוזמנת אפילו להעלות תמונה זה יוכל לעזור יותר) עדיף שתתחילי מעלייה במסת השריר, כך גם בחיטוב שאחרי העליה יהיה לך קל יותר לרדת כי תוכלי לאכול יותר קלוריות.
בנוסף, אם תעשי עכשיו חיטוב לא יראו שום ״ריבועים״ כי אין לך מסת שריר, את סתם תקבלי מראה רזה מדי..זו העצה שלי.

1437077387398351719590.jpg

כמו שחשבתי...איך אני אוהבת שאני צודקת ;)
את רזה, לרדת במצב כזה באחוזי שומן יהיה לך קודם כל קשה, דבר שני מיותר.
אם תבחרי לרדת עכשיו באחוזי השומן את פשוט תהיי רזה (מאוד, כי כבר עכשיו את רזה) בלי מסת שריר כמעט.
הייתי עושה תקופה לא קצרה של מסה ואחר כך חושבת מה לעשות..
אם את לא רוצה לעלות כרגע במשקל בגלל הקיץ, זה מובן..לכולנו קשה לעשות דבר כזה בתקופת הקיץ..למרות שבמצב שלך לגמרי הייתי הולכת על זה, אם תאכלי די נקי ובפלוס קלורי קטן, לדעתי את אפילו תיראי הרבה יותר טוב במהלך הקיץ (כמובן להתאמן כמו שצריך ולהעלות משקלי עבודה)
עכשיו זאת כבר בחירה שלך 😃

כמו שחשבתי...איך אני אוהבת שאני צודקת ;)
את רזה, לרדת במצב כזה באחוזי שומן יהיה לך קודם כל קשה, דבר שני מיותר.
אם תבחרי לרדת עכשיו באחוזי השומן את פשוט תהיי רזה (מאוד, כי כבר עכשיו את רזה) בלי מסת שריר כמעט.
הייתי עושה תקופה לא קצרה של מסה ואחר כך חושבת מה לעשות..
אם את לא רוצה לעלות כרגע במשקל בגלל הקיץ, זה מובן..לכולנו קשה לעשות דבר כזה בתקופת הקיץ..למרות שבמצב שלך לגמרי הייתי הולכת על זה, אם תאכלי די נקי ובפלוס קלורי קטן, לדעתי את אפילו תיראי הרבה יותר טוב במהלך הקיץ (כמובן להתאמן כמו שצריך ולהעלות משקלי עבודה)
עכשיו זאת כבר בחירה שלך 😃

(תופים)והתכנית היא.....?

למסה ? את בטוחה ?

אפשר לשאול איך ? כדי שגם שאר האנשים בפורום יחכימו ?
אני לא חושב שמדובר בתגלית מדהימה במיוחד...😃
אוקיי אז אני אסתכל בתכנית , ואתה מתכוונן שאני צריכה להוסיף רק חלבון למה שאני אוכלת עכשיו? ואיך אני יודעת שאני אוכלת מספיק חלבון..
אם את אוכלת כ- 1.5g חלבון לכל קילוגרם משקל גוף אז את אוכלת מספיק (כלומר כ-90g חלבון בסה"כ).
בנוגע לתפריט, כדאי להוסיף יותר שומן ממקורות טובים, על פניו נראה דל למדי. אי אפשר להמליץ ולסדר תפריט בפוסט, אולי כמה טיפים והמלצה לשקול מחדש 😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה:) עכשיו אני רק אצטרך ליישם הכל ולהבין איך אני בונה תפריט ותוכנית מתאימה ✌️😛

• אהבתי
Reactions: Tom
למסה ? את בטוחה ?
יש מבחן בסוף?

טיפ גם לך, קרא לבחורה שאתה לא מכיר "חמודה" ואתה עלול למצוא את עצמך עם נעל עקב תקועה בעין...
או במילותיה של לולה-באני : " don't you ever call me doll".

יש מבחן בסוף?

טיפ גם לך, קרא לבחורה שאתה לא מכיר "חמודה" ואתה עלול למצוא את עצמך עם נעל עקב תקועה בעין...
או במילותיה של לולה-באני : " don't you ever call me doll".

לא, היא פשוט אוהבת את ה"משחק" הזה

ללולה באני קראו "בובה"

Back
למעלה תחתית