דיון האם אפשר לשנות את תוכנית הSS בצורה הזאת?

• פותח/ת השרשור EryX
  • פורסם בתאריך

EryX

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
3
84
3
האם אפשר לקחת את תוכנית הPPST מהאתר:
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

ולהפוך אותה לתוכנית כזו:
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
מתח 3*כשל

האם אפשר לעשות את ההחלפה הזאת בין הדדליפט למתח?

בנץ' נחשב תרגיל עצים יותר מפרס ובגלל זה משלבים את הדד ליפט עם הפרס, כדי שהאימונים יהיו פחות או יותר באותה רמת קושי, לפחות ככה אני מבין את זה. מה הסיבה שאתה רוצה לעשות את השינוי הזה?

דווקא בSS במקור עושים דדליפט עם בנץ' ולא עם פרס
והמתח אם אתה עושה מעל איזה 8 חזרות אז אל תעשה לכשל אלא תוסיף משקל ותעשה 3*5
בעצם עכשיו ראיתי שבספר במהדורה 3 הוא אומר לעשות את הדדליפט ביום של פרס, מהמאמר בפורטל אני זוכר שכתוב שם הפוך. בכל אופן לא אמורה להיות בעיה לעשות ככה או ככה, תבחר אחת מהחלוקות ורוץ איתה.

• פותח/ת השרשור
דווקא בSS במקור עושים דדליפט עם בנץ' ולא עם פרס
והמתח אם אתה עושה מעל איזה 8 חזרות אז אל תעשה לכשל אלא תוסיף משקל ותעשה 3*5
בעצם עכשיו ראיתי שבספר במהדורה 3 הוא אומר לעשות את הדדליפט ביום של פרס, מהמאמר בפורטל אני זוכר שכתוב שם הפוך. בכל אופן לא אמורה להיות בעיה לעשות ככה או ככה, תבחר אחת מהחלוקות ורוץ איתה.

תודה
ולא אני לא עושה 8 חזרות עדיין במתח, אני מגיע לכשל כשאני עושה את המתח ה4 אבל זה נשאר אחיד לאורך הסטים כלומר אני עושה 3 בכל הסטים אבל לא מצליח להגיע ל4 אני דיי תשוש כבר כשאני מגיע למתח

תודה
ולא אני לא עושה 8 חזרות עדיין במתח, אני מגיע לכשל כשאני עושה את המתח ה4 אבל זה נשאר אחיד לאורך הסטים כלומר אני עושה 3 בכל הסטים אבל לא מצליח להגיע ל4 אני דיי תשוש כבר כשאני מגיע למתח
אם אתה לא מצליח לסגור 8 חזרות במתח עדיף לך לא לעשות מתח אלה לעבוד בגרביטרון ולשפר בצורה הזאת את המתח. אני לא חושב שמלבצע 3 מתח אתה תשפר אותו כל כך

אם אתה לא מצליח לסגור 8 חזרות במתח עדיף לך לא לעשות מתח אלה לעבוד בגרביטרון ולשפר בצורה הזאת את המתח. אני לא חושב שמלבצע 3 מתח אתה תשפר אותו כל כך
לא מסכים איתך. מרגע שאפשר לעשות 3x5 הדרך לגיינז כבר סלולה, רק צריך לעבוד כבד בתוספת משקל במקום לרדוף אחרי חזרות גבוהות.

לא מסכים איתך. מרגע שאפשר לעשות 3x5 הדרך לגיינז כבר סלולה, רק צריך לעבוד כבד בתוספת משקל במקום לרדוף אחרי חזרות גבוהות.
אולי אתה צודק, אבל אני בכל זאת חושב שבתרגיל הספציפי הזה עדיף לעבוד בגרביטרון עד שאתה מצליח לסגור לפחות 8 חזרות מלאות. אין לי ביסוס לזה אני אומר את זה מהנסיון האישי שלי (לפני שנה הייתי עושה 0 מתח ועליתי בצורה הזאת ל10 בכמה חודשים)

• פותח/ת השרשור

אני לא עושה 3X5 אני עושה 3 סטים של מתח עד לכשל, הכשל אצלי קורה אחרי 3 מתח מלאים בלי עזרה מהרגליים ובלי תזוזה מיותרת של הגוף.
אז אתה אומר שכשאני יגיע ל8 חזרות להתחיל משקל?

אני לא עושה 3X5 אני עושה 3 סטים של מתח עד לכשל, הכשל אצלי קורה אחרי 3 מתח מלאים בלי עזרה מהרגליים ובלי תזוזה מיותרת של הגוף.
אז אתה אומר שכשאני יגיע ל8 חזרות להתחיל משקל?
אם אתה מצליח לעשות כמה סטים של 8 אין לך סיבה לא לעבוד עם משקל בסטים של חמש. תתחיל במשקולת קטנה של 2.5-5 ק"ג ותקפוץ כמה שאפשר מאימון לאימון.

בנץ' נחשב תרגיל עצים יותר מפרס ובגלל זה משלבים את הדד ליפט עם הפרס, כדי שהאימונים יהיו פחות או יותר באותה רמת קושי, לפחות ככה אני מבין את זה. מה הסיבה שאתה רוצה לעשות את השינוי הזה?

בנץ׳ פרס זה התרגיל הכי קל שקיים. זה כמעט כמו מנוחה.

זאת הפעם השניה לכן אני מתקן לשם הנכון של המכשיר.
זאת הפעם המאה שאני מתקן לשם הנכון של המכשיר.
הבנתי את הנקודה
בנץ׳ פרס זה התרגיל הכי קל שקיים. זה כמעט כמו מנוחה.
אני לא חושב שזה נכון לכולם.

מה?
אני עושה את המקורית, בנץ עם דדליפט אימון A, פרס עם צ'ין אפס (במקור פאוורקלין) אימון B.
מחשיב את A בתור ימים קשים (האימון האהוב עליי) לעומת B שאני מתבאס כול פעם שמגיע יום כזה.

מה?
אני עושה את המקורית, בנץ עם דדליפט אימון A, פרס עם צ'ין אפס (במקור פאוורקלין) אימון B.
מחשיב את A בתור ימים קשים (האימון האהוב עליי) לעומת B שאני מתבאס כול פעם שמגיע יום כזה.
בתוכנית SS, לפחות כשאתה מתאמן מתחיל, אתה לא אמור להתאמן בצורה של "יום קשה יום קל" אלה בצורה כזאת שכל האימונים יהיו קשים באותה מידה, ורק אחרי שתתקדם למשקלי עבודה כבר יחסית גבוהים וכבדים לך אפשר לבצע שינוי ולעשות אימון אמצע שבוע קל עם סקוואטים של 70% מRM. אתה רואה שאפילו אתה אומר שיום A קשה בשבילך ויום B קל, אני מאמין שעדיף לך להחליף את הסדר ולגרום לכך שהימים יהיו באותה רמת קושי, לפחות עד שתגיע למשקלים שידרשו ממך לנוח הרבה בין הסטים ותתקשה להתקדם מאימון לאימון.

בתוכנית SS, לפחות כשאתה מתאמן מתחיל, אתה לא אמור להתאמן בצורה של "יום קשה יום קל" אלה בצורה כזאת שכל האימונים יהיו קשים באותה מידה, ורק אחרי שתתקדם למשקלי עבודה כבר יחסית גבוהים וכבדים לך אפשר לבצע שינוי ולעשות אימון אמצע שבוע קל עם סקוואטים של 70% מRM. אתה רואה שאפילו אתה אומר שיום A קשה בשבילך ויום B קל, אני מאמין שעדיף לך להחליף את הסדר ולגרום לכך שהימים יהיו באותה רמת קושי, לפחות עד שתגיע למשקלים שידרשו ממך לנוח הרבה בין הסטים ותתקשה להתקדם מאימון לאימון.
אני עשיתי גם באותה צורה, בנץ' עם דדליפט, פרס עם מתח, יום B ממש לא היה יום קל.

אני עשיתי גם באותה צורה, בנץ' עם דדליפט, פרס עם מתח, יום B ממש לא היה יום קל.

לפעמים גם יום B לא קל, אבל אני עם תקיעה בפרס כבר הרבה זמן אז הדבר היחיד שבאמת קשה בו זה הסקוואט.
לעומת יום A שיש לי סקוואט, בנץ', דדליפט ולקינוח מקבילים 3XMax. הרבה יותר מאתגר פיזי וגם פסיכולוגית לשים משקל חדש בשלושה תרגילים שונים לעומת אחד במקרה שלי.
אבל עכשיו עשיתי ריסט לפרס אז ימים קשים/קלים הולכים להיעלם עוד שבועיים.

• פותח/ת השרשור
מתי להתחיל לשים משקל במקבילים? אחרי כמה חזרות?

מתי להתחיל לשים משקל במקבילים? אחרי כמה חזרות?
מקבילים אמורים לעשות בתור תרגיל עזר ל 8 חזרות, לדעתי אם אתה יכול 10 חופשי אז תתחיל להוסיף משקל ולעשות שמיניות

Back
למעלה תחתית