עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל מה שרשום עליו Creapure ומשווק ע"י חברה רצינית הוא טוב - ושים לב שבכך אינני אומר שכל השאר לא טובים, אבל הם דורשים מחקר טיפה יותר רציני.אני רוצה לרכוש קריאטין
חוקי הפורום אוסרים עלי לענות לך. קריאטין הוא חומר זול ואתה יכול בקלות לקנות אותו גם בארץ.זה נחשב לחברה רצינית?
הכי זול שמצאתי בארץ לקילו היה 180 שח ופה זה שליש מחירחוקי הפורום אוסרים עלי לענות לך. קריאטין הוא חומר זול ואתה יכול בקלות לקנות אותו גם בארץ.
כאמור, חוקי הפורום לא מאפשרים להכנס לדיון הזה איתך.הכי זול שמצאתי בארץ לקילו היה 180 שח ופה זה שליש מחיר
איפה החוקים האלו רשומים יהושע אני באמת שלא מוצא, מצאתי חוקים אחרים ולא רשום שם כלום על "המלצות חברה" או משהו כזהכאמור, חוקי הפורום לא מאפשרים להכנס לדיון הזה איתך.
חוקי הפורום אומרים שאין לדבר על הזמנות מחו"ל באתראיפה החוקים האלו רשומים יהושע אני באמת שלא מוצא, מצאתי חוקים אחרים ולא רשום שם כלום על "המלצות חברה" או משהו כזה
האמת היא שזאת שאלה טובה. לפני שמטריחים את משה, האם מישהו יודע את התשובה, או שמדובר בכלל בתושבע"פ?איפה החוקים האלו רשומים