הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות סוכר ענבים אחרי אימון וכמות פחמימות לפני אימון

James23

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
1
57
1
שלום,רציתי לשאול 2 שאלות:
1. כמה גרם סוכר ענבים מומלץ לשתות לאחר אימון?

2. הרבה מאוד מאמרים דוגלים בארוחה גדולה כשעה וחצי- שעתיים לפני האימון שכוללת בעיקר פחמימות, וגם כמובן חלבונים ושומנים. כמה גרם פחמימות מומלץ לאכול לפני האימון כדי שיהיה לגוף מספיק פחמימות וכך למקסם את היכולות באימון?תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. יש את ה"המלצה" של ה0.8 גרם פר קילו משקל של פחממה , יש 31 גרם בסקופ של סוכר ענבים תעשה חישובים לבד לדעתי זה יותר מדי אפילו סקופ אחד יהיה מעל ומעבר
2. לא חייבים לאכול לפני האימון זה אינדבידואלי לפי הרגשה של כוח או נפילת סוכר , לאחר האימון כן צריך לאכול

1. 2 סקופים זה טעים רצח
2. חרטא ברטא אני מסתדר מצויין בלי אוכל 7-8 שעות לפני האימון, ואני כבר עושה את זה תקופה ארוכה אז אני יכול לומר מניסיון ארוך

1. יש את ה"המלצה" של ה0.8 גרם פר קילו משקל של פחממה , יש 31 גרם בסקופ של סוכר ענבים תעשה חישובים לבד לדעתי זה יותר מדי אפילו סקופ אחד יהיה מעל ומעבר
2. לא חייבים לאכול לפני האימון זה אינדבידואלי לפי הרגשה של כוח או נפילת סוכר , לאחר האימון כן צריך לאכול

אפשר הסבר לגבי סעיף 1 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית