טוב אז אני עכשיו בלינארית בחיטוב, היום הגיע אימון C .. והגיע הזמן להפסיק להתקדם בחמישיות ולחתוך ל2.5 משבוע לשבוע,
נכנסתי לשלשה עם 125 וירדתי לחזרה שערערה לי את הבטחון גם מבחינת עומק וגם מבחינת יציבות, בנוסף הייתי לבד במכון אז בסיכום של הכל החזרתי את המוט,
המשכתי לשלשה בבנץ עם 85 ומתח 3*5 בתוספת משקל, בכל מקרה החלטתי לעשות גם פאור קלין (השתדלתי שישאר כמה שיותר "פאור" ) ופרונט סקואט.
באזור הפעם הראשונה שאני משחק עם התרגילים האלה. הרבה זמן רציתי להוסיף אותם לרוטינה והחלטתי שאחרי הבאסה של הסקואט אני יוסיף,
תכננתי 2X3 אבל הצילום הראשון היה על הפנים, אז עשיתי 3X3 שיהיה גם צילום צד וגם צילום פרונט לביקורת.
אז אחרי כלללל הזיון שכל הנה הסקואט PC והפרונט סקואט.
פאור קלין ופרונט סקואט ממבט קדימה
לבכיינים להריץ ל 0:35
פאור קלין ופרונט סקואט ממבט צד
לבכיינים להריץ ל 0:28
סקואט 125 לסינגל
לבכיינים להריץ ל 0:50
הערות הארות מחמאות הצעות וכל דבר יתקבלו בשמחה.
נכנסתי לשלשה עם 125 וירדתי לחזרה שערערה לי את הבטחון גם מבחינת עומק וגם מבחינת יציבות, בנוסף הייתי לבד במכון אז בסיכום של הכל החזרתי את המוט,
המשכתי לשלשה בבנץ עם 85 ומתח 3*5 בתוספת משקל, בכל מקרה החלטתי לעשות גם פאור קלין (השתדלתי שישאר כמה שיותר "פאור" ) ופרונט סקואט.
באזור הפעם הראשונה שאני משחק עם התרגילים האלה. הרבה זמן רציתי להוסיף אותם לרוטינה והחלטתי שאחרי הבאסה של הסקואט אני יוסיף,
תכננתי 2X3 אבל הצילום הראשון היה על הפנים, אז עשיתי 3X3 שיהיה גם צילום צד וגם צילום פרונט לביקורת.
אז אחרי כלללל הזיון שכל הנה הסקואט PC והפרונט סקואט.
פאור קלין ופרונט סקואט ממבט קדימה
לבכיינים להריץ ל 0:35
פאור קלין ופרונט סקואט ממבט צד
לבכיינים להריץ ל 0:28
סקואט 125 לסינגל
לבכיינים להריץ ל 0:50
הערות הארות מחמאות הצעות וכל דבר יתקבלו בשמחה.