הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 125*1 ,PC\FS 60kg 3*3

בר248

משתמש פעיל
336
139
נק' מוניטין:
518
336
139
טוב אז אני עכשיו בלינארית בחיטוב, היום הגיע אימון C .. והגיע הזמן להפסיק להתקדם בחמישיות ולחתוך ל2.5 משבוע לשבוע,
נכנסתי לשלשה עם 125 וירדתי לחזרה שערערה לי את הבטחון גם מבחינת עומק וגם מבחינת יציבות, בנוסף הייתי לבד במכון אז בסיכום של הכל החזרתי את המוט,
המשכתי לשלשה בבנץ עם 85 ומתח 3*5 בתוספת משקל, בכל מקרה החלטתי לעשות גם פאור קלין (השתדלתי שישאר כמה שיותר "פאור" ) ופרונט סקואט.
באזור הפעם הראשונה שאני משחק עם התרגילים האלה. הרבה זמן רציתי להוסיף אותם לרוטינה והחלטתי שאחרי הבאסה של הסקואט אני יוסיף,
תכננתי 2X3 אבל הצילום הראשון היה על הפנים, אז עשיתי 3X3 שיהיה גם צילום צד וגם צילום פרונט לביקורת.
אז אחרי כלללל הזיון שכל הנה הסקואט PC והפרונט סקואט.
פאור קלין ופרונט סקואט ממבט קדימה

לבכיינים להריץ ל 0:35
פאור קלין ופרונט סקואט ממבט צד

לבכיינים להריץ ל 0:28
סקואט 125 לסינגל

לבכיינים להריץ ל 0:50
הערות הארות מחמאות הצעות וכל דבר יתקבלו בשמחה.

1. לפני שאתה מעלה סרטון תחתוך אותו כדי שלא נצטרך לראות דקה וחצי של הכנה לסט ואז 10 שניות של סט.
2. הסקוואט נראה בסדר גמור מבחינתי

לא מבין בקלינים לצערי הרב

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך בן אדם מבקש עזרה וכותב ''לבכיינים..'' למה שנעזור לך בדיוק ? תלמד לדבר כמו בן אדם קודם כל.
אתה לא חייב להגיב,כל תגובה שלך בפורום משתדלת להיות מצחיקה או עוקצנית בצורה בלתי נסבלת ליצור אהדה אצל החברה שמרימים הרבה,בא לך להעלב,תעלב.
וממתי אתה מדבר בשם הכלל ?

קשה לראות, אבל נראה שהמוט לא במגע עם הגוף לפני הקפיצה בפאוור קלין, והפיסוק רחב מדי. בחלק מהחזרות הגב לא בפשיטה מלאה לפני המשיכה.

הסקוואט סביר, אבל תצטרך להעלות סט של חמישייה אם אתה רוצה ביקורת טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
קשה לראות, אבל נראה שהמוט לא במגע עם הגוף לפני הקפיצה בפאוור קלין, והפיסוק רחב מדי. בחלק מהחזרות הגב לא בפשיטה מלאה לפני המשיכה.

הסקוואט סביר, אבל תצטרך להעלות סט של חמישייה אם אתה רוצה ביקורת טובה יותר.
אצלם בראשון את החמישיה האחרונה ויעלה בפעם הבאה שאני יפגןש את הקלין אני ישים לב , אני עדיין שוקל באיזה רוטציה ואם בכלל להכנס אותו ..
תודה

אתה לא חייב להגיב,כל תגובה שלך בפורום משתדלת להיות מצחיקה או עוקצנית בצורה בלתי נסבלת ליצור אהדה אצל החברה שמרימים הרבה,בא לך להעלב,תעלב.
וממתי אתה מדבר בשם הכלל ?
ואו, איזה יפה אתה מנתח אותי, שקלת להיות פסיכולוג?

• פותח/ת השרשור
ואו, איזה יפה אתה מנתח אותי, שקלת להיות פסיכולוג?
תשמע אני לא יודע אם זה קנאה, סתם להציק, היותך ילד מעצבן או כל דבר אחר , להגיב בפורום זה רשות, לא באלך פשוט דפדף ותפסיק למלא לי את הנושא בשטויות.

תשמע אני לא יודע אם זה קנאה, סתם להציק, היותך ילד מעצבן או כל דבר אחר , להגיב בפורום זה רשות, לא באלך פשוט דפדף ותפסיק למלא לי את הנושא בשטויות.
אתה התחלת עם השטויות כשקראת לאנשים שבאים לעזור לך בכיינים. פעם אחרונה.
ואגב, אני כן מדבר בשם הכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית