תמונה חם לי,לילה ללא שינה אמצע חיטוב.

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
לא הלכתי לישון,אני עכשיו זז לישון.
בן 16,שוקל 79 כרגע באמצע חיטוב מ85.
אהבתי את איך שהתמונות יצאו,אתם מוזמנים
לעשות לייקים וכמובן שלפרגן במוניטין ובתגובות.👏

קבצים מצורפים

• 20150717_055950_Mekor ha-Khasida St.jpg
    20150717_055950_Mekor ha-Khasida St.jpg
    KB 46 · צפיות: 875
  • 20150717_060759_Mekor ha-Khasida St.jpg
    20150717_060759_Mekor ha-Khasida St.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 825
נראה מעולה
אבל גיל 16 זה מוקדם מדי להתחיל עם הדברים האלו לדעתי

• פותח/ת השרשור
נראה פצצה.
אתה יכול לפרט על התוכנית שלך?
לא משו מיוחד,בינתיים באייבי עד שיתפנה לי זמן לבנות תוכנית כוח,דל פחמימה על 2600 קלוריות,תודה רבה!
נראה מעולה
אבל גיל 16 זה מוקדם מדי להתחיל עם הדברים האלו לדעתי
תודה רבה,גיל 16 מוקדם לאיזה דברים? אני לא נוגע בחומרים אם לזה התכוונת,לצערי הרב לא עד גיל 18.

לא משו מיוחד,בינתיים באייבי עד שיתפנה לי זמן לבנות תוכנית כוח,דל פחמימה על 2600 קלוריות,תודה רבה!

תודה רבה,גיל 16 מוקדם לאיזה דברים? אני לא נוגע בחומרים אם לזה התכוונת,לצערי הרב לא עד גיל 18.
חח 😆

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אתה מחטב על דל פחמימה ו2700 קלוריות? איך התפריט שלך נראה?
אני 2600,בזמן הסייקל קלן 30 גרם פחמימה,בזמן האוף עולה ל50.
נראה ארוך ומייגע,אבל בכל זאת לא מה שמפריע לי.

לא הלכתי לישון,אני עכשיו זז לישון.
בן 16,שוקל 79 כרגע באמצע חיטוב מ85.
אהבתי את איך שהתמונות יצאו,אתם מוזמנים
לעשות לייקים וכמובן שלפרגן במוניטין ובתגובות.👏
מה המטרה שלך?

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך?
להתחטב עד למצב שאני מסתכל במראה ואומר,הגעתי למה שבאמת רציתי הזמן לחזור למסה עכשיו.
האמת? שאני די קרוב לזה,אני מאמין שהחודש אסיים עם זה.
טום מה דעתך על התמונות?

להתחטב עד למצב שאני מסתכל במראה ואומר,הגעתי למה שבאמת רציתי הזמן לחזור למסה עכשיו.
זאת מטרה קצרת טווח... אני אחדד, אתה מעוניין להיות גדול מאוד וחטוב? מסתפק במסת השריר הקיימת?...
טום מה דעתך על התמונות?
ויזואליות מאוד טובה, בהחלט חטוב. מסת השריר שלך לא רעה, אבל רחוקה מאוד מזאת שאני בוחר להנות מלצפות בה. אבל שוב, אין לי מושג מה המטרות שלך...

• פותח/ת השרשור
זאת מטרה קצרת טווח... אני אחדד, אתה מעוניין להיות גדול מאוד וחטוב? מסתפק במסת השריר הקיימת?...

ויזואליות מאוד טובה, בהחלט חטוב. מסת השריר שלך לא רעה, אבל רחוקה מאוד מזאת שאני בוחר להנות מלצפות בה. אבל שוב, אין לי מושג מה המטרות שלך...
אוקי,כנראה שממש לא הבנת אותי.
אני כלכך לא הולך לסיים פה,התכנון שלי זה רק לגדול ולגדול מיום ליום,אני מרוצה מהמסת שריר שיש עליי,אבל כלכך לא מסתפק בזה.
אני מעוניין להיות גדול יותר,חזק יותר,מאסיבי הרבה יותר,וחטוב בהרבה.
האמת שהציטוט השני שלך בדיוק הדעה שלי,אני נהנה לצפות בזה כי זה אני,אבל שוב לא חושב בכלל שזה מספיק ואני רק יהיה גדול יותר ויותר.
בוא נקצר את זה פה,המטרה היא תמיד להיות גדול יותר וחטוב,מתכוון בעתיד להשתתף בתחרויות פיטנס ככה שזה ממש לא מספיק לי,אל תשכח שבכל זאת אני רק בן 16 אחרי הכל.
אני אחזור למסה עוד קצת זמן,ואחזור לגדול כמו שאני אוהב.

אוקי,כנראה שממש לא הבנת אותי.
אני כלכך לא הולך לסיים פה,התכנון שלי זה רק לגדול ולגדול מיום ליום,אני מרוצה מהמסת שריר שיש עליי,אבל כלכך לא מסתפק בזה.
אני מעוניין להיות גדול יותר,חזק יותר,מאסיבי הרבה יותר,וחטוב בהרבה.
האמת שהציטוט השני שלך בדיוק הדעה שלי,אני נהנה לצפות בזה כי זה אני,אבל שוב לא חושב בכלל שזה מספיק ואני רק יהיה גדול יותר ויותר.
בוא נקצר את זה פה,המטרה היא תמיד להיות גדול יותר וחטוב,מתכוון בעתיד להשתתף בתחרויות פיטנס ככה שזה ממש לא מספיק לי,אל תשכח שבכל זאת אני רק בן 16 אחרי הכל.
אני אחזור למסה עוד קצת זמן,ואחזור לגדול כמו שאני אוהב.
הבנתי מצויין מה אני שואל, רציתי להבין מה המטרה (יש כאלה שכל מה שיבקשו זה לראות קוביות וסיבי שריר וזה בסדר 😃)
הרבה מאוד חיטובים בדרך לא יאיטו את ההתקדמות ומצד שני, זכותך לעכב את ההתקדמות מתוך שאיפה לשמור על ויזואליות בולטת.
תוצאות מרשימות למדי לגילך ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית