הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם תכנית הss

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
לאחר חודש של עבודה על כל הגוף עם תפריט חיטוב,אני עובר למסה,תפריט עם מאזן קלורי חיובי ומשנה תכנית,הבנתי שאני אמור לעשות את התכנית SS וקראתי את כל מה שכתוב עליה והחלטתי שאין סיכוי שאני מצליח להבין אותה עם כמה שהיא מפורטת גם מבחינת הטכניקה וגם מבחינת ההתקדמות בה מבלי מאמן צמוד(ואני אחד שהקליטה שלו מהירה אף פעם לא הסתבכתי עם זה) אז רציתי לשאול אם אני יקח תכנית ab מהאתר האם זה ממש ישפיע על גדילת מסת השריר לעומת הSS? כבר לא יודע מה לעשות

כבר לא יודע מה לעשות? מה הסיבוך הגדול? תתחיל SS, תעבוד על טכניקה שבוע-שבועיים-שלושה עד שאתה מרגיש שאתה שולט בה באופן בסיסי (תצלם ואנשים יעזרו לך), ואחר כך תתחיל לרוץ עם המשקלים. אם מיליונים בכל העולם הצליחו - גם אתה תצליח.

• פותח/ת השרשור
אני קורא את המאמר והייתי בטוח שיש רק 5 תרגילים בסייסים שהם היחידים שאני עושה בתכנית ואז אני רואה שיש גם תרגילי עזר שצריך לעשות,חוץ מזה אני לא יודע לעשות תרגילים כמו פאוורקלין

אין שום תרגילי עזר. אם אתה חושב שצריך לעשות תרגילי עזר, לא קראת את המאמר כמו שצריך.
לא יכול ללמוד פאוורקלין? תעשה חתירה או מתח. הכל מוסבר במאמר.

• פותח/ת השרשור
באימון a אני אמור לעשות סקוואט בנץ ומתח 3 סטים של 5.
לא חושב שזה יקח לי יותר מ25 דק של אימון
זה הגיוני? אני מתכוון לקחת קריאטין ולאכול לפי התפריט של המסה שזה לא מעט ופוחד שהתכנית לא מספיק רצינית
כמה אימון של 20 דק יכול לעלות מסת שריר

באימון a אני אמור לעשות סקוואט בנץ ומתח 3 סטים של 5.
לא חושב שזה יקח לי יותר מ25 דק של אימון
זה הגיוני? אני מתכוון לקחת קריאטין ולאכול לפי התפריט של המסה שזה לא מעט ופוחד שהתכנית לא מספיק רצינית
כמה אימון של 20 דק יכול לעלות מסת שריר
ככה זה באימונים הראשונים, שהמשקלים עולים ככה גם זמן האימון ואז מתחילים להתגעגע לימים שאימון ארך רק חצי שעה.
אל תטעה, תוכנית מאוד תובענית ואם לא הבנת שהמשקלים עולים מאימון לאימון אז תקרא שוב את המאמר.
הרבה מוותרים באמצע הדרך, אל תמעיט בערכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית