הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HB לאחר שנים של LB

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אחרי כמה שנים של מלחמה בפיריפורמיס, החלטתי לסגת מהLB, אולי זה הפתרון היחיד לפציעה שלי.
אז ככה, אני לא יודע כמעט בכלל על הHB למרות שניסיתי כמה אימונים לעשות את הסקוואט טיפה שונה ממה שאני רגיל - מיקמתי אותו טיפה גבוה יותר, הסתכלתי ישר, וניסיתי להוביל תנועה מהברכיים מבלי למשוך טוסיק אחורה בכלל אבל זה לא מרגיש לי טוב ולכן אני כאן.
קודם כל, שום מיקום של המוט לא מרגיש לי נוח חוץ מהLB, השאלה שלי אם יש חיה כזאת להחזיק את המוט בLB ולעשות טכניקה של HB למרות שכל מרכז הכובד משתנה כשממקמים אותו בHB..
שאלה שניה היא, מה יותר פופולרי בין הפאוורליפטרים החזקים, HB או LB?
שאלה שלישית, האם בHB הטוסיק (וההיפ דרייב) מנוטרלים משמעותית ביחס לLB? המטרה שלי כרגע היא לנטרל את כל העומס על הטוסיק ולייצר יותר כוח מהקוואדס.
שאלה אחרונה, איך לעזאזל עושים HB כמו שצריך?
תודה!

למיקום מתרגלים. אתה לא יכול לעשות תנועה של LB עם מיקום HB - כשהמשקל יהיה מספיק כבד הגוף כבר יתאים את עצמו בין אם תרצה ובין אם לא תרצה. ה-Ques לטכניקה הם אותה קיוז - לקחת את התחת כמה שאפשר אחורה (זה מלכתחילה יהיה פחות אחורה מאשר ב-LB), להוציא ברכיים ולהתיישב. יורדים עד שמקבלים באונס בלי לתת לברכיים לגלוש או לקבל באט ווינק, וזה יהיה יותר נמוך מ-LB (ומאחר ואני מכיר את הנפשות בפורום - אני מראש אצהיר שאין לי שום כוונה להתווכח על זה ש-HB סקוואט יותר עמוק מ-LB. זה משהו שהוא עובדתית נכון, וכל מי שאי פעם עשה את שתי הוריאציות ידע להעיד על כך).
יש היפ דרייב גם ב-HB.
רוב הפאוורליפטרים עושים LB, אבל אצל המצוידים HB יותר נפוץ כי בו אין חשש שהעומק "גבולי".

• פותח/ת השרשור
למיקום מתרגלים. אתה לא יכול לעשות תנועה של LB עם מיקום HB - כשהמשקל יהיה מספיק כבד הגוף כבר יתאים את עצמו בין אם תרצה ובין אם לא תרצה. ה-Ques לטכניקה הם אותה קיוז - לקחת את התחת כמה שאפשר אחורה (זה מלכתחילה יהיה פחות אחורה מאשר ב-LB), להוציא ברכיים ולהתיישב. יורדים עד שמקבלים באונס בלי לתת לברכיים לגלוש או לקבל באט ווינק, וזה יהיה יותר נמוך מ-LB (ומאחר ואני מכיר את הנפשות בפורום - אני מראש אצהיר שאין לי שום כוונה להתווכח על זה ש-HB סקוואט יותר עמוק מ-LB. זה משהו שהוא עובדתית נכון, וכל מי שאי פעם עשה את שתי הוריאציות ידע להעיד על כך).
יש היפ דרייב גם ב-HB.
רוב הפאוורליפטרים עושים LB, אבל אצל המצוידים HB יותר נפוץ כי בו אין חשש שהעומק "גבולי".
אז בעצם לא פתרתי את הבעיה שלי, בגלל שלוקחים את הטוסיק אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית