הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס 65 לביקורת

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394

סרטון מהיום, 65 קילו
את החזרה האחרונה אני לא מחשיב
אשמח לביקורת בונה

(חוץ מהחגורה שזה מה שיש כרגע)
1.70 על 72 ק"ג

משקל יפה בשביל המ"ג שלך, אבל אף חזרה לא נועלת ולא ממש נחשבת.
כשהמוט עובר את הפנים תכניס את הראש במהירות קדימה ותעשה שראג עם הטרפזים, כך שהמוט בעצם עולה מעל העורף שלך (בערך). זה יעזור לך וזה גם יבטיח שאין צביטה בכתף.
פרט לזה אני מעדיף את הגירסה של הורדה והעלאה במהירות, בלי שום עצירה למטה, כך שהבאונס יעזור לך. אתה עוצר קצת מעל החזה, ואז מנסה לנצל באונס - תנסה בלי לעצור, להגיע לחזה ולהתפוצץ למעלה.

גם את הראשונה אל תחשיב, השתמשת ברגליים.
חוץ מזה, אתה לא נועל את הידיים ואני חושב שאתה לא נושם כמו שצריך. זה נראה שאתה עושה חלק מהחזרות כשבכלל לא הכנסת אוויר לגוף..
תעצור בתחתית לאחר כל חזרה, תיקח נשימה עמוקה ותשאיר את האוויר בגוף עד שתהיה שוב בתחתית. או אופציה שאני יותר אוהב, לקחת את הנשימות בסוף תנועת הלחיצה (כשהמוט מעל הראש) ולא לעצור בתחתית בין החזרות.
כל הכבוד על המשקל.

משקל יפה בשביל המ"ג שלך, אבל אף חזרה לא נועלת ולא ממש נחשבת.
כשהמוט עובר את הפנים תכניס את הראש במהירות קדימה ותעשה שראג עם הטרפזים, כך שהמוט בעצם עולה מעל העורף שלך (בערך). זה יעזור לך וזה גם יבטיח שאין צביטה בכתף.
פרט לזה אני מעדיף את הגירסה של הורדה והעלאה במהירות, בלי שום עצירה למטה, כך שהבאונס יעזור לך. אתה עוצר קצת מעל החזה, ואז מנסה לנצל באונס - תנסה בלי לעצור, להגיע לחזה ולהתפוצץ למעלה.
מה דעתך על רוחב האחיזה שלו? לדעתי עדיף לו לאחוז טיפה יותר צר קצת מעבר לרוחב כתפיים

אני לא חושב שרוחב האחיזה צריכה להיות צרה יותר
תאכלס זה אינדיבידואלי ואני לא יודע מה עדיף לך, אבל ההמלצה שלי היא אם בחיים לא ניסית ללחוץ באחיזה צרה יותר אז תנסה פעם אחת ואולי תרגיש הבדל לטובה

• פותח/ת השרשור
לגבי הנעילה זה הרגיש לי כאילו אני נועל.
ישמצב שרק בסרטון זה נראה.
להבא אשים על זה דגש ואשאר עוד חצי שנייה עם הנעילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית