התייעצות 😃

• פותח/ת השרשור Karin1
  • פורסם בתאריך
אז הבנתי אותך נכון אני בהחלט מנסה עכשיו לעבוד על עצמי ולהכין את עצמי לתרופת מסה אני פשוט כבר הרבה זמן בתפריט מסוים ולשנות אותו יהיה קשה מבחינה מנטלית פחות מבחינה ביצועית. הקטע הוא שאני לא מרגישה שירדתי מספיק באחוזי שומן שכן הפריעו מלכתחילה, כן ירדתי בהיקפים בצורה ממש משמעותית, הרגליים שינו צורה לחלוטין והן קיבלו מיצוק יפה אך לא באמת פיטנס מצד שני הבייספס למשל והגב התחטבו לי יפה כמו שרציתי..אבל זה כנראה כי ככה בנויה הגנטיקה..יש אזורים שמגיבים מאוד מהר ויש כאלו שיקרעו אותי. אני סבלנית השאלה היא האם להמשיך בחיטוב כדי לפחות להשטיח את הבטן לגמרי ולהפטר מהצדדים שמפריעים לי עדין וקצת ברגליים ובעוד כמה חודשים להתחיל מסה?
אני חושבת הגיוני? תקן אותי איפה שצריך אני סהכ חובבנית ששואלת הרבה שאלות ומזה לומדת
אני מבין ומכיר את הקושי המנטלי שלמעשה קיים בקרב מרבית הנשים ככל שזה קשור בצבירת מסה ועלייה קלה ככל שתהיה באחוזי השומן. מצד שני, התוצאה הסופית של תקופת מסה אינה מתרחשת בין רגע (לכן "תקופת" 😃) והשינויים הן בתפריט והן בגדילה הם הדרגתיים ונוחים להסתגל.
אחת תחושי שהתקרבת ליעד, סביר שתשובי לחיטוב שבסופו תהני ממראה הרבה יותר מספק.

• פותח/ת השרשור
אני מבין ומכיר את הקושי המנטלי שלמעשה קיים בקרב מרבית הנשים ככל שזה קשור בצבירת מסה ועלייה קלה ככל שתהיה באחוזי השומן. מצד שני, התוצאה הסופית של תקופת מסה אינה מתרחשת בין רגע (לכן "תקופת" 😃) והשינויים הן בתפריט והן בגדילה הם הדרגתיים ונוחים להסתגל.
אחת תחושי שהתקרבת ליעד, סביר שתשובי לחיטוב שבסופו תהני ממראה הרבה יותר מספק.
אני אעשה קצת שיעורי בית בנוגע לתפריט מסה ושגרת אימונים.. כי אף פעם לא יצא לי להתייחס לזה יותר מדיי ואז אהיה חכמה יותר ואני מתארת לעצמי שיקח לי קצת זמן עד שאתחיל עם זה תודה❤

אני אעשה קצת שיעורי בית בנוגע לתפריט מסה ושגרת אימונים.. כי אף פעם לא יצא לי להתייחס לזה יותר מדיי ואז אהיה חכמה יותר ואני מתארת לעצמי שיקח לי קצת זמן עד שאתחיל עם זה תודה❤
בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית