הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לוג טי3 וקלן

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
מתכנן להתחיל סייקל של טי3 וקלן.
יש בידי כבר את החומרים, קלן של סיירוקס (ועוד שאריות של LA Pharma) וטי3 של ראדג'יי.

נתונים:
אחוז שומן להערכתי: 14, אעלה תמונות בהמשך.
משקל: 86.
גובה: 1.76.

לא תהיה בקרה קלורית במהלך הסייקל. פשוט כמה שיותר חלבון, שומן ופחמימה יחסית נמוכים. ללא העמסות, לא רואה צורך עם הטי3.
תכנית אימונים שלוש פעמים בשבוע (ראשון A, שלישי B, חמישי A... ראשון B, שלישי A, חמישי B...):
A: סקוואט 3X5, בנץ' 3X5, בנט אובר רואו 3X5, מקבילים עם משקל 2X6, צ'ין אפס עם משקל 3X5.
B: סקוואט 3X5, דדליפט 1X5, פרס 3X5, עזר ליד אחורית, עזר ליד קדמית (בדרך כלל פמפומים בסופר סטים).
משקלי עבודה של ילדה. ייתכן ואעלה נפח במהלך הסייקל כדי למנוע איבוד מסת שריר.

כל הסייקל מלווה במ"ג אחד של קטוטיפן לפני השינה מהיום הראשון. אם אראה בהתחלה שהקטו מפריע לי מבחינת תופעות לוואי, אוריד אותו ואכניס מאוחר יותר.
באמצע הסייקל ייכנסו עוד חומרים פחות קריטיים (כשיגיעו), אוקטופמין (בטא3 אגוניסט, במינון של 250-300 מ"ג כשלוש פעמים ביום), הורדנין (25 מ"ג כשלוש פעמים ביום), יוהימבין בתוספת ל-טירוזין יכול לעשות הופעה באירובי בוקר במהלך הסייקל באופן לא קבוע, ושאריות של אפדרין אולי יצטרפו כפרי-וורקאאוט (מינון נמוך מאוד).

תוספים:
מולטי ויטמין, אומגה 3 (מינון של גרם עד שני גרם EPA + DHA), מגנזיום, אבץ מידי פעם (יש במולטי שלי כבר 50 מ"ג), MSM כדי לשלוט בפציעות קיימות, כורכומין + פפרין בעתיד מאותה סיבה, ויטמין C, ויטמין D (מינון של 2,000-4,000 IU לפני השינה), תמצית תה ירוק.

המינונים מתייחסים קודם לטי3 ולאחר מכן לקלן (קפיצות של 25 = טי3, קפיצות של 40 = קלן). הטי3 ייעצר לאחר שבוע 4, הקלן ימשיך עד שבוע 6. זאת במטרה למזער ריבאונד. תכננתי גם לקנות תוסף לשיקום בלוטת התריס, אבל לא ייצא לפועל כנראה. בסוף הסייקל אתסף בלא מעט ל-טירוזין מאותה סיבה.
הסייקל יראה כך:
1: 25 מק"ג\40 מק"ג.
2: 25 מק"ג\40 מק"ג.
3: 25 מק"ג\80 מק"ג.
4: 25 מק"ג\80 מק"ג.
5: 25 מק"ג\80 מק"ג.
6: 25 מק"ג\120 מק"ג.
7: 25 מק"ג\120 מק"ג.
8: 50 מק"ג\120 מק"ג.
9: 50 מק"ג\120 מק"ג.
10: 50 מק"ג\120 מק"ג.
11: 50 מק"ג\120 מק"ג.
12: 50 מק"ג\120 מק"ג.
13: 50 מק"ג\120 מק"ג.
14: 50 מק"ג\120 מק"ג.
15: 50 מק"ג\120 מק"ג.
16: 50 מק"ג\120 מק"ג.
17: 50 מק"ג\120 מק"ג.
18: 50 מק"ג\120 מק"ג.
19: 50 מק"ג\120 מק"ג.
20: 50 מק"ג\120 מק"ג.
21: 50 מק"ג\120 מק"ג.
22: 50 מק"ג\120 מק"ג.
23: 50 מק"ג\120 מק"ג.
24: 50 מק"ג\120 מק"ג.
25: 50 מק"ג\120 מק"ג.
26: 50 מק"ג\120 מק"ג.
27: 50 מק"ג\120 מק"ג.
28: 50 מק"ג\120 מק"ג.
29: 120 מק"ג.
30: 120 מק"ג.
31: 120 מק"ג.
32: 120 מק"ג.
33: 120 מק"ג.
34: 120 מק"ג.
35: 120 מק"ג.
36: 120 מק"ג.
37: 120 מק"ג.
38: 120 מק"ג.
39: 120 מק"ג.
40: 120 מק"ג.
41: 120 מק"ג.
42: 120 מק"ג.

הערות, הארות ושאלות יתקבלו בברכה.

רגע, אולי אני מפספס פה משהו:
T3 ללא טסט אקסוגני?!

• פותח/ת השרשור
רגע, אולי אני מפספס פה משהו:
T3 ללא טסט אקסוגני?!
כן. קראתי מספיק והגעתי למסקנה שאני הולך על זה. האם זו טעות? נדע בסוף הסייקל.
אני מעדיף לאבד קצת מסת שריר מאשר להישאר בחיטוב. אני לא יכול לספור קלוריות ואני כבר לא מעט זמן בחיטוב. טי3 יכול לסדר מחדש את חילוף החומרים שלי.
הרבה יותר קל לי לצבור מסת שריר מהניסיון המועט שלי באימונים, לכן מעדיף להקריב חלק ממנה על מנת לחזור כבר למסה.
אגב, בגלל זה המינון נמוך ואורך הסייקל קצר.

אני מעדיף לאבד קצת מסת שריר מאשר להישאר בחיטוב. אני לא יכול לספור קלוריות ואני כבר לא מעט זמן בחיטוב. טי3 יכול לסדר מחדש את חילוף החומרים שלי.
הרבה יותר קל לי לצבור מסת שריר מהניסיון המועט שלי באימונים, לכן מעדיף להקריב חלק ממנה על מנת לחזור כבר למסה.
לא מבין גדול בעניין.
לעניות דעתי כדאי לחטב עם קלן או DNP (פרוטוקול רגיש יותר אבל בהחלט ישים).
עניין של סבלנות והתקדמות ריאלית.
כאחד שעשה חיטוב ארוך ומייגע, לא שקלתי לרגע לקפוץ אי פעם למשהו כמו T3, גם אם הייתי מקבל טסט ממקור אקסוגני

אני לא הולך לרשום שאתה הולך לפרק לעצמך את הצורה, למרות שזאת אםשרות סבירה בהחלט, אבל לא בהכרח. אני לא סובל T3 וקלן כך שקשה לי להתלהב ובאופן אישי הייתי מוותר על ה-T3 גם במהלך סייקל AAS.
כך או אחרת, השתדל לשמור על צריכת חלבון גבוהה מאוד, כ-3g חלבון לקילוגרם משקל גוף על מנת להעניק ל-T3 סביבת עבודה אופטימלית ואל תמשוך לכיוון דלות יתר בפחמימה.

לא מבין גדול בעניין.
לעניות דעתי כדאי לחטב עם קלן או DNP (פרוטוקול רגיש יותר אבל בהחלט ישים).
עניין של סבלנות והתקדמות ריאלית.
כאחד שעשה חיטוב ארוך ומייגע, לא שקלתי לרגע לקפוץ אי פעם למשהו כמו T3, גם אם הייתי מקבל טסט ממקור אקסוגני
dnp בקיץ מממ...לא כיף.

אני לא הולך לרשום שאתה הולך לפרק לעצמך את הצורה, למרות שזאת אםשרות סבירה בהחלט, אבל לא בהכרח. אני לא סובל T3 וקלן כך שקשה לי להתלהב ובאופן אישי הייתי מוותר על ה-T3 גם במהלך סייקל AAS.
כך או אחרת, השתדל לשמור על צריכת חלבון גבוהה מאוד, כ-3g חלבון לקילוגרם משקל גוף על מנת להעניק ל-T3 סביבת עבודה אופטימלית ואל תמשוך לכיוון דלות יתר בפחמימה.
האם שילוב של טורינבול / אפיסטן יכול לסייע בסייקל כזה?
Thyroid Energy של Now, אבל כמעט כל אחד יעשה את העבודה.
על איזה תוספים בנוסף היית ממליץ?

• פותח/ת השרשור
האם שילוב של טורינבול / אפיסטן יכול לסייע בסייקל כזה?

על איזה תוספים בנוסף היית ממליץ?
לא אענה במקום תום, אבל כן, כל סטרואיד, פרוהורמון או SARM יכול לסייע במניעת איבוד מסת שריר מטי3.

הרגילים, מולטי, אומגה3, מגנזיום, די, סי. לא משהו מיוחד.
והתוסף לבלוטת התריס הוא רק כדי לוודא שיקום מהיר שלה, לאו דווקא יעיל/הכרחי, פשוט נשמע טוב על הנייר.

לא אענה במקום תום, אבל כן, כל סטרואיד, פרוהורמון או SARM יכול לסייע במניעת איבוד מסת שריר מטי3.

הרגילים, מולטי, אומגה3, מגנזיום, די, סי. לא משהו מיוחד.
והתוסף לבלוטת התריס הוא רק כדי לוודא שיקום מהיר שלה, לאו דווקא יעיל/הכרחי, פשוט נשמע טוב על הנייר.
את Thyroid Energy במהלך הסייקל של ה T3 או לאחר מכן?

• פותח/ת השרשור
את Thyroid Energy במהלך הסייקל של ה T3 או לאחר מכן?
במהלך הסייקל הוא לא יעשה כלום כי אתה מושבת. בסוף הסייקל אולי יעשה הבדל קטן בהתאוששות. זה לא ודאי, סתם רעיון שרציתי לנסות.

במהלך הסייקל הוא לא יעשה כלום כי אתה מושבת. בסוף הסייקל אולי יעשה הבדל קטן בהתאוששות. זה לא ודאי, סתם רעיון שרציתי לנסות.
נשמע אחלה רעיון, שיהיה לך בהצלחה ואני מתכוון להמשיך לעקוב 😃

• פותח/ת השרשור
התחלתי היום עם 40 מק"ג קלן. תוך חצי שעה הרגשתי את הדופק עולה משמעותית ורעידות בידיים התחילו בקטנה. לא הרגשתי ככה אף פעם מכדור אחד של קלן עם שום חברה אחרת.
טי3 25 מק"ג. לא חושב שהרגשתי משהו ממנו.
חם לי מאוד אבל זה לא בהכרח מהחומרים.
סך הכל תקין.

קלן של סיירוקס ידוע כאכזרי ואוברדוז.מהטי 3 אתה אמור להרגיש דופק מהיר במנוחה.לי זה היה קורא בשינה.

• פותח/ת השרשור
קלן של סיירוקס ידוע כאכזרי ואוברדוז.מהטי 3 אתה אמור להרגיש דופק מהיר במנוחה.לי זה היה קורא בשינה.
מרגיש דופק מהיר גם מהקלן. לקחתי קלן ממש עם היקיצה, בערך ב-9. דופק מהיר ולא סדיר ורעידות התחילו כחצי שעה לאחר מכן. טי3 לקחתי רק ב-12.

עשיתי אימון כוח די מתיש וקינחתי ברבע שעה של אינטרוולים די קלילים על אליפטיקל.
קצת לאחר האימון התחיל כאב ראש עמום כזה שמופיע אצלי כמעט תמיד בתחילת סייקל של קלן.

וואלה לי אין כאבי ראש בכלל.
רק הרעידות משגעות אותי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית