הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לוג טי3 וקלן

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
מתכנן להתחיל סייקל של טי3 וקלן.
יש בידי כבר את החומרים, קלן של סיירוקס (ועוד שאריות של LA Pharma) וטי3 של ראדג'יי.

נתונים:
אחוז שומן להערכתי: 14, אעלה תמונות בהמשך.
משקל: 86.
גובה: 1.76.

לא תהיה בקרה קלורית במהלך הסייקל. פשוט כמה שיותר חלבון, שומן ופחמימה יחסית נמוכים. ללא העמסות, לא רואה צורך עם הטי3.
תכנית אימונים שלוש פעמים בשבוע (ראשון A, שלישי B, חמישי A... ראשון B, שלישי A, חמישי B...):
A: סקוואט 3X5, בנץ' 3X5, בנט אובר רואו 3X5, מקבילים עם משקל 2X6, צ'ין אפס עם משקל 3X5.
B: סקוואט 3X5, דדליפט 1X5, פרס 3X5, עזר ליד אחורית, עזר ליד קדמית (בדרך כלל פמפומים בסופר סטים).
משקלי עבודה של ילדה. ייתכן ואעלה נפח במהלך הסייקל כדי למנוע איבוד מסת שריר.

כל הסייקל מלווה במ"ג אחד של קטוטיפן לפני השינה מהיום הראשון. אם אראה בהתחלה שהקטו מפריע לי מבחינת תופעות לוואי, אוריד אותו ואכניס מאוחר יותר.
באמצע הסייקל ייכנסו עוד חומרים פחות קריטיים (כשיגיעו), אוקטופמין (בטא3 אגוניסט, במינון של 250-300 מ"ג כשלוש פעמים ביום), הורדנין (25 מ"ג כשלוש פעמים ביום), יוהימבין בתוספת ל-טירוזין יכול לעשות הופעה באירובי בוקר במהלך הסייקל באופן לא קבוע, ושאריות של אפדרין אולי יצטרפו כפרי-וורקאאוט (מינון נמוך מאוד).

תוספים:
מולטי ויטמין, אומגה 3 (מינון של גרם עד שני גרם EPA + DHA), מגנזיום, אבץ מידי פעם (יש במולטי שלי כבר 50 מ"ג), MSM כדי לשלוט בפציעות קיימות, כורכומין + פפרין בעתיד מאותה סיבה, ויטמין C, ויטמין D (מינון של 2,000-4,000 IU לפני השינה), תמצית תה ירוק.

המינונים מתייחסים קודם לטי3 ולאחר מכן לקלן (קפיצות של 25 = טי3, קפיצות של 40 = קלן). הטי3 ייעצר לאחר שבוע 4, הקלן ימשיך עד שבוע 6. זאת במטרה למזער ריבאונד. תכננתי גם לקנות תוסף לשיקום בלוטת התריס, אבל לא ייצא לפועל כנראה. בסוף הסייקל אתסף בלא מעט ל-טירוזין מאותה סיבה.
הסייקל יראה כך:
1: 25 מק"ג\40 מק"ג.
2: 25 מק"ג\40 מק"ג.
3: 25 מק"ג\80 מק"ג.
4: 25 מק"ג\80 מק"ג.
5: 25 מק"ג\80 מק"ג.
6: 25 מק"ג\120 מק"ג.
7: 25 מק"ג\120 מק"ג.
8: 50 מק"ג\120 מק"ג.
9: 50 מק"ג\120 מק"ג.
10: 50 מק"ג\120 מק"ג.
11: 50 מק"ג\120 מק"ג.
12: 50 מק"ג\120 מק"ג.
13: 50 מק"ג\120 מק"ג.
14: 50 מק"ג\120 מק"ג.
15: 50 מק"ג\120 מק"ג.
16: 50 מק"ג\120 מק"ג.
17: 50 מק"ג\120 מק"ג.
18: 50 מק"ג\120 מק"ג.
19: 50 מק"ג\120 מק"ג.
20: 50 מק"ג\120 מק"ג.
21: 50 מק"ג\120 מק"ג.
22: 50 מק"ג\120 מק"ג.
23: 50 מק"ג\120 מק"ג.
24: 50 מק"ג\120 מק"ג.
25: 50 מק"ג\120 מק"ג.
26: 50 מק"ג\120 מק"ג.
27: 50 מק"ג\120 מק"ג.
28: 50 מק"ג\120 מק"ג.
29: 120 מק"ג.
30: 120 מק"ג.
31: 120 מק"ג.
32: 120 מק"ג.
33: 120 מק"ג.
34: 120 מק"ג.
35: 120 מק"ג.
36: 120 מק"ג.
37: 120 מק"ג.
38: 120 מק"ג.
39: 120 מק"ג.
40: 120 מק"ג.
41: 120 מק"ג.
42: 120 מק"ג.

הערות, הארות ושאלות יתקבלו בברכה.

35 דקות אחרי שהתחלתי עם הסטפר התחלתי להרגיש זיעה קרה ובלבול. אחרי כמה דקות הבנתי שזו נפילת סוכר (קרה לי כבר כמה פעמים בחיטוב). החלטתי להמשיך עד 500 קלוריות על הצג, כשירדתי המשכתי להזיע בטירוף, הרגשתי חולשה והייתי בטוח שאני כל רגע מתעלף.
שתיתי מהר את החלבון שהבאתי אתי, למרות שתכננתי לצום עוד כמה שעות בגלל היוהימבין, אבל גם זה לא עזר במיוחד. ניסיתי למצוא כסף לקנות איזה משהו עם סוכר בשקם אבל לא היה לי במכון. בקושי הצלחתי לחזור לחדר מהמכון והשקם היה סגור. פשוט התחלתי לאכול כל מה שמצאתי, בין היתר שתי טונות עם קטשופ ורוטב ברביקיו, קצפת מתוקה, גרנולה עם בוטנים ואגוזים, קורנפלקס עם פקאנים, חצי פיתה ואז עוד קערת חלב עם חלבון וקורנפלקס. ואני עדיין רעב.
מישהו יודע למה זה קורה? הפחמימה שלי דווקא די גבוהה ביחס לפעם.
היה לי גם קצת,
מעניין באמת למה לעזאזל הסוכר נופל הרי לא אמורה להיות נוכחות אינסולין גבוהה מידי והגוף אמור לייצר סוכר.

• פותח/ת השרשור
סתם דחפת אוכל זה קורה לכולם בדיאטה.
לשתות מים קרים מקלחת ומנוחה
זה לא בדיוק כך. אם סתם הייתי מועד בתזונה לא הייתה לי בעיה להודות בכך.
בכל מקרה, ממשיכים כרגיל מעכשיו, למרות שאני עדיין מרגיש זוועה. עייף בטירוף ומרגיש כאילו סיימתי מסע כומתה... רק רוצה לישון ויש לי עוד עבודה היום.

35 דקות אחרי שהתחלתי עם הסטפר התחלתי להרגיש זיעה קרה ובלבול. אחרי כמה דקות הבנתי שזו נפילת סוכר (קרה לי כבר כמה פעמים בחיטוב). החלטתי להמשיך עד 500 קלוריות על הצג, כשירדתי המשכתי להזיע בטירוף, הרגשתי חולשה והייתי בטוח שאני כל רגע מתעלף.
שתיתי מהר את החלבון שהבאתי אתי, למרות שתכננתי לצום עוד כמה שעות בגלל היוהימבין, אבל גם זה לא עזר במיוחד. ניסיתי למצוא כסף לקנות איזה משהו עם סוכר בשקם אבל לא היה לי במכון. בקושי הצלחתי לחזור לחדר מהמכון והשקם היה סגור. פשוט התחלתי לאכול כל מה שמצאתי, בין היתר שתי טונות עם קטשופ ורוטב ברביקיו, קצפת מתוקה, גרנולה עם בוטנים ואגוזים, קורנפלקס עם פקאנים, חצי פיתה ואז עוד קערת חלב עם חלבון וקורנפלקס. ואני עדיין רעב.
אתה חייב להעיף את היוהמבין , מספיק הקלן וה T3!!!

זה לא בדיוק כך. אם סתם הייתי מועד בתזונה לא הייתה לי בעיה להודות בכך.
בכל מקרה, ממשיכים כרגיל מעכשיו, למרות שאני עדיין מרגיש זוועה. עייף בטירוף ומרגיש כאילו סיימתי מסע כומתה... רק רוצה לישון ויש לי עוד עבודה היום.
כן כן אתה מעדת תודה באמת.. 😉

כמה זמן אחרי נטילת הקלן עלית על הסטפר? טעות נפוצה זה לקחת קלן ולעשות אירובי מייד...

• פותח/ת השרשור
המינון אתמול (חמישי) נשאר 80 על 25.
התכווצות בכף הרגל באמצע הלילה. דופק קצת הסתדר, העליתי מעט פחמימה בגלל הנפילת סוכר הזו.
הולך לישון היום איזה שעתיים ומחר כנראה עולה ל-120 מק"ג קלן. נראה מה יהיה.
התחילה עצירות שאופיינית לטי3 בימים האחרונים, הוספתי 3 גרם סיבים באבקה והעלתי מינון של מגנזיום מ-200 ל-400 בשביל ההשפעות המשלשלות שלו.

המינון אתמול (חמישי) נשאר 80 על 25.
התכווצות בכף הרגל באמצע הלילה. דופק קצת הסתדר, העליתי מעט פחמימה בגלל הנפילת סוכר הזו.
הולך לישון היום איזה שעתיים ומחר כנראה עולה ל-120 מק"ג קלן. נראה מה יהיה.
התחילה עצירות שאופיינית לטי3 בימים האחרונים, הוספתי 3 גרם סיבים באבקה והעלתי מינון של מגנזיום מ-200 ל-400 בשביל ההשפעות המשלשלות שלו.
על כמה פחמימה?

• פותח/ת השרשור
על כמה פחמימה?
לא סופר ערכים. פשוט אכלתי יותר אורז.

ישנתי פחות משעתיים, קמתי ב-2:30 עם יובש בפה וכאב ראש עמום כזה.
העליתי מינון ל-120 מק"ג קלן, טי3 נשאר 25 מק"ג.
היה לי חם בטירוף כל היום. ישבתי על מרפסת עם משפחה, לכולם נעים וסבבה, ורק אני מרגיש שאני מתאדה שם עם גופיה.

לכולם נעים וסבבה, ורק אני מרגיש שאני מתאדה עם גופיה.
I%2Bfeel%2Byou%2Bbro%2B_c348de8ec3c4bee27f1379f2061a9035.jpg

35 דקות אחרי שהתחלתי עם הסטפר התחלתי להרגיש זיעה קרה ובלבול. אחרי כמה דקות הבנתי שזו נפילת סוכר (קרה לי כבר כמה פעמים בחיטוב). החלטתי להמשיך עד 500 קלוריות על הצג, כשירדתי המשכתי להזיע בטירוף, הרגשתי חולשה והייתי בטוח שאני כל רגע מתעלף..

זה נקרא כמו תיאור מדויק של תגובה ליוהימבין ימ"ש.
(לטעמי מיותר בקונטקסט של כל שאר הכימיקלים שאתה דוחף בסייקל הזה, אבל זה שלך)

זו לא תגובה רגילה במובן זה שלהרבה אנשים זה לא קורה (כמוך למשל, עד כה) וגם אני אישית חוויתי אותה רק פעם אחת.
אולי משהו בחומר, אולי משהו אחר, אבל אחרי מה שהיה לי (מאוד קרוב לתיאור שלך) מבחינתי החלטתי לוותר עליו.

נפילות סוכר הגיוני לגמרי בהתחשב בכל מה שאתה לוקח ניצול האנרגיה שלך הוא עצום, t3 בטא אגוניסט חזק כמו קלן, אלפא אנטגוניסט כמו יהומבין, וכמובן קפאין.
תחזיק איתך בתיק של החדר כושר 10-30 גרם סוכר ענבים למקרה שזה קורה לך שוב. זה קרה לי פעם באימון ריקון גליקוגן כשלקחתי קלן פעם ראשונה בחיים. הגעתי הביתה קצת סוכר ענבים ו10 דקות אתה כמו חדש.

אגב קלן משפיע על רגישות לאינסולין בתאי שומן ותאי שריר, זאת חלק מהסיבה שאומרים שהוא עובד על עיקרון ה"חלוקה מחדש" של אנרגיה.

• פותח/ת השרשור
סופש עבר טוב. שישי שבת לא היה אירובי או אימון אבל התזונה נשארה נקייה.
הכנתי כמה פנקיקיים מחלבון כדי לשמור על השפיות ולא לגעת בכל הממתקים שיש בבית.

יש תוצאות של יובש בעיקר, הריבועים חזרו לנוכחות יפה, הפרדות וורידים חדשים מבצבצים להם. ירידה של קילו בערך השבוע.
ממשיך עם 120 קלן ו-25 טי3. אני אמור מחר לעלות ל-50 מק"ג טי3 אבל לא יודע אם כדאי.
מצד אחד, מינון גבוה יותר ישרוף יותר ו-25 מק"ג זה מעט ובדרך כלל נחשב לרמות HRT. מצד שני, 50 מק"ג יכול להיות יותר מידי ולגרום לאיבוד מסת שריר, בעוד ש-25 מק"ג ימנע מצב שבו נתקעים בחיטוב (מה שקרה לי בחודשים האחרונים), בגלל מחסור בטי3.
מוזמנים לשתף דעות לגבי המינון, עוד לא החלטתי אם אעלה או לא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית