אחר לוג טי3 וקלן

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
מתכנן להתחיל סייקל של טי3 וקלן.
יש בידי כבר את החומרים, קלן של סיירוקס (ועוד שאריות של LA Pharma) וטי3 של ראדג'יי.

נתונים:
אחוז שומן להערכתי: 14, אעלה תמונות בהמשך.
משקל: 86.
גובה: 1.76.

לא תהיה בקרה קלורית במהלך הסייקל. פשוט כמה שיותר חלבון, שומן ופחמימה יחסית נמוכים. ללא העמסות, לא רואה צורך עם הטי3.
תכנית אימונים שלוש פעמים בשבוע (ראשון A, שלישי B, חמישי A... ראשון B, שלישי A, חמישי B...):
A: סקוואט 3X5, בנץ' 3X5, בנט אובר רואו 3X5, מקבילים עם משקל 2X6, צ'ין אפס עם משקל 3X5.
B: סקוואט 3X5, דדליפט 1X5, פרס 3X5, עזר ליד אחורית, עזר ליד קדמית (בדרך כלל פמפומים בסופר סטים).
משקלי עבודה של ילדה. ייתכן ואעלה נפח במהלך הסייקל כדי למנוע איבוד מסת שריר.

כל הסייקל מלווה במ"ג אחד של קטוטיפן לפני השינה מהיום הראשון. אם אראה בהתחלה שהקטו מפריע לי מבחינת תופעות לוואי, אוריד אותו ואכניס מאוחר יותר.
באמצע הסייקל ייכנסו עוד חומרים פחות קריטיים (כשיגיעו), אוקטופמין (בטא3 אגוניסט, במינון של 250-300 מ"ג כשלוש פעמים ביום), הורדנין (25 מ"ג כשלוש פעמים ביום), יוהימבין בתוספת ל-טירוזין יכול לעשות הופעה באירובי בוקר במהלך הסייקל באופן לא קבוע, ושאריות של אפדרין אולי יצטרפו כפרי-וורקאאוט (מינון נמוך מאוד).

תוספים:
מולטי ויטמין, אומגה 3 (מינון של גרם עד שני גרם EPA + DHA), מגנזיום, אבץ מידי פעם (יש במולטי שלי כבר 50 מ"ג), MSM כדי לשלוט בפציעות קיימות, כורכומין + פפרין בעתיד מאותה סיבה, ויטמין C, ויטמין D (מינון של 2,000-4,000 IU לפני השינה), תמצית תה ירוק.

המינונים מתייחסים קודם לטי3 ולאחר מכן לקלן (קפיצות של 25 = טי3, קפיצות של 40 = קלן). הטי3 ייעצר לאחר שבוע 4, הקלן ימשיך עד שבוע 6. זאת במטרה למזער ריבאונד. תכננתי גם לקנות תוסף לשיקום בלוטת התריס, אבל לא ייצא לפועל כנראה. בסוף הסייקל אתסף בלא מעט ל-טירוזין מאותה סיבה.
הסייקל יראה כך:
1: 25 מק"ג\40 מק"ג.
2: 25 מק"ג\40 מק"ג.
3: 25 מק"ג\80 מק"ג.
4: 25 מק"ג\80 מק"ג.
5: 25 מק"ג\80 מק"ג.
6: 25 מק"ג\120 מק"ג.
7: 25 מק"ג\120 מק"ג.
8: 50 מק"ג\120 מק"ג.
9: 50 מק"ג\120 מק"ג.
10: 50 מק"ג\120 מק"ג.
11: 50 מק"ג\120 מק"ג.
12: 50 מק"ג\120 מק"ג.
13: 50 מק"ג\120 מק"ג.
14: 50 מק"ג\120 מק"ג.
15: 50 מק"ג\120 מק"ג.
16: 50 מק"ג\120 מק"ג.
17: 50 מק"ג\120 מק"ג.
18: 50 מק"ג\120 מק"ג.
19: 50 מק"ג\120 מק"ג.
20: 50 מק"ג\120 מק"ג.
21: 50 מק"ג\120 מק"ג.
22: 50 מק"ג\120 מק"ג.
23: 50 מק"ג\120 מק"ג.
24: 50 מק"ג\120 מק"ג.
25: 50 מק"ג\120 מק"ג.
26: 50 מק"ג\120 מק"ג.
27: 50 מק"ג\120 מק"ג.
28: 50 מק"ג\120 מק"ג.
29: 120 מק"ג.
30: 120 מק"ג.
31: 120 מק"ג.
32: 120 מק"ג.
33: 120 מק"ג.
34: 120 מק"ג.
35: 120 מק"ג.
36: 120 מק"ג.
37: 120 מק"ג.
38: 120 מק"ג.
39: 120 מק"ג.
40: 120 מק"ג.
41: 120 מק"ג.
42: 120 מק"ג.

הערות, הארות ושאלות יתקבלו בברכה.

תתכונן לישון על הגב
שהשתמשתי בשילוב הזה לא יכולתי לישון על הצד בגלל שהייתי שומע את הלב דופק כל כך חזק.

• פותח/ת השרשור
תתכונן לישון על הגב
שהשתמשתי בשילוב הזה לא יכולתי לישון על הצד בגלל שהייתי שומע את הלב דופק כל כך חזק.
היום ישנתי צהריים וניסיתי לישון על הבטן. לא הלך טוב... 😅

העליתי מינון של קלן ל-80 מק"ג. טי3 עדיין על חצי כדור. רעידות מתגברות ודופק גבוה כל הזמן.
הבנתי מכמה מקורות שהטי3 של ראדג'ה שבארץ מזויף ולא עובד. והדף של בדיקת הקוד באתר של החברה לא עובד. אם מישהו יכול לשפוך אור על הסיפור זה יעזור.
מרגיש שנעקצתי וזה די מעצבן. גם כי תכננתי הרבה את הסייקל הזה וגם כי טי3 גם ככה לא יקר מספיק כדי שיזייפו אותו.

היום ישנתי צהריים וניסיתי לישון על הבטן. לא הלך טוב... 😅

העליתי מינון של קלן ל-80 מק"ג. טי3 עדיין על חצי כדור. רעידות מתגברות ודופק גבוה כל הזמן.
הבנתי מכמה מקורות שהטי3 של ראדג'ה שבארץ מזויף ולא עובד. והדף של בדיקת הקוד באתר של החברה לא עובד. אם מישהו יכול לשפוך אור על הסיפור זה יעזור.
מרגיש שנעקצתי וזה די מעצבן. גם כי תכננתי הרבה את הסייקל הזה וגם כי טי3 גם ככה לא יקר מספיק כדי שיזייפו אותו.

חחחח זה נוראי אבל יעיף את האמא של השומן, זה היה החיטוב הכי מהיר שהיה לי..

• פותח/ת השרשור
עושה לי חשק לקנות T3 של בלקן 😛
יש בארץ?

מינון נשאר על 80/25. דופק 88 במנוחה, כשברגיל זה 57-60 אצלי. רעידות יותר גרועות משל חולה פרקינסון. שינה קלה יחסית ולא עמוקה כמו תמיד (מתעורר לשירותים באמצע השינה, מה שאף פעם לא קורה לי).

יש בארץ?

מינון נשאר על 80/25. דופק 88 במנוחה, כשברגיל זה 57-60 אצלי. רעידות יותר גרועות משל חולה פרקינסון. שינה קלה יחסית ולא עמוקה כמו תמיד (מתעורר לשירותים באמצע השינה, מה שאף פעם לא קורה לי).
זה לא מעיד על שינה קלה יותר
זה מעיד על כך שיש עליה בלחץ דם שגוררת עליה בתדירות השתן.

זה לא מעיד על שינה קלה יותר
זה מעיד על כך שיש עליה בלחץ דם שגוררת עליה בתדירות השתן.
להתחשב בזה שהוא מעיד על עצמו שהוא מגיע לעשר ליטר מים ביום
עושה לי חשק לקנות T3 של בלקן 😛
T3 של הבלקן הוא 50 מק"ג, יש אפשרות לחצות אותו לחצי?

כן יש אפשרות לחצות, אבל אני לא בטוח שיש בארץ,
פשוט הבחור שלי אמר לי שהוא ישיג לי כל מה שאני צריך.

• פותח/ת השרשור
אירובי כל יום מתחילת הסייקל. בדרך כל משהו בעצימות נמוכה על דופק 140 לאורך זמן.
הזעתי היום באימון ובאירובי מספיק כדי למלא את הכינרת. הדופק לא נרגע וחם כל הזמן.
לגבי השינה, אני תמיד ישן ממש חזק ונרדם בקלות, זה לא רק הקימה לשירותים שהעירה אותי, כי תמיד אני מתעורר בבוקר עם שתן של איזה 4 דקות. פשוט עכשיו השינה חלשה יותר בגלל הקלן. התעוררתי בכלל בגלל רעש שהחבר'ה בחדר עשו, קמתי להשתין וחזרתי לישון.
בימים האחרונים ישן טוב לפחות מבחינת שעות, 10 שעות ועוד שנ"ץ של איזה שעה בערך. שבוע הבא די עמוס אז ספק אם יהיה ככה. נקווה לטוב, אני לא רוצה לחשוב בכלל איך ארגיש עם שינה לא תקינה בנוסף.

אירובי כל יום מתחילת הסייקל. בדרך כל משהו בעצימות נמוכה על דופק 140 לאורך זמן.
הזעתי היום באימון ובאירובי מספיק כדי למלא את הכינרת. הדופק לא נרגע וחם כל הזמן.
לגבי השינה, אני תמיד ישן ממש חזק ונרדם בקלות, זה לא רק הקימה לשירותים שהעירה אותי, כי תמיד אני מתעורר בבוקר עם שתן של איזה 4 דקות. פשוט עכשיו השינה חלשה יותר בגלל הקלן. התעוררתי בכלל בגלל רעש שהחבר'ה בחדר עשו, קמתי להשתין וחזרתי לישון.
בימים האחרונים ישן טוב לפחות מבחינת שעות, 10 שעות ועוד שנ"ץ של איזה שעה בערך. שבוע הבא די עמוס אז ספק אם יהיה ככה. נקווה לטוב, אני לא רוצה לחשוב בכלל איך ארגיש עם שינה לא תקינה בנוסף.

אחד לאחד

• פותח/ת השרשור
@gymguy
באיזה טי3 וקלן השתמשת?

נכון לעכשיו לא מכניס עדיין יוהימבין/אפדרין.
פריוורקאוט לפני האימון, קריאטין, טאורין (3-4 גרם ביום), מגנזיום, אבץ, מולטי בחצי מינון (עומד להיגמר ועוד לא הזמנתי בכלל... מחכה למבצע שווה), אומגה 3, MSM וויטמין די בשימוש.
ויטמין סי ותמצית תה ירוק גם לפני אימון או אירובי.
מת שיגיע כבר הכורכומין והפפרין. מקווה שמשם תבוא הישואה לשיקום הפציעות כי להפסיק לגמרי אני לא אפסיק. מוריד הילוך מידי פעם ומנסה פרוטוקולים שונים אבל זה רק דוחה את הכאבים ומרגיע קצת את ההסלמה.
לא ציינתי את זה כי זה לא כזה משמעותי, אבל מרגיש כאילו שריר מתכווץ לשנייה ומשתחרר כל הזמן כמעט. בעיקר ברגליים ובכפות הרגליים. שמח כל פעם שזה רק מרגיש ככה ולא קורה באמת.

@gymguy
באיזה טי3 וקלן השתמשת?

נכון לעכשיו לא מכניס עדיין יוהימבין/אפדרין.
פריוורקאוט לפני האימון, קריאטין, טאורין (3-4 גרם ביום), מגנזיום, אבץ, מולטי בחצי מינון (עומד להיגמר ועוד לא הזמנתי בכלל... מחכה למבצע שווה), אומגה 3, MSM וויטמין די בשימוש.
ויטמין סי ותמצית תה ירוק גם לפני אימון או אירובי.
מת שיגיע כבר הכורכומין והפפרין. מקווה שמשם תבוא הישואה לשיקום הפציעות כי להפסיק לגמרי אני לא אפסיק. מוריד הילוך מידי פעם ומנסה פרוטוקולים שונים אבל זה רק דוחה את הכאבים ומרגיע קצת את ההסלמה.
לא ציינתי את זה כי זה לא כזה משמעותי, אבל מרגיש כאילו שריר מתכווץ לשנייה ומשתחרר כל הזמן כמעט. בעיקר ברגליים ובכפות הרגליים. שמח כל פעם שזה רק מרגיש ככה ולא קורה באמת.

קלן של בלו אייס לדעתי הכי טוב שניסיתי מכולם
הטי 4* הוא היה רפואי
אבל הגעתי למינון גבוה ששווה למינון המקסימום שמומלץ לצרוך טי3 אז זה אותו דבר פלוס מינוס...

קלן של בלו אייס לדעתי הכי טוב שניסיתי מכולם
הטי 4* הוא היה רפואי
אבל הגעתי למינון גבוה ששווה למינון המקסימום שמומלץ לצרוך טי3 אז זה אותו דבר פלוס מינוס...
משום מה , לא ממליצים על ה T4 בגלל שלא יודעים לכמה הוא יומר בגוף. כל אדם וההמרה שיש לו בגוף.
האם הרגשת שינוי עם ה T4 ?

מה עם הקטוטיפן, אני מרגיש שזה מאזן אותי, אני קם ב6 לקחת כדור ראשון של קלן ולפעמים אפילו עם קפאין וחוזר לישון כמו גדול,
ובלילה נרדם סבבה, אבל אני לא על T3

המדד זה 100 מק"ג T4 ממומר בגוף ל 25 מק"ג T3, זה מה שאמור להיות. בפועל כל אדם וקצב ההמרה שלו ,יש כאלה שימירו את ה 100 מק"ג T4 ליותר מ25 מק"ג או פחות מ25 מק"ג של T3. בגלל זה מומלץ לצרוך ישירות T3 וכך יש שליטה על מה שאתה מכניס לגופך.
האם הרגשת שינוי מבחינת ההורדה באוחזי שומן בגוף?

• פותח/ת השרשור
T4 מומר בקצב של 1:4 בהערכה. מה שאומר ש-100 מק"ג של טי4 יהפכו ל-25 מק"ג של טי3. הבעיה מתחילה כשקצב ההמרה של הבן אדם אינו תקין מה שיכול מלכתחילה לגרום להשמנה או לשאר תופעות של מחסור בהורמוני בלוטת התריס. עוד בעיה היא המרה של טי4 לרברס טי3. לכן עדיף ללכת על טי3 מאשר להתעסק עם טי4, בעיניי.

יום 4. מינון עדיין על 80 מק"ג ו-25 מק"ג.
רעידות נשארות רציניות. מנסה לא לחשוב על הדופק יותר מידי. שינה יחסית קלה, אפילו עם הקטוטיפן מהיום הראשון. יובש בפה התחיל להפריע לי מאתמול, גם עם כמויות המים שאני מכניס לגוף.

כיאה ליום מנוחה - אירובי:
לקחתי לפני שעה גם 12 מ"ג יוהימבין עם 2 מ"ג אלפא יוהימבין ו-200 מ"ג קפאין. מתחיל עכשיו אליפטיקל ואחריו אעשה סשן התאוששות קצר של פואם רולר, לקרוס בול ויציבות. מרגיש שהדברים האלה עוזרים לגוף להמשיך באימונים וגם ככה יש לי הרבה זמן מת בחדר הכושר (מדריך).
קמתי היום תפוס במיוחד, לא יודע אם זה בגלל השינה או האימון שהיה אתמול שהלך מעולה (PR בשלושה תרגילים).
טוב חפרתי מספיק כדי להעביר עוד כמה דקות על האליפטי בלי להתשגע.

גם אני תפוס ממש בגלל הקלן אני חושב.
בונא את גם לוקח יהומיבין? אתה משוגע לגמרי.

• פותח/ת השרשור
35 דקות אחרי שהתחלתי עם הסטפר התחלתי להרגיש זיעה קרה ובלבול. אחרי כמה דקות הבנתי שזו נפילת סוכר (קרה לי כבר כמה פעמים בחיטוב). החלטתי להמשיך עד 500 קלוריות על הצג, כשירדתי המשכתי להזיע בטירוף, הרגשתי חולשה והייתי בטוח שאני כל רגע מתעלף.
שתיתי מהר את החלבון שהבאתי אתי, למרות שתכננתי לצום עוד כמה שעות בגלל היוהימבין, אבל גם זה לא עזר במיוחד. ניסיתי למצוא כסף לקנות איזה משהו עם סוכר בשקם אבל לא היה לי במכון. בקושי הצלחתי לחזור לחדר מהמכון והשקם היה סגור. פשוט התחלתי לאכול כל מה שמצאתי, בין היתר שתי טונות עם קטשופ ורוטב ברביקיו, קצפת מתוקה, גרנולה עם בוטנים ואגוזים, קורנפלקס עם פקאנים, חצי פיתה ואז עוד קערת חלב עם חלבון וקורנפלקס. ואני עדיין רעב.
מישהו יודע למה זה קורה? הפחמימה שלי דווקא די גבוהה ביחס לפעם.

סתם דחפת אוכל זה קורה לכולם בדיאטה.
לשתות מים קרים מקלחת ומנוחה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית