הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טסט + דיאנבול

• פותח/ת השרשור OrelO4
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

OrelO4

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
-14
14
0
מה התופעות לוואי הנוספות שיכולות להגרם כתוצאה מלקיחת טסט (הזרקה) + דיאנבול חוץ מאגרסיביות נשירת שיער ושינוי קול?
ואם זריקה ממש לפני האימון זה בסדר או שלא כדאי

סייקל ראשון רק טסט בלבד ,
אין בעיה לתת זריקה לפני אימון לא יקרה לך כלום.

לעוד מידע על סייקל ראשון יש לך בנעוץ של תום.

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון רק טסט בלבד ,
אין בעיה לתת זריקה לפני אימון לא יקרה לך כלום.

לעוד מידע על סייקל ראשון יש לך בנעוץ של תום.
למה בסייקל ראשון לא טוב להוסיף גם דיאנבול?

מצטרף לשאלה
שאלה: אני מתכנן לעשות שימוש ראשון בחומרים אנבוליים ולהתחיל סייקל. כיצד עלי לבנות את הסייקל?
תשובה:
סייקל הוא תקופת שימוש מוגבלת בחומרים אנבוליים כמו סטרואידים. התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח. לאחר סייקל יבוצע Post Cycle Therapy (בקיצור PCT) למשך כחודש לפחות במטרה להחזיר את המערכת ההורמונלית לקראת תיפקוד תקין ולהגן על הגוף מחלק מתופעות הלוואי הקשורות בשימוש ובהפסקתו.
תקרא בנעוצים פעם הבאה

שאלה: אני מתכנן לעשות שימוש ראשון בחומרים אנבוליים ולהתחיל סייקל. כיצד עלי לבנות את הסייקל?
תשובה:
סייקל הוא תקופת שימוש מוגבלת בחומרים אנבוליים כמו סטרואידים. התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח. לאחר סייקל יבוצע Post Cycle Therapy (בקיצור PCT) למשך כחודש לפחות במטרה להחזיר את המערכת ההורמונלית לקראת תיפקוד תקין ולהגן על הגוף מחלק מתופעות הלוואי הקשורות בשימוש ובהפסקתו.
תקרא בנעוצים פעם הבאה

או שאתה תשפר את הבנת הנקרא, אני הצטרפתי לשאלה שלו של "למה לא להתחיל עם טסט ודיבול?"
אתה הבאת לי פה הסבר בכלל לא קשור לשאלה.

כי לפעם הראשונה עדיף לך להתחיל אם כמה שפחות . אם תיהיה בעיה לא תדע אם זה מהטסט או מהדיבול וגם הגוף שלך עוד לא ידע הורמונים כאלה רק טסט יתן תואצות יפות מאוד .
טכנית אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ..

או שאתה תשפר את הבנת הנקרא, אני הצטרפתי לשאלה שלו של "למה לא להתחיל עם טסט ודיבול?"
אתה הבאת לי פה הסבר בכלל לא קשור לשאלה.
התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח.
להאכיל אותך בכפית גם?

כי לפעם הראשונה עדיף לך להתחיל אם כמה שפחות . אם תיהיה בעיה לא תדע אם זה מהטסט או מהדיבול וגם הגוף שלך עוד לא ידע הורמונים כאלה רק טסט יתן תואצות יפות מאוד .
טכנית אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ..

פה הוא ענה לך על התשובה לשאלתך : @OrelO4

התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח.
להאכיל אותך בכפית גם?

שמע אחי אתה שוב לא ענית על השאלה שלי... אני מוותר..
וודים כבר הקדים אותך, תודה בכל זאת.

אני לא יודע איך להתמודד איתך ,כיאלו מה לא מובן?

שאתה הסברת לו למה זה לזמן מוגבל ולא למה לשלב טסט+דיבול
לפי הטקסט שכתבת זה תקף רק לזה שסטרואידים זה לתקופה מוגבלת
אבל אם מגדילים ראש אפשר להבין שזה כולל טסט+דיבול בראשון

שאתה הסברת לו למה זה לזמן מוגבל ולא למה לשלב טסט+דיבול
לפי הטקסט שכתבת זה תקף רק לזה שסטרואידים זה לתקופה מוגבלת
אבל אם מגדילים ראש אפשר להבין שזה כולל טסט+דיבול בראשון

כדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח.
אחרי שהורדתי את התקופה המוגבלת יותר טוב?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית