עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה בסייקל ראשון לא טוב להוסיף גם דיאנבול?סייקל ראשון רק טסט בלבד ,
אין בעיה לתת זריקה לפני אימון לא יקרה לך כלום.
לעוד מידע על סייקל ראשון יש לך בנעוץ של תום.
שאלה: אני מתכנן לעשות שימוש ראשון בחומרים אנבוליים ולהתחיל סייקל. כיצד עלי לבנות את הסייקל?מצטרף לשאלה
שאלה: אני מתכנן לעשות שימוש ראשון בחומרים אנבוליים ולהתחיל סייקל. כיצד עלי לבנות את הסייקל?
תשובה: סייקל הוא תקופת שימוש מוגבלת בחומרים אנבוליים כמו סטרואידים. התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח. לאחר סייקל יבוצע Post Cycle Therapy (בקיצור PCT) למשך כחודש לפחות במטרה להחזיר את המערכת ההורמונלית לקראת תיפקוד תקין ולהגן על הגוף מחלק מתופעות הלוואי הקשורות בשימוש ובהפסקתו.
תקרא בנעוצים פעם הבאה
התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח.או שאתה תשפר את הבנת הנקרא, אני הצטרפתי לשאלה שלו של "למה לא להתחיל עם טסט ודיבול?"
אתה הבאת לי פה הסבר בכלל לא קשור לשאלה.
כי לפעם הראשונה עדיף לך להתחיל אם כמה שפחות . אם תיהיה בעיה לא תדע אם זה מהטסט או מהדיבול וגם הגוף שלך עוד לא ידע הורמונים כאלה רק טסט יתן תואצות יפות מאוד .
טכנית אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ..
התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח.
להאכיל אותך בכפית גם?
אני לא יודע איך להתמודד איתך ,כיאלו מה לא מובן?שמע אחי אתה שוב לא ענית על השאלה שלי... אני מוותר..
וודים כבר הקדים אותך, תודה בכל זאת.
אני לא יודע איך להתמודד איתך ,כיאלו מה לא מובן?
שאתה הסברת לו למה זה לזמן מוגבל ולא למה לשלב טסט+דיבול
לפי הטקסט שכתבת זה תקף רק לזה שסטרואידים זה לתקופה מוגבלת
אבל אם מגדילים ראש אפשר להבין שזה כולל טסט+דיבול בראשון
אחרי שהורדתי את התקופה המוגבלת יותר טוב?כדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח.