עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המחשב והטלוויזיה נמצאים בשני צדדים נפרדים, אז האפשרות של כבל מעט בעייתיתמה שאני עשיתי זה פשוט לחבר את המחשב אל הטלויזיה ב HDMI, בהנחה ויש לך יציאה כזאת ב PC.
לאחר מכן אתה מכוון בהגדרות התצוגה של ה WIN שיציג לך על הטלויזיה או תצוגה זהה למה שיש לך בנייח או כ EXTENDED VIEW, ורק לכוון את הרזולוציה.
זה בערך הכל.
זאת האפשרות היחידה למיטב ידיעתי.המחשב והטלוויזיה נמצאים בשני צדדים נפרדים, אז האפשרות של כבל מעט בעייתית
אין איזה ווירלס או מכשיר צד שאפשר לקנות :(זאת האפשרות היחידה למיטב ידיעתי.
עוד לא שמעתי על חיבור HDMI אלחוטי 😃
לא שידוע לי.אין איזה ווירלס או מכשיר צד שאפשר לקנות 😭
אני חושב שיש לאבא שלי את זה!
אני חושב שכן, תקרא על זה קצת באינטרנט.. עברתי על זה רק ברפרוף.אני חושב שיש לאבא שלי את זה!
יש לי רשת אלחוטית בבית. אז אני כן יכול לעשות את זה?
אשמח אם תעשה זאת, אחרת אני אשלח חברה מהקבוצה שירדפו אותךאני חושב שכן, תקרא על זה קצת באינטרנט.. עברתי על זה רק ברפרוף.
אני יודע שלמישהו מהעבודה שלי יש את זה, אשאל אותו איך זה מתחבר בדיוק.
סיימתי חיטוב, עכשיו אני קליל כרוח.אשמח אם תעשה זאת, אחרת אני אשלח חברה מהקבוצה שירדפו אותך
אז אם כך אני רואה שהדרך היחידה שלי זה לקמבן נייד ולחבר לו HDMI לטלוויזיה?כרומקאסט לא עובד חלק עם פופקורן טיים (לפחות לא כרגע).
מה שכן, KODI כבר תומך בכרומקאסט אז זה אמור לפתור לך את הבעיות אם אתה רוצה לצפות בעזרת הזרמת טורנטים.
אם אתה מוריד את הסרטים/סדרות למחשב, תתקין PLEX ויעבוד לך חלק (זה הפתרון האהוב עליי)
קח בחשבון שתצטרך ראוטר 300N לפחות בשביל האיכות.
נ.ב
פיתרון יותר יקר הוא הדונגל של מיקרוסופט
https://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-display-adapter#details
ואז אתה צריך להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי שתומך בWIDI
עולה כמעט פי 4 (הדונגל וכרטיס הרשת) אבל אתה מוגבל אך ורק במרחק (7 מטר).