הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS עד הסוף

• פותח/ת השרשור kabab
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי עשיתי ריסט די רציני בסקוואט ולא יצא להתאמן יותר מפעמים בשבוע בשלושה שבועות האחרונים אז די לתירוצים אני חוזר למסלול.
משקל נוכחי: 67 ק"ג
אימון 18.11.09
סקוואט 80 5-5-5 (נראה הרבה יותר טוב חוץ מbut wink שאני לא אוהב שאני מנסה לסדר עם באק אוף סטס אני יעלה סרטון בשתי פלטות)
בנץ 52.5 5-5-5 (מאז שיצאתי מAD והתחלתי לשתות חלב זה נעשה יותר קל)
דדליפט 100 3 (הייתי חמדן ניסתי לעלות ב-10 קילו אימון הבא אני סוגר את זה ומביא סרטון)

לילה טוב.

• פותח/ת השרשור
20.11.09
סקוואט 82.5 5-5-5 (הרגיש ממש טוב) PR
פרס 40 5-5-5 (החלב עשה פה את שלו) PR
מתח 8-8-7 אני לא כל כך מצליח להשתפר אבל המשקל גוף עולה כל הזמן אז אני קצת מתחזק.

• פותח/ת השרשור
היה אימון אחד הקשים, אני פשוט לא אכלתי מספיק.
23.11.09
סקוואט 85 PR 5-5-5 בסט האחרון שחררתי קצת את הלמבר כי זה היה ממש קשה, ואחר כך עשיתי backoff sets לעבוד על טכניקה.
בנץ' 55 PR 5-5-5 לא היה כל כך קשה
דדליפט 100 5 PR סחט לי את הצורה

טוב מסקנות, צריך לאכול עוד לאפה ביום.

• פותח/ת השרשור
26.11.09
טוב לא היה משהו
סקוואט 70 5-5-5 אני לא בטוח אם נפצעתי או שזה DOMS אני אתן לזה עוד כמה ימים (עשיתי 70 כי הכאב עוד היה ניסבל)
פרס 41.50 5-5-5 השתמשתי ב-8 סוגרים ושקלתי זה יצא 1.5 ק"ג
מתח 7-8-6 אני עולה במשקל גוף בקצב לא נורמלי.
עשיתי עוד שתי סטים לבטן סתם כי היה אימון קל.

משקל: 68.6 ק"ג

• פותח/ת השרשור
אימון מלפני יומים
28.11.09
סקוואט 75 5-5-5 (כאב לי באותו מקום אבל פחות)
בנץ' 57.5 PR 5-5-5
דדליפט 105 5 PR

30.11.09
סקוואט 80 5-5-5 (עדיין כואב אבל הרבה פחות, בכל זאת זה קצת מוציא מריכוז וקרה לי כמה פעמים שעליתי מעצירה מלאה)
פרס 42.5 5-5-5 PR לאכול הרבה זה משתלם
מתח 8-7-6
PC עם מוט מהנג, נראה זוועה.

אתה באמת עולה במשקל מהר מאוד,אבל אני חושב שזה קצת מוגזם,אתה שם לב לעלייה מאסיבית בשומן?
עלית קילו ו 600 גרם בשבוע,זה קצת יותר מדיי אני חושב,אבל אם מרגיש לך טוב אז תמשיך 😃

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך את האמת, כן אכפת לי אם אני שמן או לא אבל בסך הכל אני מתאמן חזק ואוכל כמה שאני יכול + 2 ליטר חלב, ואני שמח על כל עלייה שיש לי, להתרכז במסה בכמה אחוז שומן יש לך זו טעות כי בסופו של דבר, כמו שאלכס אמר פעם לעלות שריר זה הרבה יותר קשה מאשר לאבד שומן.

אמת,ברור שהעלייה כאן היא אפקטיבית וצריך אותה בשביל להתקדם,אבל משום מה 1.6 קילו בשבוע נשמע לי הרבה מאוד,חחח

• פותח/ת השרשור
אחי 1.6 קילו זה כלום, אם הייתי עושה GOMAD הייתי עולה את זה ביום. ואת האמת אני לא רואה בכלל עלייה מסיבית בשומן אולי עליתי באחוז אחד מתחילת התוכנית לא יותר מזה.

אמת,ברור שהעלייה כאן היא אפקטיבית וצריך אותה בשביל להתקדם,אבל משום מה 1.6 קילו בשבוע נשמע לי הרבה מאוד,חחח

יפה שזה נשמע לך הרבה, אבל זו העלייה של מתחיל שעושה את התוכנית כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
@barbell בכל שלב בתוכנית ככל שתעלה יותר משקל זה יותר טוב.

2.12.09
סקוואט 85 5-5-5 (חזר למשקל הקודם עדיין יש כאבים אבל אי אפשר להשוות בכלל)
בנץ' 60 5-3-2 (ננסה אימון הבא עוד פעם, מקסימום נתחיל לעשות עליות של 1 קילו מאימון לאימון)
דדליפט 110 5 PR זה היה כבד אבל הצלחתי ✌️

תתחיל לזוז בסקוואט ראיתי פה לפחות 5-6 אימונים שלא התקדמת במשקל בגלל סיבה כזו או אחרת.

• פותח/ת השרשור
5.12.09
סקוואט 87.5 5-5-5 PR
פרס 43.5 5-5-5 PR
מתח 8-8-7 ניסתי הפעם chin up רציתי לגוון קצת, אבל מצאתי את עצמי נעזר ברגלים בכמה חזרות האחרונות.

היה אימון קשה אבל הלך טוב, עדיין כואב בסקוואט אבל זה כבר לא כל כך מפריע, השבוע אני בטיול אז לא נראה לי יצא לי להתאמן, חבל, נתחיל עוד פעם מ-85-87.5 ק"ג סקוואט שבוע הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית