הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
אהלן
אז 2 בנות ניגשו אלי שאעזור להן עם האימונים כי הסברתי להן שמה שהן עושות זה בזבוז זמן.
הן רזות ורוצות להרזות עוד "רווח בין הרגליים" ושטויות כאלה
והסברתי שהן סתם יראו אנורקסיות והן צריכות מסת שריר בשביל להראות טוב
עוד הרצאה על זה שהן לא יראו ענקיות וגבריות.
גם על תזונה הסברתי ,מאזן קלורי חיובי ,חלבון פחמימה ושומן
הפנתי אותן גם לקילוגרם שיקראו מאמרים
ולשאלה הכי חשובה איזה תוכנית אימונים לתת להם לעשות?

תצטרך להיות טיפה יותר פרטני לכל בחורה.

כל בחורה היא אינדיווידואלית ולכל בחורה יש נתונים שונים.

כמו שאמרת - תפנה אותן לכאן ושיעלו פוסט בנושא. לא רוצה סתם לייעץ על "עיוור" מבלי לשמוע את "הסיפור" של שתיהן.

אפשר להגיד תכנית FBW עם מורכבים עם מאזן קלורי חיובי של 300 קל' אבל זה לא יהיה רציני כ"כ.

• פותח/ת השרשור
תצטרך להיות טיפה יותר פרטני לכל בחורה.

כל בחורה היא אינדיווידואלית ולכל בחורה יש נתונים שונים.

כמו שאמרת - תפנה אותן לכאן ושיעלו פוסט בנושא. לא רוצה סתם לייעץ על "עיוור" מבלי לשמוע את "הסיפור" של שתיהן.

אפשר להגיד תכנית FBW עם מורכבים עם מאזן קלורי חיובי של 300 קל' אבל זה לא יהיה רציני כ"כ.
זה מה שאמרתי להן
אני רוצה לדעת מה השוני בין גבר לאישה כשזה נוגע בתוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור
בעיקר משקלי עבודה
זה ידעתי אבל משהו אחר?
משהו קריטי שיכול לפגוע/לפצוע /שיט אחר שיגרום להן לאבד עיניין באימונים

זה ידעתי אבל משהו אחר?

בעיקר ללמוד ולחרוש טכניקה בתרגילים
ייצא לך להיות איתן ולהתאמן ביחד כל אימון ? אם כן לדעתי זה יהיה פלוס גדול כי כל הזמן תוכל לתת מוטיבציה לעלות במשקלים מאתגרים ואולי גם קצת ללמד אותן הווי של פאווארליפטרים(תאר לך את אחת הבחורות נכנסת לסקוואט ואתה והבחורה השנייה מלווים אותה בצעקות בסט אפ, זה יהיה מצחיק)

• פותח/ת השרשור
בעיקר ללמוד ולחרוש טכניקה בתרגילים
ייצא לך להיות איתן ולהתאמן ביחד כל אימון ? אם כן לדעתי זה יהיה פלוס גדול כי כל הזמן תוכל לתת מוטיבציה לעלות במשקלים מאתגרים ואולי גם קצת ללמד אותן הווי של פאווארליפטרים(תאר לך את אחת הבחורות נכנסת לסקוואט ואתה והבחורה השנייה מלווים אותה בצעקות בסט אפ, זה יהיה מצחיק)
עם אחת כן
עם שניה רק דיברתי בסוף האימון שלי

זה ידעתי אבל משהו אחר?
לא. אני יכולה להגיד לך שאני וחבר שלי עושים בדיוק את אותה תוכנית אימונים וקיבלנו אותה בייעוץ האישי של משה באתר...רק שמשקלי העבודה שלי זה בערך החימום שלו חח:🤦‍♂️:

איזה תוכנית אימונים לתת להם לעשות?
לא יודע, אבל ייתכן שכדאי להן לקרוא את המאמר הזה שמדבר על ההבדלים באימונים בין נשים וגברים (אינני יודע עד כמה הוא אמין. על פניו הוא עושה רושם טוב). אם מקבלים את התיזה העיקרית שלו, נשים מגיבות טוב יותר לעצימות נמוכה (יחסית) ונפח גבוה : "Through millions of years of evolution, women have become better adapted to training that is closer to the endurance spectrum than men.".

• פותח/ת השרשור
לא יודע, אבל ייתכן שכדאי להן לקרוא את המאמר הזה שמדבר על ההבדלים באימונים בין נשים וגברים (אינני יודע עד כמה הוא אמין. על פניו הוא עושה רושם טוב). אם מקבלים את התיזה העיקרית שלו, נשים מגיבות טוב יותר לעצימות נמוכה (יחסית) ונפח גבוה : "Through millions of years of evolution, women have become better adapted to training that is closer to the endurance spectrum than men.".
תודה ,אז אפסיק להן את התוכנית של החמישיות ויותר משקל ופחות חזרות
לא. אני יכולה להגיד לך שאני וחבר שלי עושים בדיוק את אותה תוכנית אימונים וקיבלנו אותה בייעוץ האישי של משה באתר...רק שמשקלי העבודה שלי זה בערך החימום שלו חח:🤦‍♂️:
לא תכננתי שהיא תגיע לסקוואט 120 תוך חודשיים

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית