הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 שאלות. אירובי ופחמימה אחרי אימון

גיל וינר

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
שלום.יש לי 2 שאלות בבקשה..

1. בזמן החיטוב הייתי עושה אירובי 3 פעמים בשבוע אחרי אימון, עכשיו אני בדיוק התחלתי מסה ונשבר לי מהאירובי, יש לי 6 אימונים אינטנסיביים בשבוע, האם זה בסדר לא לעשות אירובי ? יפגע לי בתוצאות ?

2. שמעתי מכמה אנשים שעדיף לאכול את רוב הפחמימות לפני אימון, אני מתאמן בערב זה בסדר להכניס 50 גרם שיבולת שועל ופריכית אחרי אימון ? אני יודע שזה מסתכם בערכים הסופיים בסופו של דבר אך אם זה משמנה לא אכפת לי להחליף קצת את הארוחות

1. ניסינו בכמה פוסטים הקודמים שלך להסביר לך ש6 אימונים אינטנסיביים בשבוע יפגוע לך בתוצאות, אבל החלטת לא להקשיב. חבל שאתה לא מצליח להבין שלאומת לימודים, "יותר עבודה = יותר תוצאות" לא תמיד עובד בתחום הכושר.
2. לא. זה לא משנה מתי תאכל את הפחמימה שלך. יש אנשים שיקבלו אנרגיה מאכילת פחמימה פשוטה בעלת ערך ביולוגי גבוה לפני אימון אבל אני מאמין שלרוב זה יהיה פלסיבו. אם אתה רוצה יותר אנרגיה לפני אימון קח קפאין..

• פותח/ת השרשור
1. ניסינו בכמה פוסטים הקודמים שלך להסביר לך ש6 אימונים אינטנסיביים בשבוע יפגוע לך בתוצאות, אבל החלטת לא להקשיב. חבל שאתה לא מצליח להבין שלאומת לימודים, "יותר עבודה = יותר תוצאות" לא תמיד עובד בתחום הכושר.
2. לא. זה לא משנה מתי תאכל את הפחמימה שלך. יש אנשים שיקבלו אנרגיה מאכילת פחמימה פשוטה בעלת ערך ביולוגי גבוה לפני אימון אבל אני מאמין שלרוב זה יהיה פלסיבו. אם אתה רוצה יותר אנרגיה לפני אימון קח קפאין..

גבר אני באמתת רוצה להקשיב לך אבל כולם בכל המקומות האחרים וגם בחדר הכושר אומרים שabc 6 פעמים בשבוע זה מעולה ושss יגרום רק לפציעות

גבר אני באמתת רוצה להקשיב לך אבל כולם בכל המקומות האחרים וגם בחדר הכושר אומרים שabc 6 פעמים בשבוע זה מעולה ושss יגרום רק לפציעות

אז לא חייב ss נגיד וזה יגרום לפציעות(למרות שלא אמור לקרות עם טכניקה טובה)
אז למה לא ab אתה סתם משתגע עם ה6 אימונים
וחוץ מזה לא מזמן ראיתי פוסט שלך על החיטוב
ירדת יפה(מכיר אותך מגילה )😉

• פותח/ת השרשור
אז לא חייב ss נגיד וזה יגרום לפציעות(למרות שלא אמור לקרות עם טכניקה טובה)
אז למה לא ab אתה סתם משתגע עם ה6 אימונים
וחוץ מזה לא מזמן ראיתי פוסט שלך על החיטוב
ירדת יפה(מכיר אותך מגילה )😉

כי יש לי עכשיו זמן להתאמן מצדי לתת את המקסימום..
מכיר אותי באמיתי או מהאינטרנט חח

סבבה. החלטה שלך למי להקשיב. כמו שאומרים, תלמיד חכם הוא תלמיד שבוחר מורה חכם, אז נראה בסופו של דבר אם אתה תלמיד חכם 😃

כי יש לי עכשיו זמן להתאמן מצדי לתת את המקסימום..
מכיר אותי באמיתי או מהאינטרנט חח
מגילה פה בשכונה
בכל מקרה אומר לך דוגרי אתה ראש בקיר
סבבה. החלטה שלך למי להקשיב. כמו שאומרים, תלמיד חכם הוא תלמיד שבוחר מורה חכם, אז נראה בסופו של דבר אם אתה תלמיד חכם 😃

בעיקרון 6 אימונים בשבוע זה גורם הרבה יותר גבוה לפציעות,אני טועה?

מגילה פה בשכונה

מה שלרוב גורם לפציעות זה טכניקה לא נכונה. 6 אימונים בשבוע עלולים לגרום לעיכוב בהתקדמות ולOVERTRAINING. הסיבות היחידות להתאמן 6 פעמים בשבוע הן אם אתה מתאמן מאוד מתקדם שכבר מיצה את התוכניות שמאפשרות התקדמות מאימון לאימון ומשבוע לשבוע או אם אתה משתמש בחומרים מגבירי התאוששות כמו סטרואידים אנאבוליים.

• פותח/ת השרשור
מגילה פה בשכונה

מגילה פה בשכונה

וואלה ? איזה לידור אתה? תשלח בפרטי אם אתה לא רוצה פה

וואלה ? איזה לידור אתה? תשלח בפרטי אם אתה לא רוצה פה
לידור כהן מהמקיף
מזהה?
מה שלרוב גורם לפציעות זה טכניקה לא נכונה. 6 אימונים בשבוע עלולים לגרום לעיכוב בהתקדמות ולOVERTRAINING. הסיבות היחידות להתאמן 6 פעמים בשבוע הן אם אתה מתאמן מאוד מתקדם שכבר מיצה את התוכניות שמאפשרות התקדמות מאימון לאימון ומשבוע לשבוע או אם אתה משתמש בחומרים מגבירי התאוששות כמו סטרואידים אנאבוליים.

בקיצור יש לו את כל הסיבות בעולם לא לעשות abc.

קבצים מצורפים

• 20150714_003645.jpg
    20150714_003645.jpg
    KB 42.2 · צפיות: 190
כנראה מ 6 אימונים בשבוע ב ABC אתה תראה תוצאות אם תאכל טוב ותישן מספיק, ואז תחשוב "מה הם סתם אמרו לי שזה יותר יותר מדי" ולא תדע שכנראה היית מגיע לתוצאות טובות יותר/מהר יותר מ 4 פעמים בשבוע ב AB.
לגבי השאלה על האירובי, זה טוב לסיבולת לב ריאה, אבל מבחינת השפעה על אימוני כוח אפשר בהחלט לא לעשות

3 פעמים אירובי בחיטוב לדעתי לא מזהיר.
תעשה אירובי במסה 20 דקות כזה בשביל החובה, 3-4 פעמים בשבוע, זה יעוף לך וגם יעזור לך להתרגל לחיטוב.
לגבי פחמימה - דווקא עדיף לצרוך אותה לאחר האימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית