ייעוץ דדליפט מעבר ל 1X5

yanivoz4

משתמש מתחיל
61
7
נק' מוניטין:
7
61
7
שלום אני עושה שינוי בתוכנית שלי AB ועשיתי בה דדליפט 5X5 פעם בשבוע
ואני רוצה לעבור ל 1X5 לפני שאני יעשה אותה אני רוצה לשאול אם הסט האחד הזה באמת יועיל לגדילה במסת השריר וחיזוק הגוף (עם תזונה טובה כמובן) מאשר ה 5X5 ואיך לעשות את החימום שלפני הסט הזה כי המשקל שלי ל5X5 עם 60-90 שניות מנוחה הוא 56 קילו כולל.
פשוט לעשות 5 חזרות בכל סט ואם אני מצליח בלי סחיטה לנסות סט יותר גבוה ?

שיטת החימום שאני ממליץ לך עם משקל העבודה שלך היא 3 סטים של חימום, סט ראשון 5 חזרות עם חצי ממשקל העבודה, סט שני 3 חזרות עם 70% ממשקל העבודה וסט שלישי 2 חזרות עם 90% ממשקל העבודה.
ירידה מ5 סטים לסט אחד תעזור לך כי במשקל העבודה שלך יש המון לאן להתקדם ונפח בשלב הזה לא מועיל להתקדמות בדד ליפט כי אני מסוגל להתקדם לינארית. תדאג להוסיף 5 קילו כל שבוע לדד ליפט שלך.

• פותח/ת השרשור
שיטת החימום שאני ממליץ לך עם משקל העבודה שלך היא 3 סטים של חימום, סט ראשון 5 חזרות עם חצי ממשקל העבודה, סט שני 3 חזרות עם 70% ממשקל העבודה וסט שלישי 2 חזרות עם 90% ממשקל העבודה.
ירידה מ5 סטים לסט אחד תעזור לך כי במשקל העבודה שלך יש המון לאן להתקדם ונפח בשלב הזה לא מועיל להתקדמות בדד ליפט כי אני מסוגל להתקדם לינארית. תדאג להוסיף 5 קילו כל שבוע לדד ליפט שלך.
אז באימון הראשון שלי עם ה1X5 אני אוסיף 5 קילו לסט של ה5 ומשם כל שבוע לנסות להעלות ב5 קילו?

לא מסכים איתך לגבי זה.. נתתי למתאמן שלי 3 סטים ל 5 חזרות (בהתחלה היה עושה סט אחד) ודווקא מאז הולך לו הרבה יותר טוב. לפעמים נפח גבוה יותר הרבה יותר מועיל. בגלל זה צריך להכיר את הגוף שלך..

לא מסכים איתך לגבי זה.. נתתי למתאמן שלי 3 סטים ל 5 חזרות (בהתחלה היה עושה סט אחד) ודווקא מאז הולך לו הרבה יותר טוב. לפעמים נפח גבוה יותר הרבה יותר מועיל. בגלל זה צריך להכיר את הגוף שלך..
סט כבד אחד בשבוע מספיק לרוב המתאמנים המתחילים כשהמטרה היא להוסיף משקל מאימון לאימון. נפח מיותר למתאמן שמשקל העבודה שלו בדד ליפט הוא 56 קילו. באמת שאין שום טעם בשלב הזה.
אתה צודק לגמרי שלפעמים נפח גבוה יותר מועיל, אבל כשמשקל העבודה שלך בדד ליפט אפילו לא הגיע לפלטה אחת זה לא המצב הזה.

לא שמתי לב שהוא רשם 56 קילו 😛 אז כן במקרה הזה אתה צודק.. התחלתי איתו נפח כשהוא הגיע ל 2 פלטות בכלל..
בשלב של 2 פלטות זה כבר רעיון לא כל כך רע לדעתי, אבל אני ממליץ שתבדוק עם המתאמן שלך אם הוא מגיב יותר טוב לנפח פירמידה או לנפח אקרוס ותתאים לו תוכנית בהתאם.

מה שמשנה זה מה יקרה לדדליפט שלך, לא איך זה קרה.
כשהדדליפט יהיה 156 עוד חודשיים-שלושה במקום 56, כן, אתה תהיה יותר גדול וחזק
ו1X5 עם תוספת של 5 ק"ג כל אימון (1-2 פעמים בשבוע), יביא אותך לשם מהר יותר.

• פותח/ת השרשור
מה שמשנה זה מה יקרה לדדליפט שלך, לא איך זה קרה.
כשהדדליפט יהיה 156 עוד חודשיים-שלושה במקום 56, כן, אתה תהיה יותר גדול וחזק
ו1X5 עם תוספת של 5 ק"ג כל אימון (1-2 פעמים בשבוע), יביא אותך לשם מהר יותר.
הלוואי 156 חחח תודה על העזרה נפציץ מחר !!

לפני שאני יעשה אותה אני רוצה לשאול אם הסט האחד הזה באמת יועיל לגדילה במסת השריר וחיזוק הגוף
כן סט בודד יספיק כדי להתחזק במידה ואתה מבצע סקוואט בתכנית האימונים, מהסיבה שהם מחזקים שרירים דומים, אם אין סקוואט בתכנית סט בודד לוא דווקא יספיק.
לגבי חימום,
שיטת החימום שאני ממליץ לך עם משקל העבודה שלך היא 3 סטים של חימום, סט ראשון 5 חזרות עם חצי ממשקל העבודה, סט שני 3 חזרות עם 70% ממשקל העבודה וסט שלישי 2 חזרות עם 90% ממשקל העבודה
שיטה מצויינת לחימום, ממליץ לך להקשיב לטנק.
לא מסכים איתך לגבי זה.. נתתי למתאמן שלי 3 סטים ל 5 חזרות (בהתחלה היה עושה סט אחד) ודווקא מאז הולך לו הרבה יותר טוב. לפעמים נפח גבוה יותר הרבה יותר מועיל. בגלל זה צריך להכיר את הגוף שלך
תלוי בתכנית האימונים, תלוי כמה סקוואט יש בה, תלוי מה רמת המתאמן, באופן עקרוני גם מתאמן בינוני-מתקדם שמבצע הרבה סקוואט בתכנית יכול בהרבה מקרים להתקדם מסט בודד של דדליפט
אותי אתה תעקוף בלי בעיה אני חלש בדדליפט אז אין לך מה להתלהב 😉
אתה גם חזק וגם צנוע אני מבין 😃

• פותח/ת השרשור
כן סט בודד יספיק כדי להתחזק במידה ואתה מבצע סקוואט בתכנית האימונים, מהסיבה שהם מחזקים שרירים דומים, אם אין סקוואט בתכנית סט בודד לוא דווקא יספיק.
לגבי חימום,

שיטה מצויינת לחימום, ממליץ לך להקשיב לטנק.

תלוי בתכנית האימונים, תלוי כמה סקוואט יש בה, תלוי מה רמת המתאמן, באופן עקרוני גם מתאמן בינוני-מתקדם שמבצע הרבה סקוואט בתכנית יכול בהרבה מקרים להתקדם מסט בודד של דדליפט

אתה גם חזק וגם צנוע אני מבין 😃
אני עושה סקוואט פעמיים בשבוע 3-4X6
מספיק לסט 1 של דדליפט ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית