הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגנזיום

• פותח/ת השרשור r2014
  • פורסם בתאריך

r2014

משתמש מתחיל
183
18
נק' מוניטין:
47
183
18
היי,
מתאמן כחצי שנה בחדר כושר.
מאוד מרוצה מהתוצאות.
לוקח אבקת חלבון וקריאטין.

מרגיש שעם ההעלאה במשקלים אני לא מתאושש 100 אחוז בין אימון לאימון.
מתאמן 3 פעמים בשבוע עם יום מנוחה בין לבין.
האם מגנזיום יתרום למשהו?
יצוין כי בדיקות הדם תקינות.

מגנזיום לא יכול להזיק, אבל פרמטרים יותר חשובים הינם התזונה והמנוחה, כאשר באחרון הכוונה בין היתר לאיכות ומספר שעות השינה.

• פותח/ת השרשור
אני באמת ישן מעט..אבל זה כך כל החיים ולא משהו חדש.

האם ישנו חשש לקחת מגנזיום כאשר בדיקות
הדם תקינות?
הכווונה לחשש להרעלה..

הקריאטין אמור לסייע בהתאוששות. כנראה שאתה עושה משהו לא נכון. או תכנית עם עצימות ונפח שיותר מידי גבוה לך, או תזונה לא תקינה - לא אוכל הרבה או שאתה בקושי יושן.
תאכל גם הרבה ירקות וקצת פירות. תשתה הרבה מים.

לדעתי כדאי לך לנסות לצרוך את הקריאטין אחרי האימון עם סוכר ענבים (ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר).

אני נכון להיום צורך אחרי האימון 4 ג' קריאטין + 3 ג' HMB ו-2 כפיות גדושות של סוכר ענבים יחד עם מנת החלבון ואני מתאושש לחלוטין. הרבה יותר מהתקופה שבה הייתי שותה את הקריאטין לבד.

מגנזיום הוא מינרל מאוד חשוב אבל אם אתה אוכל נכון אז סביר להניח שאתה צורך ממנו מספיק גם בלי תוסף, סך הכל מגנזיום הוא מינרל שנמצא במגוון רחב של מאכלים והכמות המומלצת למתאמנים היא לא גדולה- 400 מ"ג.

אם תחילט לרכוש תוסף מגנזיום, אני לא חושב שכדאי לך לקחת אותו על בסיס יומי אלא רק בימים שבהם את מרגיש שלא אכלת כמו שצריך.

הכווונה לחשש להרעלה..
על מנת להגיע לאוברדוז אתה צריך להיות בעל עבר רפואי כלשהו בכליות, מכיוון שמגניום עודף עובר דרכן החוצה מהגוף.
עבור אדם בריא ללא היסטוריה רפואית כלשהי עם הכליות, לא צריכה להיות בעיה או חשש ל magnesium toxic ממינון של 400-500 מ"ג

אין מניעה מלקחת כל יום לפני השינה, בדגש על מגנזיום ציטראט שכן זהו המגנזיום בעל הספיגה המירבית ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית