הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ליפטינג VS בילדינג

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אתמול ראיתי אותו בסוף האימון שלי - ערבב בין בנץ' לפרס ואחרי זה די התפלא למה הוא נתקע(חוץ מזה שהוא גם לא מביא שעון סטופר ועושה ויוצא מהפסקות "על עיוור")

למה סטופר ? ומה זה על עיוור ?

צריך להיות לי איזשהו הסבר למה הליפטינג טוב יותר. ואין לי אותו.
תוכניות כמו SS וחבריה בנויות על התקדמות, מה שלא קיים ברוב "התכניות" של "הבילדרים", הם פשוט עושים רשימת מכולת, תוקפים את השריר מכל זויות אפשרית ומצפים לגדול, לא מקפידים על שום עקרון אימון בסיסי.

אני לא מתיימר להיות ברמה גבוהה של ללמד מישהו, אבל אם אתה מתאמן בלייף&פיטנס אני נמצא שם משהו כמו פעם בשבוע ובכיף יכול לעזור.
מחר אני אהיה שם אגב
לא יכול לשלוח לך פרטית מתי תהיה?

הם לא פותחים רק מוצש?
שלחתי לך הודעה פרטית, או שאם אין לך 30 הודעות אתה לא יכול לראות ולהגיב שם? פשוט חבל להספים את האשכול כאן, אבל אם אין ברירה...
בכל מקרה פתוח שם בשבת מ 8:00 עד 12:00 ומ 16:00 עד 22:00

• פותח/ת השרשור
למה סטופר ? ומה זה על עיוור ?

מסיים סט נח דקה(ואולי אפילו פחות) וניגש לסט הבא סתם כי יש לו "תחושה" ואז הוא ניגש לסט ולא משלים חמישייה למרות שאני אומר לו שוב ושוב שהמנוחות שלו קצרות מדי ושקשה לו להתאושש(יודע שזה מצחיק להגדיר את זה ככה על משקל 40KG אבל אני לא מזלזל באף אחד) מהסט הקודם.
תוכניות כמו SS וחבריה בנויות על התקדמות, מה שלא קיים ברוב "התכניות" של "הבילדרים", הם פשוט עושים רשימת מכולת, תוקפים את השריר מכל זווית אפשרית ומצפים לגדול, לא מקפידים על שום עקרון אימון בסיסי.

גם בילדינג בנויות על התקדמות רק שהמשקלים שם קטנים יותר בגלל הנפח של התכניות וריבוי החזרות, רק שאני לא מוצא תשובה למה "שלנו" יותר טוב.

גם בילדינג בנויות על התקדמות רק שהמשקלים שם קטנים יותר בגלל הנפח של התכניות וריבוי החזרות, רק שאני לא מוצא תשובה למה "שלנו" יותר טוב.
תראה את רוב המתאמנים שחושבים שהם בילדרים ועושים פיצולים, לא ראיתי יותר מדי התייחסות להתקדמות במשקלים שם. זתומרת אולי אצל בילדרים יש עקרון כזה אבל אצל "בילדרים" לא

בדיוק מה שיבגני אמר, רוב "הבילדרים" לא מייחסים חשיבות להתקדמות במשקלים והם יעדיפו להוסיף עוד סט/ תרגיל כאשר הם ירגישו שהם לא גודלים/ תקועים. אין שבעיה להתקדם גם עם תכנית שהיא לא SS, רק שתהיה תכנית הגיונית ולא תכנית עם 25 סטים ליד קדמית.

Back
למעלה תחתית