אתמול ראיתי אותו בסוף האימון שלי - ערבב בין בנץ' לפרס ואחרי זה די התפלא למה הוא נתקע(חוץ מזה שהוא גם לא מביא שעון סטופר ועושה ויוצא מהפסקות "על עיוור")
למה סטופר ? ומה זה על עיוור ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתמול ראיתי אותו בסוף האימון שלי - ערבב בין בנץ' לפרס ואחרי זה די התפלא למה הוא נתקע(חוץ מזה שהוא גם לא מביא שעון סטופר ועושה ויוצא מהפסקות "על עיוור")
תוכניות כמו SS וחבריה בנויות על התקדמות, מה שלא קיים ברוב "התכניות" של "הבילדרים", הם פשוט עושים רשימת מכולת, תוקפים את השריר מכל זויות אפשרית ומצפים לגדול, לא מקפידים על שום עקרון אימון בסיסי.צריך להיות לי איזשהו הסבר למה הליפטינג טוב יותר. ואין לי אותו.
לא יכול לשלוח לך פרטית מתי תהיה?אני לא מתיימר להיות ברמה גבוהה של ללמד מישהו, אבל אם אתה מתאמן בלייף&פיטנס אני נמצא שם משהו כמו פעם בשבוע ובכיף יכול לעזור.
מחר אני אהיה שם אגב
סביבות 17:00 ככה. אם אתה בא אז מבחינתי אפשר לקבוע לשעה הזאת, אני אהיה בראקלא יכול לשלוח לך פרטית מתי תהיה?
שלחתי לך הודעה פרטית, או שאם אין לך 30 הודעות אתה לא יכול לראות ולהגיב שם? פשוט חבל להספים את האשכול כאן, אבל אם אין ברירה...הם לא פותחים רק מוצש?
למה סטופר ? ומה זה על עיוור ?
תוכניות כמו SS וחבריה בנויות על התקדמות, מה שלא קיים ברוב "התכניות" של "הבילדרים", הם פשוט עושים רשימת מכולת, תוקפים את השריר מכל זווית אפשרית ומצפים לגדול, לא מקפידים על שום עקרון אימון בסיסי.
תראה את רוב המתאמנים שחושבים שהם בילדרים ועושים פיצולים, לא ראיתי יותר מדי התייחסות להתקדמות במשקלים שם. זתומרת אולי אצל בילדרים יש עקרון כזה אבל אצל "בילדרים" לאגם בילדינג בנויות על התקדמות רק שהמשקלים שם קטנים יותר בגלל הנפח של התכניות וריבוי החזרות, רק שאני לא מוצא תשובה למה "שלנו" יותר טוב.
בדיוק מה שיבגני אמר, רוב "הבילדרים" לא מייחסים חשיבות להתקדמות במשקלים והם יעדיפו להוסיף עוד סט/ תרגיל כאשר הם ירגישו שהם לא גודלים/ תקועים. אין שבעיה להתקדם גם עם תכנית שהיא לא SS, רק שתהיה תכנית הגיונית ולא תכנית עם 25 סטים ליד קדמית.גם בילדינג בנויות על התקדמות רק שהמשקלים שם קטנים יותר בגלל הנפח של התכניות וריבוי החזרות, רק שאני לא מוצא תשובה למה "שלנו" יותר טוב.