הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עם אלו משקלים סיימתם את SS

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי שיהיה מעניין לראות עם אלו משקלים כל אחד סיים את התוכנית SS
תודה למי שישתף ..

• פותח/ת השרשור
כולם פה עשו SS בתור תוכנית ראשונה כאילו?
על איזה משקלים אמור לסיים 70 - 75 ק"ג בערך?
זה לא משנה כמה אתה שוקל ועם איזה משקלים סיימת אתה ממשיך כל עוד אתה יכול

• פותח/ת השרשור
סקוואט - 150X3X5
בנץ' - 117.5X3X5
דדליפט - 170X5
פרס 75X2X5
משקל גוף 113 בערך
יבגני התותח אחלה משקלים !!
תאמת אני מתכנן אחרי אד
לנסות להגיע לסקוואט 160-170 ודד180-190 לחיצות לא ככ יעניין אותי..ב SS

אני מתחיל להתחרט שלא הכרתי את הSS בשלבים המוקדמים יותר שלי כמתאמן
גם אני מתחרט על זה. התאמנתי שנים ON-OFF בפיצולים שונים ומשונים (גם בלי שום ידע על תזונה), ואז תוך כמה חודשים משקלי העבודה זינקו למעלה

גם אני מתחרט על זה. התאמנתי שנים ON-OFF בפיצולים שונים ומשונים (גם בלי שום ידע על תזונה), ואז תוך כמה חודשים משקלי העבודה זינקו למעלה
בגלל שהיית on/off זה עוד פחות נורא. אני העברתי שנתיים בhardocore training של ABCD וספירת קלוריות.😵

בגלל שהיית on/off זה עוד פחות נורא. אני העברתי שנתיים בhardocore training של ABCD וספירת קלוריות.😵
היו תקופות לא קצרות שזה היה ON בלי OFF (אבל עם עוף), בתקופות האלה נראיתי כזה שמנמן שאפשר לראות שהוא מרים משהו, אבל משקלי העבודה בדרך כלל היו תקועים על כ-80 סקוואט ו-80 בנץ' (דדליפט לא ממש הייתי עושה)

היו תקופות לא קצרות שזה היה ON בלי OFF (אבל עם עוף), בתקופות האלה נראיתי כזה שמנמן שאפשר לראות שהוא מרים משהו, אבל משקלי העבודה בדרך כלל היו תקועים על כ-80 סקוואט ו-80 בנץ' (דדליפט לא ממש הייתי עושה)
הלוואי עליי בנץ' 80 :(
אפילו לא 60

בתקופות האלה זה היה בד"כ 3 פעמים בשבוע ABC ואם הייתי ממש רוצה להשקיע אז 4 פעמים בשבוע ABCD
הלוואי עליי בנץ' 80 😭
אפילו לא 60
במשקל גוף של 90+ זה לא כזה מרשים, ותמיד לא הייתי מבין איך אנשים במכון מרימים משלים מטורפים כאלה כשהייתי רואה מישהו יותר קטן ממני עושה 100 בנץ' או 120 סקוואט

בתקופות האלה זה היה בד"כ 3 פעמים בשבוע ABC ואם הייתי ממש רוצה להשקיע אז 4 פעמים בשבוע ABCD

במשקל גוף של 90+ זה לא כזה מרשים, ותמיד לא הייתי מבין איך אנשים במכון מרימים משלים מטורפים כאלה כשהייתי רואה מישהו יותר קטן ממני עושה 100 בנץ' או 120 סקוואט
אז אם ככה הייתי אמור להרים עכשיו 60~ קילו בערך
ואני תקוע ב52.5 קילו חחחח
אבל זה מוזר, רוב הילדים בדר"כ עם משקלים נמוכים יותר בבנץ' פרס בהשוואה לדדליפט וסקוואט לעומת מבוגרים יותר

מצחיק, מעניין מה חושבים עלי הגדולים במכון. חוץ מבנצ׳רים חזקים עוד לא ראיתי שם חבר׳ה שמעמיסים יותר מ4 פלטות.

אתה מתחרט שהגעת למשקל גוף הזה בSS?ובכללי ?
אני מצטער פשוט שבמקום לעלות 7 קג בתהליך הזה, עליתי 14.
התייחסתי ברצינות לשטויות האלה של 2 ליטר חלב ממתקים וטחורים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית