עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
SSSHWעל איזה משקל גוף היית אם אפשר לשאול ..?
100 או יותרעל איזה משקל גוף היית אם אפשר לשאול ..?
100 או יותר
מרתק !!SSSHW
זה לא משנה כמה אתה שוקל ועם איזה משקלים סיימת אתה ממשיך כל עוד אתה יכולכולם פה עשו SS בתור תוכנית ראשונה כאילו?
על איזה משקלים אמור לסיים 70 - 75 ק"ג בערך?
יבגני התותח אחלה משקלים !!סקוואט - 150X3X5
בנץ' - 117.5X3X5
דדליפט - 170X5
פרס 75X2X5
משקל גוף 113 בערך
גם אני מתחרט על זה. התאמנתי שנים ON-OFF בפיצולים שונים ומשונים (גם בלי שום ידע על תזונה), ואז תוך כמה חודשים משקלי העבודה זינקו למעלהאני מתחיל להתחרט שלא הכרתי את הSS בשלבים המוקדמים יותר שלי כמתאמן
בגלל שהיית on/off זה עוד פחות נורא. אני העברתי שנתיים בhardocore training של ABCD וספירת קלוריות.😵גם אני מתחרט על זה. התאמנתי שנים ON-OFF בפיצולים שונים ומשונים (גם בלי שום ידע על תזונה), ואז תוך כמה חודשים משקלי העבודה זינקו למעלה
ל1ל 🤣בגלל שהיית on/off זה עוד פחות נורא. אני העברתי שנתיים בhardocore training של ABCD וספירת קלוריות.😵
היו תקופות לא קצרות שזה היה ON בלי OFF (אבל עם עוף), בתקופות האלה נראיתי כזה שמנמן שאפשר לראות שהוא מרים משהו, אבל משקלי העבודה בדרך כלל היו תקועים על כ-80 סקוואט ו-80 בנץ' (דדליפט לא ממש הייתי עושה)בגלל שהיית on/off זה עוד פחות נורא. אני העברתי שנתיים בhardocore training של ABCD וספירת קלוריות.😵
הלוואי עליי בנץ' 80 :(היו תקופות לא קצרות שזה היה ON בלי OFF (אבל עם עוף), בתקופות האלה נראיתי כזה שמנמן שאפשר לראות שהוא מרים משהו, אבל משקלי העבודה בדרך כלל היו תקועים על כ-80 סקוואט ו-80 בנץ' (דדליפט לא ממש הייתי עושה)
במשקל גוף של 90+ זה לא כזה מרשים, ותמיד לא הייתי מבין איך אנשים במכון מרימים משלים מטורפים כאלה כשהייתי רואה מישהו יותר קטן ממני עושה 100 בנץ' או 120 סקוואטהלוואי עליי בנץ' 80 😭
אפילו לא 60
אז אם ככה הייתי אמור להרים עכשיו 60~ קילו בערךבתקופות האלה זה היה בד"כ 3 פעמים בשבוע ABC ואם הייתי ממש רוצה להשקיע אז 4 פעמים בשבוע ABCD
במשקל גוף של 90+ זה לא כזה מרשים, ותמיד לא הייתי מבין איך אנשים במכון מרימים משלים מטורפים כאלה כשהייתי רואה מישהו יותר קטן ממני עושה 100 בנץ' או 120 סקוואט
בתקופות האלה זה היה בד"כ 3 פעמים בשבוע ABC ואם הייתי ממש רוצה להשקיע אז 4 פעמים בשבוע ABCD
במשקל גוף של 90+ זה לא כזה מרשים, ותמיד לא הייתי מבין איך אנשים במכון מרימים משלים מטורפים כאלה כשהייתי רואה מישהו יותר קטן ממני עושה 100 בנץ' או 120 סקוואט
4 פלטות בבנץ'???😳 זה עוד לא ראיתי בלייבמצחיק, מעניין מה חושבים עלי הגדולים במכון. חוץ מבנצ׳רים חזקים עוד לא ראיתי שם חבר׳ה שמעמיסים יותר מ4 פלטות.
180 קילו?4 פלטות בבנץ'???😳 זה עוד לא ראיתי בלייב
אני מצטער פשוט שבמקום לעלות 7 קג בתהליך הזה, עליתי 14.אתה מתחרט שהגעת למשקל גוף הזה בSS?ובכללי ?