הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון עם אלו משקלים סיימתם את SS

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי שיהיה מעניין לראות עם אלו משקלים כל אחד סיים את התוכנית SS
תודה למי שישתף ..

180 קילו?
בוא להרקולס 😆
כן ראיתי סרטונים של המפלצות שם. אני שוקל לעבור לפ"ת רק בשביל להתאמן שם ולקבל מוטיבציה כל אימון מלראות דברים כאלה 😃
האמת שראיתי סרטון של מישהו לוחץ 180 במכון שאני מתאמן בו פעם בשבוע בערך (יש שם לא מעט בילדים מוזרקים), אבל זה היה עם ספוטר ש"מייצב" לאורך כל החזרה (או יותר, לא זוכר) אז למרות שהוא מן הסתם בחור חזק זה לא נחשב..
אני מצטער פשוט שבמקום לעלות 7 קג בתהליך הזה, עליתי 14.
התייחסתי ברצינות לשטויות האלה של 2 ליטר חלב ממתקים וטחורים
זה בערך מה שקרה לי גם בSS מבחינת מ.ג. לקחתי את ההמלצות של ריפטו ברצינות יותר מדי 😆

כן ראיתי סרטונים של המפלצות שם. אני שוקל לעבור לפ"ת רק בשביל להתאמן שם ולקבל מוטיבציה כל אימון מלראות דברים כאלה 😃
האמת שראיתי סרטון של מישהו לוחץ 180 במכון שאני מתאמן בו פעם בשבוע בערך (יש שם לא מעט בילדים מוזרקים), אבל זה היה עם ספוטר ש"מייצב" לאורך כל החזרה (או יותר, לא זוכר) אז למרות שהוא מן הסתם בחור חזק זה לא נחשב..

זה בערך מה שקרה לי גם בSS מבחינת מ.ג. לקחתי את ההמלצות של ריפטו ברצינות יותר מדי 😆
זה גם מה שקרה לי כשעשיתי אס אס בלה בלה בלה בלה......

סתם זה כי אני ממש אוהב לאכול 🤣🤣🤣

• פותח/ת השרשור
אני מצטער פשוט שבמקום לעלות 7 קג בתהליך הזה, עליתי 14.
התייחסתי ברצינות לשטויות האלה של 2 ליטר חלב ממתקים וטחורים
עוד מאט אני חוזר ל ss לדעתך אין מקום לשלב חלב וקצת ג׳אנק.. או לאכול דיי נקי לאורך כל התוכנית או שיש מקום לזה ?

עוד מאט אני חוזר ל ss לדעתך אין מקום לשלב חלב וקצת ג׳אנק.. או לאכול דיי נקי לאורך כל התוכנית או שיש מקום לזה ?
זה תלוי מאוד גם בגנטיקה שלך, יש אנשים שיכולים לאכול כל היום ג'אנק בכמויות ולא להשמין (@Snorlax ) ויש כאלה שמעודף קלורי מופרז ישר משמינים (אני למשל)

עוד מעט תהיה ראשון 😉
לסינגל בדד זו לא בעיה כבר, אבל אני רוצה להיות ראשון בהכל:s28: (בבנץ' זה לא באמת יקרה, יש בחור עם 200+)

lol. אני לוחץ בקושי פלטה בכל צד וזה הפרס הכי חזק במכון. כולם עושים בדאמבלים בישיבה \ בסמית'

זה תלוי מאוד גם בגנטיקה שלך, יש אנשים שיכולים לאכול כל היום ג'אנק בכמויות ולא להשמין (@Snorlax ) ויש כאלה שמעודף קלורי מופרז ישר משמינים (אני למשל)
עצרתי את עצמי מלתת לך שלילי !
אוראו זה לא ג'אנק !!! זה טסט טהור, היישר לשריר !!!

לפי ההיגיון שלי השמנה זו אנרגיה מיותרת. אז אמורים לאכול בצורה שלא תשאיר ספקות לגבי התאוששות ולכן צוברים שומן, אבל צריך לתכנן בצורה הגיונית. נניח מתאמן מתחיל -אני סובר שמספיק לעלות 2 קג בחודש. מתאמן בינוני 1 וכן הלאה

סקוואט 115 3*5
בנץ 77.5 3*5 (בסיום SS לחיצות, אחרי זה המשכתי SS עם טקסס ללחיצות)
דדליפט 150 1*3

אחרי זה טקסס עשתה נפלאות לסקוואט

כרגע חזרתי לSS אחרי פציעה, מהאימונים האחרונים:
סקוואט 127.5 3*5
בנץ 70 3*5
דדליפט 140 1*5

בנץ' היה ונשאר בתחת

• פותח/ת השרשור
סקוואט 115 3*5
בנץ 77.5 3*5 (בסיום SS לחיצות, אחרי זה המשכתי SS עם טקסס ללחיצות)
דדליפט 150 1*3

אחרי זה טקסס עשתה נפלאות לסקוואט

כרגע חזרתי לSS אחרי פציעה, מהאימונים האחרונים:
סקוואט 127.5 3*5
בנץ 70 3*5
דדליפט 140 1*5

בנץ' היה ונשאר בתחת
אז תעבור לטקסס בלחיצות ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית