עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ראיתי סרטונים של המפלצות שם. אני שוקל לעבור לפ"ת רק בשביל להתאמן שם ולקבל מוטיבציה כל אימון מלראות דברים כאלה 😃180 קילו?
בוא להרקולס 😆
זה בערך מה שקרה לי גם בSS מבחינת מ.ג. לקחתי את ההמלצות של ריפטו ברצינות יותר מדי 😆אני מצטער פשוט שבמקום לעלות 7 קג בתהליך הזה, עליתי 14.
התייחסתי ברצינות לשטויות האלה של 2 ליטר חלב ממתקים וטחורים
זה גם מה שקרה לי כשעשיתי אס אס בלה בלה בלה בלה......כן ראיתי סרטונים של המפלצות שם. אני שוקל לעבור לפ"ת רק בשביל להתאמן שם ולקבל מוטיבציה כל אימון מלראות דברים כאלה 😃
האמת שראיתי סרטון של מישהו לוחץ 180 במכון שאני מתאמן בו פעם בשבוע בערך (יש שם לא מעט בילדים מוזרקים), אבל זה היה עם ספוטר ש"מייצב" לאורך כל החזרה (או יותר, לא זוכר) אז למרות שהוא מן הסתם בחור חזק זה לא נחשב..
זה בערך מה שקרה לי גם בSS מבחינת מ.ג. לקחתי את ההמלצות של ריפטו ברצינות יותר מדי 😆
עוד מאט אני חוזר ל ss לדעתך אין מקום לשלב חלב וקצת ג׳אנק.. או לאכול דיי נקי לאורך כל התוכנית או שיש מקום לזה ?אני מצטער פשוט שבמקום לעלות 7 קג בתהליך הזה, עליתי 14.
התייחסתי ברצינות לשטויות האלה של 2 ליטר חלב ממתקים וטחורים
זה תלוי מאוד גם בגנטיקה שלך, יש אנשים שיכולים לאכול כל היום ג'אנק בכמויות ולא להשמין (@Snorlax ) ויש כאלה שמעודף קלורי מופרז ישר משמינים (אני למשל)עוד מאט אני חוזר ל ss לדעתך אין מקום לשלב חלב וקצת ג׳אנק.. או לאכול דיי נקי לאורך כל התוכנית או שיש מקום לזה ?
התכוונתי שיש שן אנשים חזקים ממני בבנץ׳, אבל לא ראיתי עדיין אף אחד מעמיס באף תרגיל אחר(סקןןאט\דד) יותר מ4 פלטות.4 פלטות בבנץ'???😳 זה עוד לא ראיתי בלייב
עוד מעט תהיה ראשון 😉התכוונתי שיש שן אנשים חזקים ממני בבנץ׳, אבל לא ראיתי עדיין אף אחד מעמיס באף תרגיל אחר(סקןןאט\דד) יותר מ4 פלטות.
/press:sarcastic:התכוונתי שיש שן אנשים חזקים ממני בבנץ׳, אבל לא ראיתי עדיין אף אחד מעמיס באף תרגיל אחר(סקןןאט\דד) יותר מ4 פלטות.
לסינגל בדד זו לא בעיה כבר, אבל אני רוצה להיות ראשון בהכל:s28: (בבנץ' זה לא באמת יקרה, יש בחור עם 200+)עוד מעט תהיה ראשון 😉
lol. אני לוחץ בקושי פלטה בכל צד וזה הפרס הכי חזק במכון. כולם עושים בדאמבלים בישיבה \ בסמית'/press:sarcastic:
עצרתי את עצמי מלתת לך שלילי !זה תלוי מאוד גם בגנטיקה שלך, יש אנשים שיכולים לאכול כל היום ג'אנק בכמויות ולא להשמין (@Snorlax ) ויש כאלה שמעודף קלורי מופרז ישר משמינים (אני למשל)
טעות שלי, מחילהעצרתי את עצמי מלתת לך שלילי !
אוראו זה לא ג'אנק !!! זה טסט טהור, היישר לשריר !!!
לפי ההיגיון שלי השמנה זו אנרגיה מיותרת. אז אמורים לאכול בצורה שלא תשאיר ספקות לגבי התאוששות ולכן צוברים שומן, אבל צריך לתכנן בצורה הגיונית. נניח מתאמן מתחיל -אני סובר שמספיק לעלות 2 קג בחודש. מתאמן בינוני 1 וכן הלאהעוד מאט אני חוזר ל ss לדעתך אין מקום לשלב חלב וקצת ג׳אנק.. או לאכול דיי נקי לאורך כל התוכנית או שיש מקום לזה ?
באנצ׳רים בהרקולס: מה 180 באנצ׳? חימום כן?4 פלטות בבנץ'???😳 זה עוד לא ראיתי בלייב
לדודי (לא אינסין) יש 205 לסינגל לפי מה שהבנתי מחבר במכון.4 פלטות בבנץ'???😳 זה עוד לא ראיתי בלייב
אז תעבור לטקסס בלחיצות ..סקוואט 115 3*5
בנץ 77.5 3*5 (בסיום SS לחיצות, אחרי זה המשכתי SS עם טקסס ללחיצות)
דדליפט 150 1*3
אחרי זה טקסס עשתה נפלאות לסקוואט
כרגע חזרתי לSS אחרי פציעה, מהאימונים האחרונים:
סקוואט 127.5 3*5
בנץ 70 3*5
דדליפט 140 1*5
בנץ' היה ונשאר בתחת
זה היה SS, אחרי זה תקופה ארוכה בטקסס ללחיצות, כשלים ועוד מליון ואחת סיבות לחוסר התקדמות, תקופה של התקדמות טובה-פציעה, ריסט וחזרה לSSאז תעבור לטקסס בלחיצות ..