הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עם אלו משקלים סיימתם את SS

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי שיהיה מעניין לראות עם אלו משקלים כל אחד סיים את התוכנית SS
תודה למי שישתף ..

סקוואט סביב ה145 ל5...
בנצ 106-107 ל5
פרס 78 ל5
דדליפט מעפן רצח... אבל איפשהו היה לי סומו במשקל 150 על משקל גוף 74-75 לחמישיה.

חוץ מהדדליפט שאר השיאים היו על משקל גוף 78-79

אחלה דיון נותן לי אינדיקציה של באיזה שלב אני נמצא בתוכנית.
אבל עדיין לא הבנתי, מסיימים SS כשמגיעים למשקל גוף מסויים או אחרי שנתקעים כמה פעמים ברצף עם אותם משקלים ?

SS ראשון
18065 ל1-3 סקוואט
בנץ 101 ... ל5 לא זוכר
דדליפט לא זוכר161 -170 לחזרות ..
HB
דרך ארוכה עברתי

נ.ב
תאמת לא בטוח אם הסקוואט 180 3 היה אחרי SSאו לינרית ,דיי בטוח אחרי לינרית
מה שכן 160 סקוואט היה לי בSS
חחחח

נערך לאחרונה:
לא עשיתי מעולם SS אבל מתאמן שלי שעשה SS סיים על:
110-115 סקוואט ל3X5
בנץ' 85 3X5
דדליפט 155-160X5
אבל השחיף בקושי גירד את ה70 קילו מ.ג. אחר כך הוא המשיך לטקסס וסיים אותה שמרוב לחץ מהאימונים הוא הגיע למיון... זה היה השלב שהגענו למסקנה שליפטינג זה פשוט לא בשבילו.

לא עשיתי מעולם SS אבל מתאמן שלי שעשה SS סיים על:
110-115 סקוואט ל3X5
בנץ' 85 3X5
דדליפט 155-160X5
אבל השחיף בקושי גירד את ה70 קילו מ.ג. אחר כך הוא המשיך לטקסס וסיים אותה שמרוב לחץ מהאימונים הוא הגיע למיון... זה היה השלב שהגענו למסקנה שליפטינג זה פשוט לא בשבילו.
לחץ מהאימונים.. מיון!? מה?!

לחץ מהאימונים.. מיון!? מה?!
הוא הגיע למצב שהוא היה כל כך לחוץ בגלל האימונים והתזונה שבלי לעשות כלום הוא הגיע לדופק מאד גבוה והלך למיון ואמרו לו שם שאין לו כלום והוא סתם לחוץ... אימונים אמיתיים לא עשו לו טוב כל כך. היום הוא מאושר בAB...

הוא הגיע למצב שהוא היה כל כך לחוץ בגלל האימונים והתזונה שבלי לעשות כלום הוא הגיע לדופק מאד גבוה והלך למיון ואמרו לו שם שאין לו כלום והוא סתם לחוץ... אימונים אמיתיים לא עשו לו טוב כל כך. היום הוא מאושר בAB...
חח מה לעזאזל.. פעם ראשונה שאני שומע על משהו כזה
בכל מקרה למה הוא הכריח את עצמו?

זה רק אומר שהוא נשרף. מדהים איך הוסקה המסקנה שאימונים זה לא בשבילו. במיוחד כשמדובר על מישהו שמשך 155-160.

נשמע כמו סתם היפרוונטילציה/היסטריה של בנאדם אבל אם הוא מאושר בAB שישאר עם זה.

זה רק אומר שהוא נשרף. מדהים איך הוסקה המסקנה שאימונים זה לא בשבילו. במיוחד כשמדובר על מישהו שמשך 155-160.
איך בן אדם ש''נשרף'' יכול להגיע למיון בדיוק?
או לחשוב שאותו בן אדם צריך להגיע למיון?

מה הקשר לנשרף? הבן אדם הגיע למצב של סטרס ממש רציני ברמה שהוא הלך למיון בגלל זה ואמרו לו שם שהוא נטו לחוץ. אימוני ליפטינג היו פשוט יותר מדי בשבילו. לא כולם יכולים לעשות את זה. היום הוא מרוצה בתכנית AB נטולת לחץ.
נשמע כמו סתם היפרוונטילציה/היסטריה של בנאדם אבל אם הוא מאושר בAB שישאר עם זה.
אני לא גורם לאף אחד לעשות כלום בכח. היום הוא מאושר בAB ואני לא הולך לנסות לגרום לו לעשות משהו אחר

מה הקשר לנשרף? הבן אדם הגיע למצב של סטרס ממש רציני ברמה שהוא הלך למיון בגלל זה ואמרו לו שם שהוא נטו לחוץ. אימוני ליפטינג היו פשוט יותר מדי בשבילו. לא כולם יכולים לעשות את זה. היום הוא מרוצה בתכנית AB נטולת לחץ.

זו בדיוק המשמעות של נשרף. הכל עניין של גישה לאימונים. ללמד מתאמן לא להתרגש לפני סט/אימון זה לא פחות חשוב מללמד אותו טכניקה נכונה.

זו בדיוק המשמעות של נשרף. הכל עניין של גישה לאימונים. ללמד מתאמן לא להתרגש לפני סט/אימון זה לא פחות חשוב מללמד אותו טכניקה נכונה.
זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע ואני בספק אם יש יותר ממאמנים בודדים שיוכלו באמת להטמיע את זה, למי שזו באמת בעיה עבורו.

כשאומרים שSS תובענית שוכחים לפעמים את הפן הזה. ואף קילו על המוט לא שווה פגיעה בבריאות הנפש, לדעתי.

זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע ואני בספק אם יש יותר ממאמנים בודדים שיוכלו באמת להטמיע את זה, למי שזו באמת בעיה עבורו.

כשאומרים שSS תובענית שוכחים לפעמים את הפן הזה. ואף קילו על המוט לא שווה פגיעה בבריאות הנפש, לדעתי.

זה מאוד פשוט. אם אתה מזכיר לו לפני כל סט כבד פשוט לנשום עמוק להרגע ולהכנס, הכל יהיה בסדר. אם כל מה שהוא רואה מהסביבה (ומיישם) זה רבע שעה של רייג' ומטאל וכאפות ואמוניה ודפיקת ראש בקיר, ברור שזה ישרוף אותו לאורך זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית