עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהנחה שאתה אוכל מספיק וישן מספיקאחרי שנתקעים כמה פעמים ברצף עם אותם משקלים
לחץ מהאימונים.. מיון!? מה?!לא עשיתי מעולם SS אבל מתאמן שלי שעשה SS סיים על:
110-115 סקוואט ל3X5
בנץ' 85 3X5
דדליפט 155-160X5
אבל השחיף בקושי גירד את ה70 קילו מ.ג. אחר כך הוא המשיך לטקסס וסיים אותה שמרוב לחץ מהאימונים הוא הגיע למיון... זה היה השלב שהגענו למסקנה שליפטינג זה פשוט לא בשבילו.
הוא הגיע למצב שהוא היה כל כך לחוץ בגלל האימונים והתזונה שבלי לעשות כלום הוא הגיע לדופק מאד גבוה והלך למיון ואמרו לו שם שאין לו כלום והוא סתם לחוץ... אימונים אמיתיים לא עשו לו טוב כל כך. היום הוא מאושר בAB...לחץ מהאימונים.. מיון!? מה?!
חח מה לעזאזל.. פעם ראשונה שאני שומע על משהו כזההוא הגיע למצב שהוא היה כל כך לחוץ בגלל האימונים והתזונה שבלי לעשות כלום הוא הגיע לדופק מאד גבוה והלך למיון ואמרו לו שם שאין לו כלום והוא סתם לחוץ... אימונים אמיתיים לא עשו לו טוב כל כך. היום הוא מאושר בAB...
זה רק אומר שהוא נשרף. מדהים איך הוסקה המסקנה שאימונים זה לא בשבילו. במיוחד כשמדובר על מישהו שמשך 155-160.הוא הגיע למצב שהוא היה כל כך לחוץ בגלל האימונים והתזונה שבלי לעשות כלום הוא הגיע לדופק מאד גבוה והלך למיון ואמרו לו שם שאין לו כלום והוא סתם לחוץ... אימונים אמיתיים לא עשו לו טוב כל כך. היום הוא מאושר בAB...
הוא הגיע למצב שהוא היה כל כך לחוץ בגלל האימונים והתזונה שבלי לעשות כלום הוא הגיע לדופק מאד גבוה והלך למיון ואמרו לו שם שאין לו כלום והוא סתם לחוץ... אימונים אמיתיים לא עשו לו טוב כל כך. היום הוא מאושר בAB...
נשרף?זה רק אומר שהוא נשרף. מדהים איך הוסקה המסקנה שאימונים זה לא בשבילו. במיוחד כשמדובר על מישהו שמשך 155-160.
איך בן אדם ש''נשרף'' יכול להגיע למיון בדיוק?זה רק אומר שהוא נשרף. מדהים איך הוסקה המסקנה שאימונים זה לא בשבילו. במיוחד כשמדובר על מישהו שמשך 155-160.
מה הקשר לנשרף? הבן אדם הגיע למצב של סטרס ממש רציני ברמה שהוא הלך למיון בגלל זה ואמרו לו שם שהוא נטו לחוץ. אימוני ליפטינג היו פשוט יותר מדי בשבילו. לא כולם יכולים לעשות את זה. היום הוא מרוצה בתכנית AB נטולת לחץ.זה רק אומר שהוא נשרף. מדהים איך הוסקה המסקנה שאימונים זה לא בשבילו. במיוחד כשמדובר על מישהו שמשך 155-160.
אני לא גורם לאף אחד לעשות כלום בכח. היום הוא מאושר בAB ואני לא הולך לנסות לגרום לו לעשות משהו אחרנשמע כמו סתם היפרוונטילציה/היסטריה של בנאדם אבל אם הוא מאושר בAB שישאר עם זה.
מה הקשר לנשרף? הבן אדם הגיע למצב של סטרס ממש רציני ברמה שהוא הלך למיון בגלל זה ואמרו לו שם שהוא נטו לחוץ. אימוני ליפטינג היו פשוט יותר מדי בשבילו. לא כולם יכולים לעשות את זה. היום הוא מרוצה בתכנית AB נטולת לחץ.
זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע ואני בספק אם יש יותר ממאמנים בודדים שיוכלו באמת להטמיע את זה, למי שזו באמת בעיה עבורו.זו בדיוק המשמעות של נשרף. הכל עניין של גישה לאימונים. ללמד מתאמן לא להתרגש לפני סט/אימון זה לא פחות חשוב מללמד אותו טכניקה נכונה.
זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע ואני בספק אם יש יותר ממאמנים בודדים שיוכלו באמת להטמיע את זה, למי שזו באמת בעיה עבורו.
כשאומרים שSS תובענית שוכחים לפעמים את הפן הזה. ואף קילו על המוט לא שווה פגיעה בבריאות הנפש, לדעתי.