עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב חברים, הרשתי לעצמי לחשב בקטנה ממוצעים של הנתונים עד כה [ללא התייחסות למשקל גוף וללא מקדם חרטוט/בעיות זכרון (מאמין שצריך להיות 0.85 או משהו כזה)]:
סקוואט 3x5 ממוצע בסיום התכנית - 142.9 ק"ג.
בנצ' פרס 3x5 ממוצע בסיום התכנית - 94.7 ק"ג
דדליפט 1x5 ממוצע בסיום התכנית - 162.4 ק"ג
פרס 3x5 ממוצע בסיום התכנית (מהמעט שכתבו): 63.9 ק"ג.
חושבו נתונים מ21 מגיבים.
הסקוואט הכי גבוה - 180 ק"ג. הכי נמוך - 115 ק"ג.
בנצ' הכי גבוה - 140 ק"ג. הכי נמוך - 65 ק"ג.
דדליפט הכי גבוה - 217 ק"ג. הכי נמוך - 130 ק"ג.
פרס הכי גבוה - 80 ק"ג. הכי נמוך - 30 ק"ג.
יש מצב שפספסתי פה ושם.
נא לתלות ולמסגר בפורום אימונים 🙄
אוי ווי, ברור לך שמי שלקח חלק במדגם הזה הוא מי שיש לי סיבה לשתף כי הוא הצליח יותר. אל תעשה טעות כזאת ותציב לך מטרות לא ראליות רק כי יש כאן רמיזה שאדם רגיל צריך להרים את המשקלים האלה בSS, לחלק מהאנשים לוקח שנים להגיע למשקלים שכתובים כאן.אגב אני חייב להגיד שהאשכול הזה ממש מקפיץ את המוטביציה למי שעושה SS, לפני שבועיים חשבתי שאני אסיים עם סקוואט 110 אבל כנראה שזה הרבה יותר.
לא. אם לא מעט אנשים הגיעו למשקלים כאלה ב ss, גם הוא יכול. זה לא שמשפחת סופטי הגיבה פה.אוי ווי, ברור לך שמי שלקח חלק במדגם הזה הוא מי שיש לי סיבה לשתף כי הוא הצליח יותר. אל תעשה טעות כזאת ותציב לך מטרות לא ראליות רק כי יש כאן רמיזה שאדם רגיל צריך להרים את המשקלים האלה בSS, לחלק מהאנשים לוקח שנים להגיע למשקלים שכתובים כאן.
אם עדיין חשוב לך לדעת איפה אתה נמצא, אולי יש כאן מאמנים שמלמדים SS, שיכולים לספק תוצאות אמפיריות. זה בטוח יהיה יותר אמין מזה.
גם לא מעט אנשים שיחקו, משחקים וישחקו בNBA. זה אומר שכל אחד יכול?לא. אם לא מעט אנשים הגיעו למשקלים כאלה ב ss, גם הוא יכול. זה לא שמשפחת סופטי הגיבה פה.
אוי ווי, ברור לך שמי שלקח חלק במדגם הזה הוא מי שיש לי סיבה לשתף כי הוא הצליח יותר. אל תעשה טעות כזאת ותציב לך מטרות לא ראליות רק כי יש כאן רמיזה שאדם רגיל צריך להרים את המשקלים האלה בSS, לחלק מהאנשים לוקח שנים להגיע למשקלים שכתובים כאן.
אם עדיין חשוב לך לדעת איפה אתה נמצא, אולי יש כאן מאמנים שמלמדים SS, שיכולים לספק תוצאות אמפיריות. זה בטוח יהיה יותר אמין מזה.
אי אפשר להשוות בין סקוואט 142.5 ל NBA. זה לא אותה ליגה.גם לא מעט אנשים שיחקו, משחקים וישחקו בNBA. זה אומר שכל אחד יכול?
ממוצע של 142.5 ל3 חמישיות בסקוואט לא משקף את האדם הממוצע, אלא את אלה שזה בא להם יותר בקלות, שזו גם אחת הסיבות שהם מלכתחילה נמשכים לתחום האימונים. כמובן שזה לא כלל ברזל, אבל כן, כישרון בספורט ואהבה לספורט באים יחד - כי אנחנו יותר נהנים כמעט תמיד מדברים שאנחנו טובים בהם. והרוב המוחץ של האנשים נחשפים לספורט בשלב כלשהו בחיים שלהם, ברמה כזו או אחרת.
כל ההכי נמוך שלי:sweatingbullets:😅😅😅טוב חברים, הרשתי לעצמי לחשב בקטנה ממוצעים של הנתונים עד כה [ללא התייחסות למשקל גוף וללא מקדם חרטוט/בעיות זכרון (מאמין שצריך להיות 0.85 או משהו כזה)]:
חושבו נתונים מ21 מגיבים.
יש מצב שפספסתי פה ושם.
למה באמת?כל ההכי נמוך שלי:sweatingbullets:😅😅😅
כבר אמרתי ש SS זה קקה ?
פעם לא אכלתי אוראו X..Xלמה באמת?
האוריאו לא עוזר?
אין צורך לקרוא את המשך ההודעה. 😃פעם לא אכלתי אוראו X..X
למשקלים האלה הגעת ב 531 BBB תאמת מופתע שהתקדמת כל כך הרבה .. בתוכנית הזאתפעם לא אכלתי אוראו X..X
כנראה לא הייתי מספיק רציני בקשר לליפטינג.
ישר אחרי ה SS התחלתי 135BBB ( ידוע שזה היה מוקדם מדי )
וטסתי במשקלים ( חצי שנה בערך 1 3 5 )
(175סקבט,100בנץ עצירה, 220דדליפט תחרותי )
חלק גדול בהתקדמות בתכנית מסויימת הוא קודם כל להנות מהתכנית ובאמת לבוא לאימונים בכיף ולא בהרגשה שהכריחו אותך..למשקלים האלה הגעת ב 531 BBB תאמת מופתע שהתקדמת כל כך הרבה ..
אתה מפספס את הנקודה.אי אפשר להשוות בין סקוואט 142.5 ל NBA. זה לא אותה ליגה.
נכון ש 142.5 ל3 חמישיות זה קצת יותר מהאדם הממוצע, אבל האדם הממוצע בהחלט יגיע ל 120-130 אם ירצה בכך. ו 110 סקוואט זה באמת לא יעד לסיים איתו ss לכן אפשר וצריך לשאוב מהפוסט הזה מוטיבציה אדירה. גם אם הבן אדם לא יגיע ל 142.5, עדיף וצריך לשאוב לזה ולא ל 110.
יוו איזה חופר אתההאתה מפספס את הנקודה.
אם הנתונים הגנטיים שלי מאפשרים לי להגיע "רק" עד 115, מה עכשיו? את מי זה מעניין מה הממוצע, ואיך אני יכול להשתמש בו כדי שישפיע עלי?
כל אחד צריך להתקדם אל המקסימום שלו, ואף ממוצע לא יכול להשפיע על הנתונים הגנטיים שנולדת או לא נולדת איתם.
לא פספסתי את הנקודה, העדפתי לא ללכת לפיה.אתה מפספס את הנקודה.
אם הנתונים הגנטיים שלי מאפשרים לי להגיע "רק" עד 115, מה עכשיו? את מי זה מעניין מה הממוצע, ואיך אני יכול להשתמש בו כדי שישפיע עלי?
כל אחד צריך להתקדם אל המקסימום שלו, ואף ממוצע לא יכול להשפיע על הנתונים הגנטיים שנולדת או לא נולדת איתם.
טוב חברים, הרשתי לעצמי לחשב בקטנה ממוצעים של הנתונים עד כה [ללא התייחסות למשקל גוף וללא מקדם חרטוט/בעיות זכרון (מאמין שצריך להיות 0.85 או משהו כזה)]:
חושבו נתונים מ21 מגיבים.
יש מצב שפספסתי פה ושם.