דיון עם אלו משקלים סיימתם את SS

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי שיהיה מעניין לראות עם אלו משקלים כל אחד סיים את התוכנית SS
תודה למי שישתף ..

טוב חברים, הרשתי לעצמי לחשב בקטנה ממוצעים של הנתונים עד כה [ללא התייחסות למשקל גוף וללא מקדם חרטוט/בעיות זכרון (מאמין שצריך להיות 0.85 או משהו כזה)]:
סקוואט 3x5 ממוצע בסיום התכנית - 142.9 ק"ג.
בנצ' פרס 3x5 ממוצע בסיום התכנית - 94.7 ק"ג
דדליפט 1x5 ממוצע בסיום התכנית - 162.4 ק"ג
פרס 3x5 ממוצע בסיום התכנית (מהמעט שכתבו): 63.9 ק"ג.

חושבו נתונים מ21 מגיבים.
הסקוואט הכי גבוה - 180 ק"ג. הכי נמוך - 115 ק"ג.
בנצ' הכי גבוה - 140 ק"ג. הכי נמוך - 65 ק"ג.
דדליפט הכי גבוה - 217 ק"ג. הכי נמוך - 130 ק"ג.
פרס הכי גבוה - 80 ק"ג. הכי נמוך - 30 ק"ג.

יש מצב שפספסתי פה ושם.
נא לתלות ולמסגר בפורום אימונים 🙄

אבל.
חכה לעוד אנשים.

אגב אני חייב להגיד שהאשכול הזה ממש מקפיץ את המוטביציה למי שעושה SS, לפני שבועיים חשבתי שאני אסיים עם סקוואט 110 אבל כנראה שזה הרבה יותר.

אגב אני חייב להגיד שהאשכול הזה ממש מקפיץ את המוטביציה למי שעושה SS, לפני שבועיים חשבתי שאני אסיים עם סקוואט 110 אבל כנראה שזה הרבה יותר.
אוי ווי, ברור לך שמי שלקח חלק במדגם הזה הוא מי שיש לי סיבה לשתף כי הוא הצליח יותר. אל תעשה טעות כזאת ותציב לך מטרות לא ראליות רק כי יש כאן רמיזה שאדם רגיל צריך להרים את המשקלים האלה בSS, לחלק מהאנשים לוקח שנים להגיע למשקלים שכתובים כאן.
אם עדיין חשוב לך לדעת איפה אתה נמצא, אולי יש כאן מאמנים שמלמדים SS, שיכולים לספק תוצאות אמפיריות. זה בטוח יהיה יותר אמין מזה.

אוי ווי, ברור לך שמי שלקח חלק במדגם הזה הוא מי שיש לי סיבה לשתף כי הוא הצליח יותר. אל תעשה טעות כזאת ותציב לך מטרות לא ראליות רק כי יש כאן רמיזה שאדם רגיל צריך להרים את המשקלים האלה בSS, לחלק מהאנשים לוקח שנים להגיע למשקלים שכתובים כאן.
אם עדיין חשוב לך לדעת איפה אתה נמצא, אולי יש כאן מאמנים שמלמדים SS, שיכולים לספק תוצאות אמפיריות. זה בטוח יהיה יותר אמין מזה.
לא. אם לא מעט אנשים הגיעו למשקלים כאלה ב ss, גם הוא יכול. זה לא שמשפחת סופטי הגיבה פה.

לא. אם לא מעט אנשים הגיעו למשקלים כאלה ב ss, גם הוא יכול. זה לא שמשפחת סופטי הגיבה פה.
גם לא מעט אנשים שיחקו, משחקים וישחקו בNBA. זה אומר שכל אחד יכול?
ממוצע של 142.5 ל3 חמישיות בסקוואט לא משקף את האדם הממוצע, אלא את אלה שזה בא להם יותר בקלות, שזו גם אחת הסיבות שהם מלכתחילה נמשכים לתחום האימונים. כמובן שזה לא כלל ברזל, אבל כן, כישרון בספורט ואהבה לספורט באים יחד - כי אנחנו יותר נהנים כמעט תמיד מדברים שאנחנו טובים בהם. והרוב המוחץ של האנשים נחשפים לספורט בשלב כלשהו בחיים שלהם, ברמה כזו או אחרת.

בסדר. ברור לי שלא הולך להיות סקוואט עם פי 2 משקל גוף שלי, אבל המטרה זה לשאף לכמה שיותר.

גם לא מעט אנשים שיחקו, משחקים וישחקו בNBA. זה אומר שכל אחד יכול?
ממוצע של 142.5 ל3 חמישיות בסקוואט לא משקף את האדם הממוצע, אלא את אלה שזה בא להם יותר בקלות, שזו גם אחת הסיבות שהם מלכתחילה נמשכים לתחום האימונים. כמובן שזה לא כלל ברזל, אבל כן, כישרון בספורט ואהבה לספורט באים יחד - כי אנחנו יותר נהנים כמעט תמיד מדברים שאנחנו טובים בהם. והרוב המוחץ של האנשים נחשפים לספורט בשלב כלשהו בחיים שלהם, ברמה כזו או אחרת.
אי אפשר להשוות בין סקוואט 142.5 ל NBA. זה לא אותה ליגה.
נכון ש 142.5 ל3 חמישיות זה קצת יותר מהאדם הממוצע, אבל האדם הממוצע בהחלט יגיע ל 120-130 אם ירצה בכך. ו 110 סקוואט זה באמת לא יעד לסיים איתו ss לכן אפשר וצריך לשאוב מהפוסט הזה מוטיבציה אדירה. גם אם הבן אדם לא יגיע ל 142.5, עדיף וצריך לשאוב לזה ולא ל 110.

טוב חברים, הרשתי לעצמי לחשב בקטנה ממוצעים של הנתונים עד כה [ללא התייחסות למשקל גוף וללא מקדם חרטוט/בעיות זכרון (מאמין שצריך להיות 0.85 או משהו כזה)]:

חושבו נתונים מ21 מגיבים.

יש מצב שפספסתי פה ושם.
כל ההכי נמוך שלי:sweatingbullets:😅😅😅
כבר אמרתי ש SS זה קקה ?

למה באמת?
האוריאו לא עוזר?
פעם לא אכלתי אוראו X..X
כנראה לא הייתי מספיק רציני בקשר לליפטינג.
ישר אחרי ה SS התחלתי 135BBB ( ידוע שזה היה מוקדם מדי )
וטסתי במשקלים ( חצי שנה בערך 1 3 5 )
(175סקבט,100בנץ עצירה, 220דדליפט תחרותי )

פעם לא אכלתי אוראו X..X
כנראה לא הייתי מספיק רציני בקשר לליפטינג.
ישר אחרי ה SS התחלתי 135BBB ( ידוע שזה היה מוקדם מדי )
וטסתי במשקלים ( חצי שנה בערך 1 3 5 )
(175סקבט,100בנץ עצירה, 220דדליפט תחרותי )
למשקלים האלה הגעת ב 531 BBB תאמת מופתע שהתקדמת כל כך הרבה .. בתוכנית הזאת

למשקלים האלה הגעת ב 531 BBB תאמת מופתע שהתקדמת כל כך הרבה ..
חלק גדול בהתקדמות בתכנית מסויימת הוא קודם כל להנות מהתכנית ובאמת לבוא לאימונים בכיף ולא בהרגשה שהכריחו אותך..
באמת שנהנתי מאוד מכל אימון של 135 כנראה גם בגלל זה התקדמתי ככה ( ברור גם שהתכנית עצמה טובה מאוד )

אי אפשר להשוות בין סקוואט 142.5 ל NBA. זה לא אותה ליגה.
נכון ש 142.5 ל3 חמישיות זה קצת יותר מהאדם הממוצע, אבל האדם הממוצע בהחלט יגיע ל 120-130 אם ירצה בכך. ו 110 סקוואט זה באמת לא יעד לסיים איתו ss לכן אפשר וצריך לשאוב מהפוסט הזה מוטיבציה אדירה. גם אם הבן אדם לא יגיע ל 142.5, עדיף וצריך לשאוב לזה ולא ל 110.
אתה מפספס את הנקודה.
אם הנתונים הגנטיים שלי מאפשרים לי להגיע "רק" עד 115, מה עכשיו? את מי זה מעניין מה הממוצע, ואיך אני יכול להשתמש בו כדי שישפיע עלי?
כל אחד צריך להתקדם אל המקסימום שלו, ואף ממוצע לא יכול להשפיע על הנתונים הגנטיים שנולדת או לא נולדת איתם.

אתה מפספס את הנקודה.
אם הנתונים הגנטיים שלי מאפשרים לי להגיע "רק" עד 115, מה עכשיו? את מי זה מעניין מה הממוצע, ואיך אני יכול להשתמש בו כדי שישפיע עלי?
כל אחד צריך להתקדם אל המקסימום שלו, ואף ממוצע לא יכול להשפיע על הנתונים הגנטיים שנולדת או לא נולדת איתם.
יוו איזה חופר אתהה

SS היא תוכנית שבנויה לאדם הממוצע, זה שעובד מ9 עד 5 ושותה קפה בבוקר - זה קהל היעד שלה, זה שביצעו אדפטציה למתאמני כוח מתחילים זה נחמד ויפה אך מטרת התכנית היא לא להגיע למשקלי עבודה גבוהים, אלא לתת בסיס ולקחת אותך צעד אחד קטן אחרי ההגדרה של "מתאמן מתחיל".
התעסקות במשקלי עבודה היא נחמדה מאוד, אך לא משקפת מאומה - בייחוד שכמעט לכל אחד פה יש סיפור שונה בנוגע לעבר הספורטיבי שלו - לכן ההשוואה פסולה.

אתה מפספס את הנקודה.
לא פספסתי את הנקודה, העדפתי לא ללכת לפיה.
הבעיה מתחילה כשאנשים לא מבינים את המקסימום שלהם ולא מגיעים אליו. מציבים לעצמם מטרה סקוואט 100/110, מגיעים אליה, ומפסיקים כי הם חושבים שהם עשו את המקסימום. אני כן דוגל בשיטה של שאיפה לגבוה ביותר, כי אם שואפים רק עד גבול הגנטיקה, כנראה שנפספס כמה קילו.
שאלת איך אפשר להשתמש בממוצע לטובתך, אז התשובה היא כזאת: אני בתור מתאמן מסתכל על הממוצע ואומר לעצמי: למה שאני אגיע לפחות מהממוצע? אני פחות טוב מאחרים? יש לי פחות כח רצון? אני אגיע לממוצע ויעבור אותו כי אני רוצה.
כמובן שכמו שאמרת יש גבול גנטי לכל אחד והוא שונה, אבל קשה עד בלתי אפשרי להגיע אליו בלי שתהיה לך מוטיבציה, ומוטיבציה משיגים גם בעזרת פוסטים כאלה.

אני רק בשבוע שלישי בSS אבל בנתיים:
SQ 3x5 75KG
BP 3x5 67.5
DL 1x5 50KG
MP 3x5 10KG

פרס גרוע אני יודע, רק התחלתי את התרגיל הזה בעמידה..
דדליפט גם גרוע.. כרגע בעליה

חושבו נתונים מ21 מגיבים.

יש מצב שפספסתי פה ושם.

רעיון נחמד, אך ללא משקל גוף ממוצע זה לא מהווה אינדקציה.
אין מה לעשות, סקוואט של 120 על בנאדם ששוקל 70 זה לא כמו בנאדם ששוקל 110.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית