קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על @AminoShopאז על מי אני יכול לסמוך?
בדיוק עכשיו רצתי לפח שלי ובדקתי חחמה עם אקסטרים? איך הם?
למה אחרת? עדיף תחכה לאימות התשובה שלך 😆נראה סבבה, מחכה לתשובה אחרת.
מה עם אקסטרים? איך הם?
נשאר לבדוק אם זאת "העשרה" או "האמרה", אבל, לכל הרוחות, הצרכן לא רוצה להיות כימאי, הוא רוצה לקנות אבקה טובה וללכת להתאמן. אגב, תזכורת: סייטק זאת החברה שעל חלק מהקריאטין שלהם נכתב שהוא בעל ערך קלורי גבוה מאד (והעסק האישי שלי איתם הוא שהם לא טרחו לענות לי כששאלתי אותם בעניין, וכך גם היצרן בספרד).הם גם לא מכחישים שהם מוסיפים תערובת חומצות אמינו (על היעילות שלהם אפשר להתווכח).
100% Whey Protein has more added ingredients: an “Amino Acid Matrix” provides extra amino acids, namely Taurine and L-Glutamine. L-Glutamine is the most abundant free amino acid in human blood.נשאר לבדוק אם זאת "העשרה" או "האמרה"
Amen!אבל, לכל הרוחות, הצרכן לא רוצה להיות כימאי, הוא רוצה לקנות אבקה טובה וללכת להתאמן
אז תמשיך להשתמש בסאייטקס או לא?... 😃לגבי סייטק:
כך נראתה האריזה עד לפני שנה וקצת
צפה בקובץ המצורף 28123
כך נראית האריזה היום
צפה בקובץ המצורף 28124
שימו לב להבדל בכיתוב
באתר שלהם הם שמים כוכבית על ה100% חלבון עם הערה שהכוונה היא שכלל החלבון באבקה מגיע ממי גבינה.
הם גם לא מכחישים שהם מוסיפים תערובת חומצות אמינו (על היעילות שלהם אפשר להתווכח).
אז תמשיך להשתמש בסאייטקס או לא?... 😃
הטיעון הכי מפגר שיצא לי לשמועבכתב ההגנה שלהם הם טוענים בחוצפה שהם לקחו בחשבון גם את החלבון מהחלב שהלקוח יוסיף לאבקה
למאזן החלבון היומי הוא בוודאי קשור, אלא שחיטוב או לא, מדובר בתיסוף. מרבית החלבון נצרוך מהאוכל ובחלקו הקטן קיימת סטייה... 😃בטוח שפחות ממה שמשתמש שהיום.
אני לא יודע אם כמות החלבון החסר (אם בכלל) משנה דרסטית את המאזן הקלורי (אני כרגע בחיטוב...). אני מניח שלא, אבל בהחלט עשה לי חשק לחשוב על סט אפ לבדוק את זה בעצמי או לנצל קשרים במעבדת מזון מקומית.
אגב, בבית יש אספקה (יחסית) סדירה של אבקת חלבון מחו"ל אז הכיס עוד שפוי.
מה שכן, אין טוב מסייטק להכנת פנקיקים על בסיס אבקת חלבון ושיבולת שועל.
תנחומיי 😭(אני כרגע בחיטוב...).
מה עם אקסטרים? איך הם?
בגלל זה חשדתי לגבי הVPX לא פעם אחת..אנשים צריכים להבין, יש מוצרים שעולים יותר ולא סתם, מי גבינה זה לא זול, בדיקות איכות זה לא זול, בדיקות צד שלישי וכו
תסתכל על המחירים שלהם בחו"ל. הם לא זולים בכלל, הם עולים כמו החברות הגדולות ואפילו יותר. להסתכל על מחירים בארץ לא ממש נותן משהו כי המחיר פה משקף רק כמה היבואן/החנות רוצה להרוויח עליך.בגלל זה חשדתי לגבי הVPX לא פעם אחת..